Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 no priznaky zase joo...minuly tyden jsem mela sileny dloubani jednu chvilku coz mohla byt nidace a ted mam asi posledni 4 dny sileny nadymani a obcas poboliva podbrisek, obcas zada, natekla prsa. Neco mi voni a neco silene smrdi a meni se mi hodne nalada...takze uvidime 🙂
Jinak ja posledni 3 cykly mela presne 28 dni a dnes zatim nic, takze snaaaad 🙏
@simi1510 máš pravdu no, vím, že dokud jsi se na to zaměřovala měsíc vo měsíc, že to nešlo. A PSK si psala, že na to kasles, že až to přijde, tak to přijde a najednou to přišlo 🙂 snad se brzy taky dockam no. Neříkám, že na testech není nic vidět, ale víš jak? Některé testy klamou no. Ale z tebe mám fakt velkou radost 🙂 celý ty měsíce jsem si říkala, že už se ti konečně zadari a pořád nic a najednou to přišlo, jak blesk z čistého nebe. Moc ti přeji, ať je vše hlavně v pořádku a dojdete tentokrát do zdárného konce.🍀 Z těch co se nám to tak nějak nepovedlo vloni v létě, tak pár už jich tu je opět tehu a je to hezké 🙂 člověk si vzpomene na tyhle všechny, co jsme si tu psaly a navzájem podporovali a pár z těch co se jim zadarilo už jsou maminy jako třeba markiiska, kaculka 2014 atd. Je to prostě super, že jsme tady doteď a ted už jen ať nám všem tady to vyjde a mužem si tu předávat dál rady a pocity s našemi ratolestmi 🙂
@laura1972 ono tenkrát v ten den jsem tu doma už úplně bouchla, bylo toho na mě moc, kór když to bylo kolem doby kdy měl být porod toho co nebylo.... Bála jsem se děsně toho, že se něco při té revizi stalo, co tomu bude bránit... Prostě blbý. Ale pomohlo to a je to tu (ťuk ťuk) a snad to dopadne tentokrát dobře 🙂
Ono se to podaří neboj!!!! 😉 Jen asi vážně tu hlavu zaměstnat
@simi1510 no jasně, taky bych se bála, po revizi kdyby to nešlo. Tentokrát to dopadne dobře 🙂 musí 😉 tělo si ted nějakou dobu odpočinulo, tak bude určitě ted vše OK 🙂 Možná moje tělo stávkuje, po těch dvou zákrocích během půl roku, takže co bych taky chtěla. A navíc poslední revize byla koncem února, takže je to brzy chtít aby to bylo tak rychlý. No uvidíme co přinesou další dny 🙂
@simi1510 hura hura hura..budem maminky..kdy ti vychazi termin porodu?
@weerruu no já zase únava, hlad, to.nadýmání mám už od nějakého 6DPO, další den křeče, nesedí mi snad žádné jídlo, hned mě bolí břicho a křeče. Vím, že jsem tyhle problémy měla taky při obou nevydarenych tehu, ale zase prsa mě tehdy začaly trochu štipat a popichavat už od 7DPO, ted jen sem tam a jinak nic kromě chození na malou, tak.nevím co z tohodle vyleze. MS má přijít v sobotu, takže pokud se něco neobjeví do té doby na testu, tak už musím vzít tu horší variantu a zase čekat na další ovulku atd.
@ms.neomagic podle kalkulačky 11.1., ale muze se stihnout i konec roku udajne 😃😂
@simi1510 ja 10.1 😀
@ms.neomagic si mela ms 5.4.? 😃 ja posledni 6.4. 😃

@simi1510 neee to nejsou ale Asik as be ctvrtek nevim no nebo zitra budu 10dpo