icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
karin1712
23. dub 2017

@laura1972 je mi to jasný. Hrozně to letí. Člověk se nenaděje a děti jsou dospělí.

laura1972
23. dub 2017

@dddkkk teda takhle brzy po ovulce už ti tt. ukázal?? Teda to budou minim.dvojčátka ne? 😀

laura1972
23. dub 2017

@karin1712 přesně tak, než se člověk naděje tak vyletí z hnízda 🙂

monikadeny
23. dub 2017

@laura1972
n, na naší svatbu má být zima a pršet....asi jediná nevěsta umrzne, ostatní se mohou bléct :(

laura1972
23. dub 2017

@monikadeny no my měli taky chladno, byli jsme všichni vymrzli, ale nejhůř na tom byla asi nevěsta a její malá, tedy moje vnučka, ta byla taky v satičkáchi když měla většinou teplou bundu.

laura1972
23. dub 2017

@monikadeny původně plánovali svatbu v květnu a nakonec chtěli už teď. Mladý blázni 😀

janajens
23. dub 2017

Dneska 3dpo tahne me podbrisek a je MI casto na zvraceni asik nervozita pracuje na plne obratky kdy mam zkusit testik ms M dorazili za 12-16dni 😒 a doufam se si da prazdniny

monikadeny
23. dub 2017

@laura1972
tak já nechtěla mít velký bříško....to jsem netušila, co se stane....

laura1972
23. dub 2017

@monikadeny no jasně no 😔 ale to nikdo nemohl tušit. Přítel taky říkal když jsem poprvé otěhotněla, že by ho ani ve snu nenapadlo, že se může něco takového stát. A nakonec i podruhé.

monikadeny
23. dub 2017

@laura1972
tak do třetice Lauro - moc ti to přeju....tyjo, a najít 6DPO čárku, jako dddkkk, to je užasný !

monikadeny
23. dub 2017

@laura1972
to jsi o to přišla ve stejném tt?

laura1972
23. dub 2017

@monikadeny no to teda jo. Je to.krásný 🙂 já o to přišla vždy v 8.tt. nikdy jsme nedošly ani k srdíčku, vždy se embryjko začalo ztrácet, rozpadat, pokaždé ZT

monikadeny
23. dub 2017

@laura1972
no a já měla taky ZT a normálně rostlo, srdíčko bylo od 6tt, kdy jsem byla poprvé na sonu a najednou nebilo a velikost odpovídala, 3 dny před velkým sono :( a je to taky ZT :( - řekli ti doktoři, čím by to mohlo být?

monikadeny
23. dub 2017

@laura1972
a co je hodně bolestivé, kamarádka je těhu a měla termín 2.9. a já 1.9. - byla jsem tak štastná, k tomu to byla tolik toužená holčička.....tak ted by tu bolístku zalepilo nové mimi, jenže už min. měsíc se nezadařilo....tak ted jsem měla myšlenky na svatbu a začínáme podnikat, nemyslím na to tolik, ale strašně bych si přála v den svatby říct ta krásná slova - budeš táta......

monikadeny
23. dub 2017

@laura1972
...od té revize je vše jinak, velmi bolestivá MS a hodně silná....mám strach, že se něco po....a že jen tak neotěhotním...a biolog. čas je neúprosný. Dobré je to, že prý mám vajíček hodně a přechod nehrozí, tak alespon něco do plusu.....

dddkkk
23. dub 2017

@laura1972 nene to je po ET (embryotransferu) a to byla 5 denní blastocysta, takže ten první je vlastně 5 dní po ET a 10 DPO ... byli jsme na IVF

monikadeny
23. dub 2017

@dddkkk
aha, čili jsi 10DPO - ale i tak je užasná čárka na 10 DPO

laura1972
23. dub 2017

@dddkkk no já si právě říkala, že to je nějak hodně brzy ta druhá čárka 🙂 ale je to krásný, tak ať je vše v pořádku a mimisek ať krásně roste 🙂

laura1972
23. dub 2017

@monikadeny no je to hrozné a ještě když víš už i že to měla být holčička a tolik jste si jí přáli 😔 jinak u mě asi pohlaví nezjišťovali na genetice embryjka. Papíry už nám přišly, jak s našimi výsledky, tak.i embryjka, ale jsm.jsi mi sem prve psala tu zkratku toho pohlaví, tak už ted nevím, ale asi to tam ani tak napsané není. Jinak u mě žádné bolesti při ms, jen byla docela o dost silnější, než ji mívám. U mě spíš ty vajíčka musím podporovat tím clostilbegytem aby jich bylo víc, jinak přechod taky vyloučili.

laura1972
23. dub 2017

@laura1972 ms čekám 6.5. Tak doufám, že nedorazí 😀

janajens
23. dub 2017

@laura1972. Ja 9.5 pokud bude cyklus 32dni mivam 28-32 a kdy zkusis testik 😉

dddkkk
24. dub 2017

@laura1972 @monikadeny Holky dokonce ještě víc jsem... odebírání vajíček a oplodnění bylo 8.4. takže dneska jsem 11 dní po transferu a 16 DPO ... Každopádně děkuju...❤❤ dneska se čárečka objevila zase o trochu rychleji na testu, takže jsem v klidu 🙂 Už se nemůžu dočkat středy... musím dneska po obědě vyrazit kouknout po městě a podívat se po něčem tématickém k narozkám , aby to nebylo v tom přání ale v tom dárku, aby nic hned nepoznal 🙂 Tak pak dám vědět co jsem sehnala 🙂

vissper
24. dub 2017

Ahoj děvčata. ZT je hrozná věc. V září 2015 se mi to stalo také. Stejně těhotná s kamarádkou, tak jsem měla radost ze s někým budu vozit. V 8tt na kontrole bilo srdíčko ale byl velký plodový vak a drobeček moc malinkej. Tak za týden znovu kam kontrolu v 9+4 a už srdíčko nebilo 😢 . A pak začaly problémy. Šíleně dlouhé cykly. V lednu jsem musela na injekci protože jsem měla cyklus 68 dni. Ale nic mi jinak nebylo. V březnu jsem to dostala po 54 dnech pak zase az v pulce května a pak zkoušejte mimi? ??!!?? Tak jsem začala měřit bazalní teplotu a hlídat hlen a dělat Ovu testy a stejně nic. NO a když jsme se právě rozhodli ze to do těch mých 35. narozenin nestihneme, že se na to vykašlem a předěláme byt tak MS byla poslední 4.9 a 20.10 pozitivní test 🙏 😅 Hodně štěstí a // na testech všem přeji z celého srdce holky

tornadolu
24. dub 2017

@vissper ahojky tak to gratuluju 😉 taky toho mame moc 😞 děláme novou střechu,jdu do nové práce tak nerviky začínají aby vše klaplo jak střecha tak prace😉 a rádi bychom Mimi tak uvidíme ted na to ubec nemyslíme ale sexik je 😉 necháváme tomu volný prostor😉 tak třeba se poštěstí tobe moc gratuli

laura1972
24. dub 2017

@janajens testík zkusim asi v sobotu, i když bych mela být v neděli cca 10-11DPO. Ale znám se, vím, že do neděle nevydržím 😀

laura1972
24. dub 2017

@vissper ahojky, jak to tady tak čtu za tu dobu co jsem tu, bych řekla, že se tu některé příběhy holek opakují. Každá druhá tady, si tím prošla.Je mi to líto, že to tak je. I já bohužel patrim mezi ty, co jim štěstí moc nepřeje.I když zase musím uznat, já už děti mám tři, z toho už dvě dospělé a některé holky nemají ani jedno. Takže bych řekla, že mám vlastně už splněno a uvidí se jestli se to potvrdí nebo ne.Jinak všem co se tady snaží moc přeji aby se zadařilo a brzy našly ty dvě vysněné // 🙂

laura1972
24. dub 2017

@laura1972 Doktoři to spíš přisuzují asi mému věku, mluví o náhodě, protože když se to tak vezme, tak od věku nad 35 let, se zvyšuje riziko vrozených vad, včetně Downova syndromu, což se potvrdilo na genetice embryjka, co jsem teď o něj v únoru přišla. Plus do toho byl prokázán ještě Edwarsův syndrom, což je další vada. A když vezmu kolik mi je let, tak je to asi už fakt o náhodě, zda se oplodní zdravé vajíčko atd.

janajens
24. dub 2017

@laura1972 ja mela ovulku 21teho a premyslim jestli testnou 1.5 Nebo 30.4:wink: taky budu nedockava a Co nejake pocity ze to vyslo me teda vcera tlacil podbrisek a dneska me picha v nem a v levem vajecniku

laura1972
24. dub 2017

@monikadeny, ta dlouhá poslední zpráva tady, ta měla být tobě, jak ses mi ptala včera, jestli na něco doktoři přišli, jen místo na tebe jsem klikla na sebe, takže přišlo upozornění mě 😀

monikadeny
24. dub 2017

@laura1972
pozor, tam není napsáno holčička, tam je psáno, testován plod XX, kdyby to byl chlapeček je tam XY