Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@weerruu ..zamlklé těhotenství je takové,které máš již potvrzené od lékaře,,testy,ultrazvukem,ale z nějakého důvodu se miminko nevyvíjí..a v bříšku umřelo.V mnoha případech se ani nezjistí proč.Někdy musíš na revizi ,někdy se tělo toho zbaví samo .Dochází k tomu takřka v kterékoliv části těhotenství.
@lulinka92 - mě to přijede jako ryska, ale může zkreslovat foto, vidíš čárku růžovoučkou?
@monikadeny Moni ja mam ted poslendich par dni tak sileny hlad, ze kdyz se nenajim tak je midesne zle d zaludku a strasne to do me pada...to je sileny :D Jinak nabehly prsa a pred par dny bylo pul dne silene bolestivy dloubani dole, coz by napovidalo nidaci...ted jsem asi 8DPO....v nedelki nebo Po budu testovat. Co ty?
@monikadeny ja dva mesice merim a tento mesic I testy tak uvidime zkusim v nedeli ale to bude brzy myslim
@kastanek87
to tak být nemusí, každá jsme jiná, já po revizi menstruovala regulérně po 4 týdnech, potvrzena ms lékařem....
@monikadeny právě ze jo akorát není úplně tmavá jak ta co tam je vždy 🙂
@weerruu
ani to raděj nechtěj vědět, někomu se nevyvíjí plod, nekomu, jako mě se vyvíjí, jak má a najednou přestane být srdíčko, nikdo neví proč
@monikadeny však píšu že doktor říkal 4-6 týdnů 😉 já to dostala až po těch 6ti no. Ale po týdnu to určitě nemůže brát jako MS.
@laura1972 na malou chodím casto, lehce citlivé bradavky, výtok takovy co jsme mela v tehu a posbřišek občas.. jinak nic a u syna jsme neměla do vynechání ms taky nic.. uvidime v sobotu ale na 99% to je v dupe.. jeste ze jdu k doktorovi snad neco předepíše a pujde to.. zitra udelam ten posledni s pak uz testovat nebudu driv nez v den ms.. mam jeste dojem ovu testu tak budu testoval jenom ovulka a kašlu to..
@weerruu
tak já si troufám říct, že jsi v tom, to samé jsem měla předchozí těhu, vlčí hlad, prsa, jak balony a moc citlivé, skoro bolestivé....to ti fandím, holky, jak já bych ráda pididucha na svatbu, ani nevíte jak...
@nikola_w tak já čekám až my dojdou ovu testy, jsem.zvědavá, vo ukážou ted.Naposledy pár dní po ovulce mi zas zesílil a to předtím už byl snehobílý. Dnes jsem zkoušela tt. zas nám to nedalo, jsem dnes 7DPO a dnes vyšlo tohle. Ale je to ještě dost brzo. Jsme dva blázni s přítelem :+D tak už aby byla aspoň ta neděle 🙂 nebo mi dřív trefí 😂
@weerruu
jo, ještě k otázce, já jsem 7DPO a jdu testovat od zítra, v ne se vdávám, tak se budu modlit....
@monikadeny budu ti drzet palecky
@kastanek87
aha, tak já to blbě pochopila, myslela jsem 5 týdnů, že je po zákroku....týden je 100% čištění...
@laura1972
Laur, já teda na tom, co jsi poslala na posledy taky vidím růžovoulinkou čárku....tyjo, holka, drž se, ať už ti to klapne.
@monikadeny @janajens @nikola_w @jullli holky moc dekuju 🙂 hlavně aby to tak bylo, přece jen je to ještě hodně brzy.
Ja uz se děsím zase toho čekání na ovulaci, pak na ms a furt dokola .. kdyby bylo aspon hezky at jsme cely den venku a neni tolik casu nad tim uvažovat

@gruzicka
to se spíš čistíš, já krvácela jen v den zákroku a pak . když jsem něco zvedla, ms většinou do 3. týdnů nedorazí, není ještě výstelka, která by šla ven....