Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky ja mam takovou radost a zaroven strach..
@ms.neomagic mě doktorka hned hlásila, žádné vanování v horké vodě a sanu na 10000% neee. Nestojí to za riskování
@ms.neomagic bude to dobré, snaž se být v pohodě 🙂
Ahoj holky,tak jsem dneska dělala další test dnes je to přesně 14dni co ms nepřišla ale,není tam vidět vůbec nic myslím si ze,po 14dnech by tam musela být dálnice ještě mám dotaz podle aplikace co mám v telefonu tento týden mám ovulku je to možné když jsem minulý měsíc nemestruovala?ja se v tom nejak nevyznam ms bych měla dostat 17.5.poboliva me i podbrisek děkuji
@dddkkk no dnes bych měla být cca 111DPO. Včera i dnes jsem testovala. Po zaschnutí vypadá, že tam něco je, ale nevím no.Zkoušela jsem z ranní moči dva testy a odpoledne jsem zkoušela ovu, jak vypadají a i ještě jeden tehu a pořád tam.něco prosvítá, ale zatím nic výrazného 😕 tak už se začínám bát dalších dnů, že z toho nic zase nebude.
@ms.neomagic To bude dobré 😉 ... jinak s tím koupáním a saunováním, jak píše Kotito ... já bych nešla ani do bazenu, tedy hlavně proto že se nesmím ani doma koupat... jen vlažná sprcha... nevím jestli je to nějak umocněné tím, že je to po umělým, ale přímo MUDr. mi to zakázala, prý tak do 12týdne ... jsem hrozně lačná po tom si jít zaplavat, a ubíjí mě, že nemůžu ... Do bazénu jsem někde četla, že to je hlavně kvůli zánětům a mykozám, aby člověk nechytil...
@ms.neomagic zadny prohrivani nic a gratulace
@dddkkk jj, je to kvůli chloru a všemu co se tam leje. Ještě doktoři pak schvalují moře, ale kryté či otevřené bazény ne. Jen snad s případnými tampony se dá nějak. Jsou právě speciální tampony pro těhotné do bazénu, co jsem četla.
Budu muset v létě asi k moři 😀 bazénů se bojím... Stačilo, když jsem chodila do fitka a trenér mi říkal, co vše musí lít do výřivky a bazénu. Nehledě na to,, co se tam všechno může dít....
@simi1510hmmm to je fakt, že tam toho humusu je dost, ale zase ten chlor to právě všecko zabije, ale může pěkně dráždit... No já bych jela k moři hned, 😀 ale to se mi s neschopenkou asi nepovede... Kamarádka normálně plavala v těhu od 3 měsíce skoro do porodu a asi si ani nebrala žádný tampony... se jí budu muset zeptat...
@dddkkk Tak já třeba vím, že jedna trenérka co chodila pravidelně plavat tam chytla mykózy a nemohla se jich vůbec zbavit. Ono čím víc toho chloru nalejou, tím je to horší. A není vždy pro každého dobrý no. V Praze v Hloubětíně by snad už měla být i mořská voda.. .ale kdo ví 😀
On to někdo ani moc neřeší, ale co pak, když se ti to stane viď?
Bys musela mít ozdravný pobyt u moře 😀 S neschopenkou se to dělá blbě ale no ☹
@laura1972 Já vím hele. Možná to, že se člověk o to až moc snaží, tak to nejde ... Zkus se zaměřit na sebe, nějaký koníčky a tak. Vím, že se to říká snadno, vím že tě tlačí nějak i ten věk... Ale je to lepší. Sama jsem se na to vyprdla pak tady a šlo to najednou. A doufám, že to bude tentokrát to správné.

@janajens může to být ale taky nemusí 😉