icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lusili1
26. dub 2017

holky přidávám se k vám s testováním,termín MS +- v neděli..asi testnu v neděli, večer jsou čarodejnice, tak ať vím 🙂

terka228
26. dub 2017

@nikola_w přijde mi,že sílí.zkus koupit ten Comfort,tam už bys viděla víc😉

nikola_w
26. dub 2017

@terka228 ja uz se prave do města nedostanu :( a z netu se to moc nevyplatí poštovné je drahe jako prase 😅 Musím hold počkat co přinesou dalsi dny..

tornadolu
26. dub 2017

Dobré rano ženy tak jsem spala jen 4h po šichtě musela jsem na wc a rovnou jsem vzala test ja tam nic nevidím.Aspon se můžeme snažit dat

terka228
26. dub 2017

@nikola_w To nevadí, i tak dnes zesílil😀 Takže jen tak dál❤

laura1972
26. dub 2017

@tornadolu a kdy čekáš ms?? Třeba je ještě brzy.

tornadolu
26. dub 2017

@laura1972 az tak za 3-4tydny

nikola_w
26. dub 2017

Holky nejdeze dneska nekdo do lékárny? 😄

janajens
26. dub 2017

Psychika zacina asik pusobit 😅 Dnes 3dpo a zvraceni a behavku asik strevni chripka

martinkam22
26. dub 2017

Holky přidávám se k Vám 🙂 testnu asi v sobotu, abych věděla kvůli čarodejnicím :D dnes jsem 9 DPO a psychika tedy taky působí :D bolí mě poprvé v životě prsa, mírně v podbřišku, ale je mi jasné, že budu opět zklamaná :(

kacenecka_24
26. dub 2017

Holky, které jste testovaci maniaci a lovci duchu jako jsem byla ja, chtěla bych se s vámi podělit o zkušenost. 10 DPO na dr.max testu - asi bych to ani nenazyvala duchem, manžel ho ani neviděl, ja jo. Na mamatestu trosku viditelnější duch. 13 DPO na mamatestu viditelnější duch, ale porad to nebyla carka, udělala jsem tedy digitální clearblue - vysel negativni. Duch silil a postupne se z něj stala carka, později potvrzeno těhotenství. Hodne se resi, ze mamatest dela falešné duchy a nejspolehlivější je clearblue, coz se mi vůbec nepotvrdilo.

laura1972
26. dub 2017

@tornadolu až tak dlouho? Tak snad se brzy zadari, moc ti to přeji 🙂

dddkkk
26. dub 2017

@nikola_w Mě taky přijde že zesílil... tak tfuj tfuj tfuj ať sílí zase dál... 🙂

laura1972
26. dub 2017

@martinkam22 já di.myslím, že tentokrát to klaplo 🙂 ty příznaky, co máš, tak by tomu mohly napovídat 🙂 a pokud jsi dnes 9DPO, tak už by mohlo být vidět na testu dříve zítra, nejdéle pozitrí. Držím palce 🙂 🍀

dddkkk
26. dub 2017

JInak tedy u nás dáreček předán... bylo moře radosti a dojetí a tak , bylo to moc hezký a furt si k té knížce chodí a furt to otevírá a čte ❤... nějak to z něj udělalo měkouše 🙂 ... Volala jsem už dneska do CAR a na ultrazvuk si mě pozvali až 10.5. ... tkaže dalších 14 dní čekání 😅 ... Jinak koukám, že je Vás tu na víkend plno... Tak se těším na duchaření 😉

tornadolu
26. dub 2017

@laura1972 no 1.5.nam brat prášky 10 dni a do 3-4 dnu MS takže ani nevím kdy ovulují 😡 jsem dneska nějaká smutná ne skzr ten test ale tak všeobecně 😢 dneska jsem byla u našich a přijela kamarádka s miminkem a basi z toho byli upne hotoví tak me vlítli slzy do očí vus o čem mluvím a když jsem si ho chovala tak jsem byla nějaká na mekko...

martinkam22
26. dub 2017

@laura1972 děkuji Vám moc 🙂 v pátek zkusím! Hodně štěstí!

gruzicka
26. dub 2017

Holky kdy jste měli první ms po revizi?

llenka_li
26. dub 2017

@gruzicka 4-6 týdnu nejčastěji...někdo i 7 týdnu. Já bez jednoho dne za 5tydnu

nikola_w
26. dub 2017

Nejak me začíná pobolivat posbřišek, sem tam pichne kdyz se rychleji pohnu, což me znervózňuje 😅 Šílený výtok bílý nekdy vodnatý nekdy hustší (omlouvam se) tak jsme fakt zvedava jestli to neni pms.. drzte mi zitra palce at zase zesílí 🙏🙏🙏

monikadeny
26. dub 2017

@janajens
sahoj, ty máš pěkněj prográmek na negativy....

janajens
26. dub 2017

@monikadeny copak potrebujes

monikadeny
26. dub 2017

@gruzicka
ahoj, já 8.2. revize, 8.36. první ms, 8.4. druhá ms

monikadeny
26. dub 2017

@janajens
nic, jen konstatuji že je pěknej 🙂

janajens
26. dub 2017

@monikadeny ted asik nechapu 😂

monikadeny
26. dub 2017

@janajens
jakto 3DPO, vždyt jsi měla ovu v den, co já??????

janajens
26. dub 2017

@monikadeny positivni test ale podle grafu ovu byla 23.4

janajens
26. dub 2017
gruzicka
26. dub 2017

@llenka Já jsem trošičku špinila a dneska krvácím a to jsem zítra týden od zákroků.Je možné mít ms tak brzo?

gruzicka
26. dub 2017

@monikadeny Takže není možné mít ms tak brzo?