icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
terka228
28. dub 2017

@janajens LF je fáze od ovulace do menzes. Nijak zvlášť by se měnit neměla. Kdy vlastně čekáš MZ ?

janajens
28. dub 2017

@terka228 podle cycle mam ruzne 7-10dni

nikola_w
28. dub 2017

😂 zkousela jsme Jete ovu test a ten zase sílí 😄

nikola_w
28. dub 2017

@laura1972 no jooo ale to pockam do neděle nebo pondeli a pak koupi chlap kdyz bude zpoždění .. zkousela i ovu test a trn taky sílí.. ale raději počítám s tou horší variantou

janajens
28. dub 2017

@nikola_w to je pekne napinave u tebe👏

nikola_w
28. dub 2017

@janajens že 😄 U prvního jsme delala test az v den spouštění a byli jasne // ne uplne stejne ale byli... tady foto ovu testu

janajens
28. dub 2017

@nikola_w no pekny👏 ja ovu uz nedelam cekani na Deb D na testik

nikola_w
28. dub 2017

@janajens Jj ale prave hodne holkám ukáže tehu , vim ze ve skupince dve zkoušeli kdyz byli tehu ovu test a byl jasne pozitivní.. ja uz jsme na nervy z toho. 😂😂😂😂 drzim palce a tesim se na fotku // 😊

laura1972
28. dub 2017

@nikola_w no tak ten ovu je dobrý. Tohle jsem měla taky tak dva dny před ms v létě a byla jsem jasná tehu 😀

janajens
28. dub 2017

@nikola_w no Az utery streda buy twprve 9-10dpo takze jeste nemam vygrano Ted musi teplota zase jit nahoru ach jooo

nikola_w
28. dub 2017

@laura1972 no ten me taky zarazil tyjo 😳😂 uvidime zitra no.. jedine ze by ovu byla fakt později tim pádem jsem dneska 12 DPO a treba je na testy brzo.. těžko rict .. nebo jen moje tělo a ty testy zkouší mou trpělivost 😂

nikola_w
28. dub 2017

@janajens urcite pujde 🙏

janajens
28. dub 2017

@nikola_w snad ju novy poznatek zapalila jsem si a pozvracela jsem se 😂 telo si pekne hraje se mnou

nikola_w
28. dub 2017

@janajens 😂😂jsem napnuta jak ksandy

janajens
28. dub 2017

@nikola_w no jako rano kafe a letela jsem a Ted cigaro takze piju caro😂

janajens
28. dub 2017

Netrapi bych si lehla a spala jako moje mala ta se ma nejlepe ale musim zabalit veci k rodicum ☹ ale nic me nebavi kafe po Tom MI je spatne takze pekny jedine Co mi zabiralo na unavu

nikola_w
28. dub 2017

@janajens tak mi kafe nevadi .. nevadilo ani v tehu tak ja jsi Du udelat a zapnout myčku, nakrmit dravou zvěř a uspat 😄 Pak si dam nohy hore a budu hledat na netu jak je to s negativním tehu testem a pozitivním ovu 😄😄😄😄 uz mi sploucha na maják

janajens
28. dub 2017

@nikola_w me taky psychika si hraje s nami mala spi ja mam sbaleno no less nechutnalo kafe u male ale Az v 6tydnu takze nevim

terka228
28. dub 2017

@nikola_w No, ten je krásný !!!😀

kaccistar
28. dub 2017

krásny deň prajem.. a to ten víkend dobre začína, nie? 😀 či čo myslíte? Je to tam, že? MS mám mať až za 4 dni, ale test ukazuje ducha.. si myslím.. 😀

terka228
28. dub 2017

@janajens Tak to bych už v pondělí nebo v úterý zkusila test 🙂

janajens
28. dub 2017

@kaccistar Ano vidim slaboou carry potichu gratuluji👏

terka228
28. dub 2017

@kaccistar Je, to je krásný duch !!!! Ať sílí 😀

janajens
28. dub 2017

@terka228 uz ju kdyz Jsem dneska 5dpo v pondeli bych byla teprve 8dpo hlavne pry musi zase stoupnout teplota tak se modlim na zitra 🙏

elenadavis
28. dub 2017

@laura1972 jo kéž by,ale bohužel testy sněhobílé. Jestli to do pondělí nedostanu půjdu k dr. 😕

nikola_w
28. dub 2017

@terka228 kdyby takovy byl tehu test 🙏😄 jsem fakt zvedava jak to dopadne 😅

nikola_w
28. dub 2017

@kaccistar taky vidím hezkou růžovou čárku! 😍 Ta uz bude jen sílit

terka228
28. dub 2017

@janajens Stoupne, neboj🙂

janajens
28. dub 2017

@terka228 bojim bojim🙂 jak bylo hodne sexiku tak tomu verim jak pred ovu tak jednou po ovu tak na me zitra mysli

nikola_w
28. dub 2017

@janajens i ja budu myslet a držet palce 😊