icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nnik
29. dub 2017

@lenicka2626
Taky si myslim 🙂 jojo urcite zkusim dalsi🙂
Tak drzim palce at to vyjdee 🙂

janajens
29. dub 2017

@lucie_91 Az v pondeli

lucie_91
29. dub 2017

@janajens Ano madam, dobře 👍

lenicka2626
29. dub 2017

@nnik ja taky jeste zkusim. A uvidime. Drzim palce,at nam to vyjde 🙂

laura1972
29. dub 2017

@janajens taky jsem zkoušela negativ. No blby je, že nevím kdy přesně proběhla ta ovulka. Mohlo to byt druhý den, ale taky ten další do těch 36 h od pozitivního testu. Takže uvidíme zítra a další dny. Můžu být jak jsem psala dnes třeba jen 8-9 DPO.

janajens
29. dub 2017

@lucie_91 si. Myslim

nikola_w
29. dub 2017

@laura1972 teda ty ovu ti pekne sílí 😍 Ja ms zatim nikde 😄

nikola_w
29. dub 2017

Holky vy si taky vsechny užíváte pátek ze? 😄

nikola_w
29. dub 2017

Ja jsme vůl 😄 Dam si jedno pivo a pisu kraviny ... sobotu myslim 😂

nikola_w
29. dub 2017

@nnik vidím čárku 😍

nikola_w
29. dub 2017

@lenicka2626 krasa 😍

janajens
29. dub 2017

@laura1972 ja zkusila taky a nic Jen tak ze MI je porad spatne ale jsem Malo Max 6-7dpo dalsi Az v pondeli

tornadolu
29. dub 2017

@laura1972 taky vidím na 3 ducha 😉

karin1712
29. dub 2017

@laura1972 vidím slabé čárky na všech těhu testech. Na třetím nejvíc. Držím pěsti. Zítra by čárka mohla být výraznější

nikola_w
29. dub 2017

@janajens v pondeli tam budou uvidis jeste je brzo 😊

janajens
29. dub 2017

@nikola_w no nevim myslis ju p
Bojim bojim a halve budu teprve 8dpo do ms mam7-9dni

nikola_w
29. dub 2017

@janajens to je jasny ze se bojis .. to znam ja se taky bojím 😅 Urco budou a kdyz ne v pondeli tak ve stredu 😊

janajens
29. dub 2017

@nikola_w ty tomu koukam hodne veris ale ja se fakt bojim neverim ze by to vyssi napoprve s testama ovu a poradnym snazenim😉

janajens
29. dub 2017

@nikola_w a kdy budes testovat ty?

kotito
29. dub 2017

@laura1972 super!comfort je kaaaamos 🤰

nikola_w
29. dub 2017

@janajens mysli pozitivně 🙏🙏 ja nevim jestli zitra pojedem do města tak koupim test a v pondeli bych zkusila .. kdyz nepojedem a v pondeli bude zavřeno tak koupi chlap at v utery po praci.. pokud teda do te doby neprijde.. jsem fakt hrozne zvedava co toto ma znamenat🙈 A jeste ty skoro pozitivní ovu testy ? 😅 Je to záhada..

terka228
29. dub 2017

@laura1972 Jůůů, vidím dušínka na 3. testu😀

janajens
29. dub 2017

@nikola_w tak ja tu mam u nasich I ovu test a jeden tehu zbytecne mam doma takze testnu v pondeli a pak teda ve stredu a budu se modlit u tebe je to jasny Asik kdyz mas ovu positivni ti psali I holky ja se budu modlit at teplota neklesne a najdu a spin ducha v pondeli🙏

nikola_w
29. dub 2017

@janajens no ja myslim ze pozitivní asi nejsou nevim.. jen myslim ze kdyby to fakt bylo tehu tak by ten včerejší ukázal vic.. ja fakt nevim co si mam myslet.. budu moc moc držet palce ❤️

janajens
29. dub 2017

@nikola_w dekuji snad to po muze ja. Tobe taky🍀

sticker
laura1972
29. dub 2017

@janajens no já myslím, že jsme blázni když testujeme tak brzo, ale kdo to má vydržet 😂

janajens
29. dub 2017

@laura1972 no ja to Jen zkusila neni Tam nic ale doufam ze case se neco usage a nedorazi cervena uz nemuzu ani na bike lezet jak me boli prsa co to je nechapu a ten podbrisek silene

nikola_w
29. dub 2017

@janajens dekujuu 😘❤️ Ale příznaky mas teda pekne 😊 Me neni nic.. mozna malilinko prsa ale spis ne mez jo a sem tam trochu posbřišek.. a unavenena jsme mozna vic jinak ani tuk

laura1972
29. dub 2017

@nikola_w no zdá se mi, že malinko ty ovu testy zesily 🙂 kéž by to bylo i tentokrát znamení 🙂 ms by měla tedy neměla dorazit 6.5., tak uvidíme jak to dopadne. A ty ms zatím nic?? A nějaké nové příznaky? Ted ani test nemáš, vid? To je pak o nervy no.

nikola_w
29. dub 2017

@laura1972 urcite zesílila 😍 Nene test nemam mozna zitra koupim nebo pak az v uzery.. příznaky spis nic nez neco.. mozna malinko prsa, únava , curani a sem tam trošičku posbřišek.. zkousela jsem dneska jen ovu test noo...