icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dddkkk
21. dub 2017

@monikadeny třeba jo, třeba tam bude dušík 🙂

laura1972
21. dub 2017

@monikadeny tak.právě 10DPO v den svatby, to třeba vyjde🙂 budu držet vše co mám 🍀🍀🍀

gry
21. dub 2017

Ahoj holky, tak jsem po delsi dobe nakoukla co je noveho a kolik novych prirustku je na ceste ☺ A nezvladam docist vse. Ja tu byla pecena varena na prelomu roku. Drzim palce vsem, at se brzy povede a tesite se na prcky. Ale ono i to cekani ma neco do sebe, uplne si vybavuju jak cekam jestli se ukaze carka nebo ne. Taky fajn obdobi. Uzivejte si to. 😉 Jinak pro vsechny co budou chtit,na FB je tajna skupina (neni videt a neni videt,ze jste v ni) Porod a tehu 2017,tak jestli se chcete nektera pridat,pisnete mi zpravicku, uz nas tam par z MK je. Drzim palce a pekny PLODNY vikend vsem 👶

laura1972
21. dub 2017

@gry sice ještě tehu nejsem, ale ráda se přidám 🙂

petaorsi
21. dub 2017

@laura1972 No právě jsem od dne O byla uplně mrtvá..jakoby nemocná ale nekašlala jsem ani nic..zvýšená teplota..prsa bolely..ale to mě bolí i před MS..žaludek na vodě..nechut..jak do jídla tak do prace..záda ...
takže těžko říct...ale ty návaly a bolesti hlavy a unava byly strašné..ale dnes to jakoby ustalo.takže čekam MS

laura1972
21. dub 2017

@petaorsi tak naděje je vždycky 🙂 a ty cekas ms kdy?

janajens
22. dub 2017

Holky vcera pozitivni test a dneska bilkovy hlen a teploty klesla ma klesnout Nebo ne..

vissper
22. dub 2017

Může klesnout při uhnizďovaní, myslim

vissper
22. dub 2017

Ahoj holky, omlouvám se ze jsem Vám sem takhle skočila. Už 3 týdny čtu Vaše snažení a úplně si vybavuji, jak jsem se snažila já. Začala jsem loni v červnu s tím se to chci stihnout do 35. narozenin v srpnu. A nic. . Tak jsem si řekla, že Teda předělávek byt. Opravíme dkazbu

vissper
22. dub 2017

.. koupíme sedačku a vymalujeme .. a bylo vymalováno 😀. 4.9 jsem dostala MS naposledy 😊. A taky, jako by na mě porad lezla nemoc, šílená únava, motají hlavy totálně neschopná, ale bez teplot. Tak jsem se 20 října rozhodla ze půjdu prostě marodit i bez teploty. A kolega ji řekl že jsem určite těhotná ať si udělám test. A taky že jo. Jen jsem ho namočila, bylo to tam. Takže místo obvodní jsem šla rovnou ba gyndu. Držím vám všem palce holky

sticker
vissper
22. dub 2017

@janajens
A kdy jsi mela 1.den Ovu? Implantační pokles byvá až od 5DPO. Jednodenní pokles do 5DPO nic neznamená, ani ze nejsi těhotná ale ani ze MS nedorazí. ..

janajens
22. dub 2017

@vissper omlouvam se ja myslim ovulacni testik

vissper
22. dub 2017

@janajens jasný. Koukám že včera byla čárka silnější a dnes slábne. Ta silnější znamená, že Ovu přijde do 24-36 hodin. Dnes máš hlen? tak sexujte a pořádný orgasmus ať to vsaješ 😀😊😊 spermijky se tam udrží někdy až 5 dní

janajens
22. dub 2017

@vissper no prave dneska s Tim seem to asik neklapne pritelmjentrindjy v praci ale sexik byl 4dny v kuse I zitra

vissper
22. dub 2017

Tak zásoba by v tobě měla být a zítra pojistit. Držím palce 👍👍

janajens
22. dub 2017

@vissper dekuji jsem psala propel jde na tri dny do prace no zkusim jeste dneska snad ho udolam pred nocni aby sexik byl😕

verukuki
22. dub 2017

Ahojky 🙂 muzu se zeptat jestli mate zkušenost kdy zajit nebo zavolat sve ginekolozce na kontrolu tt pozitivni ms neprisla.....

jaja01k
22. dub 2017

@verukuki Klidne si tam uz zavolej, zeptaji se te na posledni menstruaci a podle toho te objednaji na termin, kdy uz by melo byt neco videt na ultrazvuku 🙂

verukuki
22. dub 2017

@jaja01k ok dekuji 🙂 jsem nechtela volat hned jestli to neni brzy..... 🙂

pawlinka21
22. dub 2017

Holky pomoooc, před 14 dny jsem vysadila HA, zítra bych měla mít ovu, všechny příznaky jako bolest podbřišku, bolest zad, včera vodnatý výtok jsou, ale ovu testy celý týden negativní. Máte s tím některá zkušenosti? Děkuji

janajens
22. dub 2017

@vissper tak dneska pojisteno a dej se vile bozi pet dni za sebou 😉

llenka_li
22. dub 2017

@pawlinka21 zkus jinou značku 🙂

denisa3101
22. dub 2017

@janajens teda to čučím 😁 můj chlap by rád jen 2x za týden a vy každej den a ještě v takovou dobu 😁😁 to má někdo štěstí 😉

janajens
22. dub 2017

@denisa3101 muj taky ale kdyz chceme mimi tak jsem ho vyuzila poradne na pet dni v kuse 🙂

monikadeny
22. dub 2017

@dddkkk
děkuju, vím, musím být optimistka, ...co ty, jak je?

monikadeny
22. dub 2017

@laura1972
no to já tobě taky, jsi tu z nás nejdýl, tak šupky do toho....🍀

monikadeny
22. dub 2017

@pawlinka21
ahoj,
při HA je děloha jinak připravená a vypadá i jinak na sonu. Bud už jsi měla ovu hned první týden, protože to je jediný týden možnost těhu při vynechání a nebo se tělo rovná z hormonů a budeš ji mít příští měsíc.
Já osobně vysadila antikoncepci a hnedka jsem byla těhu, další ms nepřišla, jenže jsme o naši kočičku ve 3. měsíci přišli. Ptala jsem se, jestli je to tím, že po vysazení jsme nedali pauzu a primář říkal, že ne, že to na to vliv nemá, jen někomu trvá dýl, než se vyplaví hormont antok., který simuluje těhotenství, pokud je ho v krvi víc, tělo simyslí, že je těhotné a ovu nemáš

monikadeny
22. dub 2017

*antikoncepce (uklepnutí)

monikadeny
22. dub 2017

@pawlinka21
tak vydrž, asi ještě nemáš tělo připravené, nebo ještě ovu mít můžeš a cyklus se šoupně, s práškama je to úplně jiný

monikadeny
22. dub 2017

@verukuki
gratulace - a klido volej, nemívají čas, aspon budeš mít flrka, stejně se zeptají na poslední ms a pak tě objedmná, aby viděla už mimíska - tyjo, závídím ti 😉