Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Achjooo holky ja jsem dneska zase marna 😔 Spala bych i ve stoje, počasí z nas na dve veci no hruza.. no nic jdu si udelat kontryhelovy cajik a trochu se vzpamatovat 😩🙈 uz jsem malemu obednala dort na narozeniny tak bych se ted mohla hezky zaměstnat 😅 nejak na me padá splim... babička by mela 16.5 narozeniny, dedecek stejne jak Danik 21.5 .. achjo... uz se tak tesim az najdu // a vsechno to prožiju znova 🙏
U nad byl sex ob den a bylo to stejne k ničemu..
@simi1510 jj,posl.ms byla 5.4 😀
Normálně holky, člověk to chce říct chlapovi, ten od večeře odešel k pc a něco tam robí, navíc hledá vhodnou novou lednici, že co jsme vybrali najednou údajně není skladem, i když to tak psali.... tak já nevím... mám tu zabalený ten test a malý skleněný kočárek a nic ☹
@ms.neomagic zajdi si max do te ohrivarny je tam cca 32 c. Rozhodně nechod do těch finských. Já miluju taky sauneni, ale teď nechodím. Jinak Cestlice miluju, jedeme tam s dětmi na 3 noci ;)
@simi1510 moc gratuluji. Jinak s chlapem klidně počkej na vhodnou chvíli, ať na to máte oba pěknou vzpomínku 😁😁😁.
Jinak já poslední MS 4.4 a zatím nic. U mě to však spíš bude jen nějaká porucha cyklu. Sice jsme se snažili poctivě a asi i trefili ovu, ale jeden pán primář mi vysvětlil, že šance na přirozené otěhotnění je u mě pod jedno procento 😟😟. Nebudu tedy zatím plýtvat testy a někdy za týden zkusím 😏 - když vše vydrží. A držím všem novým tehulkam palečky!!!🍀🍀🍀
@simi1510 s tím oznámením ale moc neotalej, mně se digi po 1 dnu vybil, tak aby pak nerozbalil jen prázdnou obrazovku 😉
Jo a druhá věc - zná tvůj přítel tento test ? Muj muž na to koukal a vubec nechápal, o co jde... musela jsem mu to vysvětlit... znal jen klasicky papírový testy s // ( z minula)

@janajens ja jen doufam, ze sis to vsechno nevsugerovala... a snad najdes ty dve carky brzy