Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@vissper
krásný příběh....s krásným koncem, tak at je vše oki - mamino
@tornadolu
jj, ted to mám podobně, přípravy na svatbu vrcholí a do toho jsme založižli s.r.o., takže také na to nemyslím tolik....tak snad se poštěstí...
@laura1972
jojo, taky nevydržím
Lauro, mě nenašli vůbec nic a přišli jsme o něj....já bych to věku nepřisuzovala, má sestra má dítě ve 42 a v poho...
@janajens - no a já mám ovulek tím pádem asi 10, test od prvního dne lehce poz. pak ovu test čárka, jak Brno a od té doby stejné čárky na testu, vůbec neklesá, jsem z toho jelen, prostě týden dvě čárky stejně silné od té ovulace - nechápu to
@laura1972 prave jsem koukala vypadalo to na dve ovu takze vikend budeme lovit mozna duchy ja tobe drzim palecky aby se zadarilo ted jsem snedla ke said and domaci testovinovy salat I kdyz jindy nesnidam a je MI spatne asik budu zvracet ale to je preci brzy na nejake zvraceni prece ne
@janajens
tak já mám tím pádem ovulaci týden 🙂
holky, jdu testovat s váma, Jani, jsem jako ty na den - 4DPO 🙂
@monikadeny hod nam set fotku me uz vcera ze slaba uplne takze ted. Jen cekat
@monikadeny super takze vikend je tvuj muj a Laury🙂
@janajens
mám poslat foto ?
@janajens
víkend je hlavně můj - myšleno jinak, já se vdávám 🙂
sorry, ta první je 2x - uklepnutí, ta třetí je bez odlesků - no holky, váš názor????
@monikadeny já neporadím, pro mě to je do teď nepochopitelný, jak mě se to povedlo 🙂 když test nikdy pozitivní nebyl, ale máte to pěkný :D co se týče vzhledu testů.
takové ukázkové,čísté-to mám ráda :D
@monikadeny ja vim drzim pesticky a ovulace byla jedna oststnim jsou negativni podle me taky to tak mam
@luska__
😅
@janajens
jenže tobě to logicky stoupá, odovuluješ a zase ti to logicky klesá, pak ti hezky zase bude stoupat těhu, ale když mi to neklesá, tak je něco špatně ne???
@monikadeny chvíli trvá než ten LH hormon klesne, takže třeba to u tebe trvá dýl.
Hlavně, jestli sex byl den před, v den a po 🙂
@monikadeny mozna fotku Kwame ale ostatni jsou slabsi nez ta KDE máš carku s ovulaci vyznacenou zkus pocket jeste na holky
Gratuluji 🙂 👏
@monikadeny tak jsem koukala do těch papírů z tý genetiky a nic tam není napsáno. Tak jsem hned volala na genetiku, potřebovala jsem se preobjednat chtěli jsme původně ještě tu imunologii když jinak výsledky nás obou vyšly dobře a při té příležitosti jsem se zeptala, jestli bylo zjištěno pohlaví a ta dr. řekla, že bylo, ale že nám to tam úmyslně nenapsala, abysme se tím netrapili, ale jestli to opravdu chceme vědět, že nám to teda řekne. Můžu ti říct, že ted jsem to obrečela, když mi řekla, že to byla holčička 😢 😢 v tu chvíli jako když mě projede srdcem nůž. Tolik jsme si jí přáli 😔
@luska__
ty čárky vedle : v den bohužel ne a dost nás ovlivnila rozlučka se svobodou, ale před na holčičce jsme pracovali poctivě 😅
@laura1972
no, to znám, tyjo Lauro, to jsem nechtěla, aby jsi plakala...
@monikadeny jenže je to i tak o náhodě, to riziko tam je o hodně vyšší a navíc přece jen mi bude pomalu 45 let, takže je to spíš o té náhodě. U nás je jedna paní co měla taky dítě a bylo jí 43 když otěhotněla a narodil se ji kluk s Downovým syndromem a prý ten věk tam u ní hrál roli. Ty vajíčka přece jen už taky kvalitní tak nejsou, řekl mi to i primář při tom prvním ZT, takže něco na tom pravdy bude. U chlapa je to jiný než u nás. Těm se tvoří nové spermie celý život, ale my to máme jinak. No uvidíme jak to všechno bude jestli se nám ještě povede a zda budu schopná donosit a porodit ještě zdravé dítě.
@monikadeny za to nemůžeš, já to chtěla vědět od samého začátku, ona moc dobře ta dr.věděla proč to tam nemá psát, že prý nás to pak bude trápit, ale já jsem taková, že bych to chtěla vědět i tak. Jen o to je to bolestivejsi když jsme si jí přáli. Snad se nám ještě povede a snad tentokrát až do toho konce.
@laura1972
tak budeme mít novou holčičku, třeba se nám povede a už v bříšku klíčí....
musím letět, ozvu se. pa

@dddkkk
no to rozhodně napiš, čekám na to 🙂