icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
2. kvě 2017

@simi1510 neee to nejsou ale Asik as be ctvrtek nevim no nebo zitra budu 10dpo

laura1972
2. kvě 2017

@weerruu tak to tě obdivuji, já to nikdy nevydržím 😀 to se budu tesit na ráno, že budeme mít další do testovací mánie 🙂 držím palečky a žádné příznaky tehu vůbec nic?

dddkkk
2. kvě 2017

@simi1510 přesně, když se to pak stane tak si to člověk akorát vyčítá... no dokud mi to nedovolí doktorka, tak na to prdim ale doufám, že to dovolí 😉

simi1510
2. kvě 2017

Zkusila jsem a je to tam... chci to dneska rict chlapovi 🙂

dddkkk
2. kvě 2017

@simi1510 Super!!!!!! Tiše gratuluju, ať je vše jak má být!!!!!!!!! 🙏❤🍀

simi1510
2. kvě 2017

@dddkkk dekuju! Snad bude tentokrát

weerruu
2. kvě 2017

@laura1972 no priznaky zase joo...minuly tyden jsem mela sileny dloubani jednu chvilku coz mohla byt nidace a ted mam asi posledni 4 dny sileny nadymani a obcas poboliva podbrisek, obcas zada, natekla prsa. Neco mi voni a neco silene smrdi a meni se mi hodne nalada...takze uvidime 🙂
Jinak ja posledni 3 cykly mela presne 28 dni a dnes zatim nic, takze snaaaad 🙏

weerruu
2. kvě 2017

@simi1510 Taaaaak moc gratuluju 🙂))

janajens
2. kvě 2017

@simi1510 moc. Moc gratuluji

laura1972
2. kvě 2017

@simi1510 máš pravdu no, vím, že dokud jsi se na to zaměřovala měsíc vo měsíc, že to nešlo. A PSK si psala, že na to kasles, že až to přijde, tak to přijde a najednou to přišlo 🙂 snad se brzy taky dockam no. Neříkám, že na testech není nic vidět, ale víš jak? Některé testy klamou no. Ale z tebe mám fakt velkou radost 🙂 celý ty měsíce jsem si říkala, že už se ti konečně zadari a pořád nic a najednou to přišlo, jak blesk z čistého nebe. Moc ti přeji, ať je vše hlavně v pořádku a dojdete tentokrát do zdárného konce.🍀 Z těch co se nám to tak nějak nepovedlo vloni v létě, tak pár už jich tu je opět tehu a je to hezké 🙂 člověk si vzpomene na tyhle všechny, co jsme si tu psaly a navzájem podporovali a pár z těch co se jim zadarilo už jsou maminy jako třeba markiiska, kaculka 2014 atd. Je to prostě super, že jsme tady doteď a ted už jen ať nám všem tady to vyjde a mužem si tu předávat dál rady a pocity s našemi ratolestmi 🙂

simi1510
2. kvě 2017

@laura1972 ono tenkrát v ten den jsem tu doma už úplně bouchla, bylo toho na mě moc, kór když to bylo kolem doby kdy měl být porod toho co nebylo.... Bála jsem se děsně toho, že se něco při té revizi stalo, co tomu bude bránit... Prostě blbý. Ale pomohlo to a je to tu (ťuk ťuk) a snad to dopadne tentokrát dobře 🙂

Ono se to podaří neboj!!!! 😉 Jen asi vážně tu hlavu zaměstnat

simi1510
2. kvě 2017

@janajens
@weerruu

děkuju holky!

laura1972
2. kvě 2017

@janajens a ty německé jsou taky citl.10 ? Pokud jo, asi bych je zkusila , jak píše Simi 🙂 ten Pepino je slabší no.

janajens
2. kvě 2017

@laura1972 jj jsou rano zkusim teda a jak Tam nic nebude kaslu na to

laura1972
2. kvě 2017

@simi1510 no jasně, taky bych se bála, po revizi kdyby to nešlo. Tentokrát to dopadne dobře 🙂 musí 😉 tělo si ted nějakou dobu odpočinulo, tak bude určitě ted vše OK 🙂 Možná moje tělo stávkuje, po těch dvou zákrocích během půl roku, takže co bych taky chtěla. A navíc poslední revize byla koncem února, takže je to brzy chtít aby to bylo tak rychlý. No uvidíme co přinesou další dny 🙂

laura1972
2. kvě 2017

@janajens tak ty budeš teprve 10DPO, tak.máš ještě času. A čárka se může ukázat třeba ve čtvrtek a nebo pátek, takže nehazej ještě flintu do žita 😉

janajens
2. kvě 2017

@laura1972 no nehazu zatim Jen mi je divne to tlaceni a pichani v podbrisku

ms.neomagic
2. kvě 2017

@simi1510 hura hura hura..budem maminky..kdy ti vychazi termin porodu?

laura1972
2. kvě 2017

@weerruu no já zase únava, hlad, to.nadýmání mám už od nějakého 6DPO, další den křeče, nesedí mi snad žádné jídlo, hned mě bolí břicho a křeče. Vím, že jsem tyhle problémy měla taky při obou nevydarenych tehu, ale zase prsa mě tehdy začaly trochu štipat a popichavat už od 7DPO, ted jen sem tam a jinak nic kromě chození na malou, tak.nevím co z tohodle vyleze. MS má přijít v sobotu, takže pokud se něco neobjeví do té doby na testu, tak už musím vzít tu horší variantu a zase čekat na další ovulku atd.

laura1972
2. kvě 2017

@janajens tak to může být k tomu, holky to tu taky dost píšou. 🙂 a ms si psala, že čekáš kdy??

janajens
2. kvě 2017

@laura1972 necekam mezi 4-6.5

simi1510
2. kvě 2017

@ms.neomagic podle kalkulačky 11.1., ale muze se stihnout i konec roku udajne 😃😂

simi1510
2. kvě 2017

@laura1972 dockas se, neboj 😉 jen je to o casu pak taky

laura1972
2. kvě 2017

@janajens já taky ne no😂 u mě toho 6.5. v sobotu. Dnes podle té apky, co máš i ty tak to vychází. Jen di říkám, že při obou když už jsem mela 5 dní do ms, už byl viditelný dusík nebo slabá čárka a ted pořád tak nějak nic.

ms.neomagic
2. kvě 2017

@simi1510 ja 10.1 😀

simi1510
2. kvě 2017

@ms.neomagic si mela ms 5.4.? 😃 ja posledni 6.4. 😃

janajens
2. kvě 2017

@laura1972 no ja Ted vyhodila obed ☹ a pujdu Asik znova brrrrr

janajens
2. kvě 2017

@laura1972 no ja mam cykly 30-32 takze mi to pise 8.5

laura1972
2. kvě 2017

@janajens já mám cykly pořád 28 dní a zatím pořád přesně na den i po dvou revizích, což se taky divím. Jen ta ovulka mě překvapila, že byla dřív podle ovu testu, i když byla pak za 24 h jeste jedna, takže dvě ovulky a nakonec nebude z toho nic.

laura1972
2. kvě 2017

@janajens tak jestli si ted vyhodila oběd, tak jsi jasná 😀 ty tam ty dvě čárky určitě brzo najdeš. 🙂 Když ne zítra, tak určitě pozitri, ale tipuju už zítra, že bude dušík 🙂