Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens to nevím, jestli můžeš mít tehotensky příznaky týden před ms 😀
@aleenka1234 ja taky NE pozname za par dni zda duch bude silit nebo ne
@hlavacova007 Tak uvidíme 😉
@ms.neomagic Ježíš, to je krásné!!! Moc gratuluji😍❤🤰
ahoj holky, jsem tu po svatbě - co zde nového?
@monikadeny no ahoj, tak konečně zase mezi námi 🙂
holky, svatba byla užasná, super kapela, jídlo, zábava- nádhera, jen vysněné dvě čárky nikde :(
Simi - těhu, no paráda....
¨Lauro, pošli mi ten tvůj testík, juknu
@janajens ty máš ducha? jsi těhu? krásné....takže já se zase s mimi mohu rozloučit, byly jsme na tom stejně a u mě bílo :( achjo
@monikadeny asi z toho moc nevykoukas, ale tedpo zaschnutí tak něco tam vidět je, ale nejde to moc nafotit. V reálu možná 😕 nalepila jsem.ho na papír, tak ty poslední tři odsdola jdou dělané dneska ráno a odpoledne.
@monikadeny holky Tam neco vidi ale jsem zatim Malo 9dpo jeste to neznam ze jsem tehotna treba je to ryska dneska jsem na tebe myslela🙂
@laura1972
strašně ti to přeju....nám prostě není přáno....kdybychom o malou nepřišly ....😢
@monikadeny no snad už i nám se poštěstí. Není vidět nic, vid? Jestli zítra nebude něco víc vidět, tak už s tím nepočítám.
@laura1972 tak já mám stejné, snad ještě máme šanci, alespon malou :(
@janajens já taky na vás myslím, zkusím ještě test večer, u novomanžela jsem test musela jen počůrat, nebylo nic na odběr, tak uvidím....
@laura1972 tak to nemám stejné, já je mám sněhobílé :(
k tomu jsem holky neštastně na svatbě spadla z podia a cca z metru se rozplácla na zem....pak jsem trochu krvácela, ale ustalo to, takže už ani nedoufám, že by se nám zadařilo 😢
@laura1972 vidíš, já měla starosti se založením firmy a se svatbou, neměla jsem čas na to myslet a stejně to asi nevyšlo, takže nějaká udajná psych., že na to myslíš dle mého neplatí....
@monikadeny ještě nemám vyhráno. Uvidí se další dny. A ty máš taky čas, navíc jsi o den míň než já, takže pořád je ještě naděje 🙂 zítra ráno testnes?
Jinak holky... chlapovi necháte dárek na polštáři, když za váma přijde, tak mu řeknete, že má na polštáři dárek... pak když to tedy nějak pochopí, něco málo řekne, tak si jde hrát zpátky na pc? 😀 Asi to šel rozdýchat 😀
@monikadeny koukni sama jestli neco vidis

@marttul Něco se tam rýsuje 🙂