Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens no určitě budeme lovit duchy 😀 už se na to tesim 🙂 a nebudeme sami. Ještě @monikadeny, je na tom stejně jako my, možná ještě někdo pribyde, tak tu bude veselo 🙂
@monikadeny snad se nám to oběma povede, bylo by to krásný 🙂 zatím pa 🙂
@janajens jinak to s tím jídlem, tak možné to je, třeba už se tam něco začíná dít 🙂 já byla taky pár dní po ovulce a měla jsem šílenou žravost a žízeň, sem tam pichlo v podbřišku sem tam lehce pichlo v prsou a citlive bradavky a během dne takový malinko houpavy pocit v žaludku i když jen tak zlehka, ale trošku jiné to bylo než jindy.Tady holky by ti mohly napsat jak to u nich bylo krátce po ovulce 🙂
@laura1972 tak v prsou nepicha ale obcas podbrisek jako nozem pichani a to same vajecnik no kafe jsem si dneska nedala ale Caro jelikoz jsem kafe ochutnala a hned mi slo nahoru u male jsem mela to sale ale az v 6tydnu ale jak se Rika kazdy tehotenstvi je jine. Prsi me boli Jen po Saranac bradavky zatim v klidu
@monikadeny @janajens, tak to bude jízda holky 🙂 všechny tři stejný DPO 😀 kdo se k nám ještě přidá ?? 🙂
@janajens no já taky kafe spíš až od 6.týdne nemohla ani cítit. Ale je to fakt každé těhotenství je jiné. Holky tady některé taky psaly, i pár dni před ms taky byly pár dní po ovulaci, že jim je špatně nebo z vrací. Já to tedy začala pociťovat ty menší změny, tak DPO, nejspíš to začalo tedy po uhnizdeni, což je tak kolem toho 7DPO 🙂
Ja myslim, ze pozitivni 🙂 Jinak se mi osvedcil GS Mamatest od Dr. Maxe 🙂
@janajens no, uvidíme. Pořád ta šance tam bude i po víkendu. Ono odhadnout přesně kdy bylo uhnízdění přesně nejde. Když se píše tak od 7DPO - do 12DPO a pak teprve začne růst HCG a navíc u každé je to jinak a někomu stoupá HCG rychle, někomu pomaleji, no. Já v tom létě měla 10DPO, už slabou čárku, dřív jsem to nezkousela, takže možná ten 9DPO, už by tam pidi dušík byl a ted naposled až 11DPO se tam něco málo objevilo. Ale jsou tu třeba i holky, co se jim ukázal duch i o déle.
@janajens no abych řekla pravdu, já graf nikdy nedělala. Já se vždycky spíš řídila podle ovu testu, bolesti a hlenu. Bazální teplotu jsem nikdy nemerila. Takže pokud tak nějak si cítila bolesti v době nebo krátce po pozitivním testu, tak bys měla být dnes cca 4DPO, tedy jako já.
@janajens když je pozitivní test na ovu tak to neznamená, že ovulace je ten den, ale proběhne nejpozději do 48 h. I když většinou to bývá dříve, do 36.h já měla pozitivní test na ovu 19.4.v 16.h a pak o půlnoci zeslábl a 20.4. zase pozitivní v 16.h. Takže jedna ovulace proběhla 20.4. někdy během dne a druhá 21.4.

@monikadeny papa