Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikola_w tak tyden po vynechani ms, je to z netu.
Drzim palce, pockejte si par dni vase jsou kolik?
@absintka19 no prave tak prvni cca 9dpo a druhy 10dpo
@nikola_w já vidíííím a moc držím pěsti!!!! 🍀
@tornadolu no tak ono je to lepší, aspoň když je trochu odstup, tak si to víc uzijes 🙂 tenkrát mi všichni říkali, že když jsou takhle za sebou, že je to lepší, že si budou spolu hrát, ale neřekla bych, spíš se pořád dohadovali 🙂 A kdy tedy budeš testit? Když si mela minule jak píšeš slabou ms, tak třeba už to tam je 🙂
@kotito mam ke odsud z bazarku.. oné step 😄
@laura1972 kéž by..🙏 Ale nejak me opouští naděje 😂 Drzim palce at je tak krasny dusík 😊
@kastanek87 Jee fakt? Dekuju moc ❤
@deli_lah jooo ke tam rozdíl 😊
Mam teda brutální navaly horka Mazec...😅 Ale furt se uklidnuju tim ze v květnu k doktorovi a bude se neco dít.. 😊
@nikola_w mě je dneska od rána zase nějak divně, takhle to bylo naposledy když jsem byla, ale pozitivní test na ovu byl ve středu, takže dnes bych byla cca 5DPO, což minule mi to začalo až tak 6-7DPO, takže nevim, ale měla jsem to tak.ale na test je zatím ještě moc brzy. Dokoupili jsme ještě 3 krab.dr.Maxe, je zas akce když si vezmes dva, tak jedno balení máš zdarma. Pak máme doma dvě balení woman secret a jeden mamatest 🙂 takže zásoba zatím je no 😂

@terka228 naděje umira posledni 😊 Dekuju treba je opravdu jen brzo..