Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky nejdeze dneska nekdo do lékárny? 😄
Psychika zacina asik pusobit 😅 Dnes 3dpo a zvraceni a behavku asik strevni chripka
Holky přidávám se k Vám 🙂 testnu asi v sobotu, abych věděla kvůli čarodejnicím :D dnes jsem 9 DPO a psychika tedy taky působí :D bolí mě poprvé v životě prsa, mírně v podbřišku, ale je mi jasné, že budu opět zklamaná :(
Holky, které jste testovaci maniaci a lovci duchu jako jsem byla ja, chtěla bych se s vámi podělit o zkušenost. 10 DPO na dr.max testu - asi bych to ani nenazyvala duchem, manžel ho ani neviděl, ja jo. Na mamatestu trosku viditelnější duch. 13 DPO na mamatestu viditelnější duch, ale porad to nebyla carka, udělala jsem tedy digitální clearblue - vysel negativni. Duch silil a postupne se z něj stala carka, později potvrzeno těhotenství. Hodne se resi, ze mamatest dela falešné duchy a nejspolehlivější je clearblue, coz se mi vůbec nepotvrdilo.
@martinkam22 já di.myslím, že tentokrát to klaplo 🙂 ty příznaky, co máš, tak by tomu mohly napovídat 🙂 a pokud jsi dnes 9DPO, tak už by mohlo být vidět na testu dříve zítra, nejdéle pozitrí. Držím palce 🙂 🍀
JInak tedy u nás dáreček předán... bylo moře radosti a dojetí a tak , bylo to moc hezký a furt si k té knížce chodí a furt to otevírá a čte ❤... nějak to z něj udělalo měkouše 🙂 ... Volala jsem už dneska do CAR a na ultrazvuk si mě pozvali až 10.5. ... tkaže dalších 14 dní čekání 😅 ... Jinak koukám, že je Vás tu na víkend plno... Tak se těším na duchaření 😉
@laura1972 no 1.5.nam brat prášky 10 dni a do 3-4 dnu MS takže ani nevím kdy ovulují 😡 jsem dneska nějaká smutná ne skzr ten test ale tak všeobecně 😢 dneska jsem byla u našich a přijela kamarádka s miminkem a basi z toho byli upne hotoví tak me vlítli slzy do očí vus o čem mluvím a když jsem si ho chovala tak jsem byla nějaká na mekko...
@laura1972 děkuji Vám moc 🙂 v pátek zkusím! Hodně štěstí!
Holky kdy jste měli první ms po revizi?
Nejak me začíná pobolivat posbřišek, sem tam pichne kdyz se rychleji pohnu, což me znervózňuje 😅 Šílený výtok bílý nekdy vodnatý nekdy hustší (omlouvam se) tak jsme fakt zvedava jestli to neni pms.. drzte mi zitra palce at zase zesílí 🙏🙏🙏
@janajens
sahoj, ty máš pěkněj prográmek na negativy....
@monikadeny copak potrebujes
@gruzicka
ahoj, já 8.2. revize, 8.36. první ms, 8.4. druhá ms
@janajens
nic, jen konstatuji že je pěknej 🙂
@monikadeny ted asik nechapu 😂
@janajens
jakto 3DPO, vždyt jsi měla ovu v den, co já??????
@monikadeny positivni test ale podle grafu ovu byla 23.4
@monikadeny Takže není možné mít ms tak brzo?

holky přidávám se k vám s testováním,termín MS +- v neděli..asi testnu v neděli, večer jsou čarodejnice, tak ať vím 🙂