Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Jbnb
@laura1972 no byla bych rada kdyby to dopadlo pobolívá mě malinko bříško ale to asik nic není chutě a pachy cítím stále rybinu a puse cizím kov ale myslím si ze je to vsugerovány,unavena jsem víc ale myslím si ze je to praci,koukám kdy jsme s přítelem měli sex kdyby to dopadlo byla bych rada.poslední dobou mam rada džus kafe moc ne ,na cigarety chut taky nemam moc a alkohol ubec vypiju mac třetinku piva a nechutná mi. Uvidíme no
Pokud ovulace byla o vikendu staci dneska pojisteni sexikem?
A k tem příznakem kdyz jsme tehu nebyla mela jsem snad vse a kdyz jsem byla tak nic..
@janajens
tyjo, to vypadá na těhu.....
@laura1972
tyjo holky a já příznaky nula - asi to zas nevyšlo :(
@monikadeny u me urcite ne ja zadny nedelala
@monikadeny to ještě nic neznamená. Někdo má příznaky až po vynechání ms, někdo vůbec, ale určitě bych se netrápila, vždyť jdi krátce po ovulce.
@monikadeny přišla ti zpráva ode mě?
@laura1972 Věř,že se to povede já mám už 3 velké děti chtěla jsem z novým partnerem ve 41 miminko a nešlo to a najednou když už jsem to vzdala tak ve 43 jsem porodila 4 syna 🙂 Taky mně lékaři strašily,testy špatné a mám zdravého syna člověk si to špatné nesmí připustit nebo hned smazat 🙂 Držím palce.
@laura1972
držím palečky....

@tornadolu no jasně, vím. Ale budu na tebe myslet s držet pěsti 🙂 tak už jsme tu asi tak čtyři, co budou testovat o víkendu 🙂