icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
2. kvě 2017

@laura1972 já ti nevím, nemám ani jeden příznak a když jsem byla těhu už touhle dobou prsa bolela, jako čert a bylo mi šoufl....☹

simi1510
2. kvě 2017

@monikadeny ono to platí hele... nesmí se tlačit na pilu, chtít to za každou cenu, moc se sledovat a tak 😉 Je to tak... Rozhodla jsem se kvůli x různým důvodům se na to vykašlat a povedlo se. Je možné, že je to i díky tomu conceive gelu. Ale beru to už jinak. Povedlo se mi od toho všeho snažení odprostit.

A pokud si měla nějaký stresy, tak to tělu nepomáhá taky, je v křeči a nemusí to jít. A lepší, když to v takové době nevyjde, než aby to vyšlo a bylo to špatné 😉 To je můj názor a tím jsem se pak řídila.

Nehledě, že nikdo z nás, kdo zjistí teď, že to vyšlo dle těhu testu, nemá napsáno, že to bude určitě v pohodě a bez komplikací.

laura1972
2. kvě 2017

@nikola_w tady jsou ještě ovulacni. Jsou to z bazarku, cos měla ty. A mezi těmi teh. testy jak jsem.dávala fotku teď, tak byl i ten jak ti ukazoval ducha, ale ten zrovna nic moc neukazuje.

monikadeny
2. kvě 2017

@janajens já na ty duchy nejsem....já osobně ne, ale to může dělat fotka...ale ty jsi ještě málo proti mě a Lauře, máš šanci....

janajens
2. kvě 2017

@monikadeny no rano jsem 10dpo tak snad se neco Malo UKaze

laura1972
2. kvě 2017
monikadeny
2. kvě 2017

@simi1510
ale jo, to já všechno vím...

laura1972
2. kvě 2017

@monikadeny no podle toho se člověk nemůže řídit. Každé tehu může být jiné. Takže ještě bych neztracela naději 🙂budu držet palce 🙂

simi1510
2. kvě 2017

@monikadeny já třeba bych teď ani neřekla, že mohu být těhotná 😉

dddkkk
2. kvě 2017

@simi1510 jooo někteří to tak mají :D ...

dddkkk
2. kvě 2017

@monikadeny
@laura1972 Podle mě dokud nedorazí MS a nepotvrdí doktor, že těhu nejste je tu šance vždycky...

simi1510
2. kvě 2017

@dddkkk tak jsem na začátku, a není psané, že tomu tak bude za pár týdnů, že? 😀

jako třeba prsa cítím, bradavky občas jako au, nějaká ta závrať, nechuť k jídlu, občas něco s podbřiškem... ale jinak nic 😀

dddkkk
2. kvě 2017

@simi1510 Nech ty černé myšlenky hezky spinkat... mě už taky přešly 😉 a přešly mě i příznaky... kromě rychle se měnící a protivné nálady :D ... je to spíš jen takové sem tam něco, když vstanu prsa zabolí, když se prudce pohnu píchá v podbřišku, sem tam se mi udělá šoufl a sem tam mam na něco neutuchající chuť... Ale není to stále... má to tak spousta holek, už jsem pročetla snad polovinu diskuzí a řekla bych že s příznaky je to tak půl na půl... Někdo je má a někdo nic a stejně je to v pohodě... Chlapi to podle mě začnou prožívat až když se jako začne něco dít, nebo alespoň většina... jako že Ti naroste břicho, nebo jdou na ultrazvuk s tebou a tak...

simi1510
2. kvě 2017

@dddkkk Tak já je nechávám, mám v sobě podivně klidný pocit 😀

Já se jen pobavila tím 😀 nechtěla jsem se v tom "radovat" sama... a kdyby náhodou, tak se vymlouvat 🙂

Ale věřím, že to bude správné tentokrát

monikadeny
2. kvě 2017

😉

lencak80
2. kvě 2017

@janajens myslím si že testuješ zbytečně brzy. Je možné že se něco rýsuje. Jednou jsem měla zpoždění...duch hodně viditelný i na fotce a nakonec jsem MS dostala. Vydrž alespoň 2-3 dny.

janajens
2. kvě 2017

@lencak80 zkusim rano a pak Az v sobotu a uvidime jestli neco objevim rano a dekuji to me mezi😢

anyt9178
2. kvě 2017

@laura1972 moc drzim palce 👍

weerruu
3. kvě 2017

Holky, tak ja uz druhy den meskam MS a tt dnes rano negativni..... Jsem 29DC a 15DPO. Vzdy mam MS presne na cas na 28DC, tak uvidime 🙂

simi1510
3. kvě 2017

@weerruu a vis presne kdy byla ovu?

kastanek87
3. kvě 2017

@simi1510 😀 😀 přesně si pamatuju před těmi 6lety, když jsem došla za přítelem celá vyklepaná, slzy v očích s počůraným testem jasně pozitivním (neplánovali jsme nic, měli jsme dost debilní období) on se díval na telku, já mu podala test se slovy, budeme mít miminko. A on neřekl ani popel, vzal si test a dál se díval na televizi 😂😂😂 já si bláhově myslela jak bude šťastnej a skočí mi kolem krku, tak ne 😀 a celý těhotenství jsem si taky naplánovala jak to bude krásný období jak mě bude hladit pupek a povídat si s malým a taky nic 😂 zato od chvíle co malej ze mě vylezl..... táta s velkým T! Někteří to tak prostě mají... asi to potřeboval vstřebat jak říkáš 🙂

simi1510
3. kvě 2017

@kastanek87 ja se hlavne bojim, aby sam v sobe nemel strach z toho co bylo, ze by se to zopakovalo. Je to v nem taky nejak... ale snad to bude dobry a prijde to. Pry udajne radost ma no 😃😂

janajens
3. kvě 2017

Dneska 10dpo testik nic ale teplota se zatim drzi tak uvidime zda ms dorazi v utery Ted test Az v sobotu

kastanek87
3. kvě 2017

@simi1510 to víš že má strach, jakmile se jednou něco takovýho stane, člověk na to nemůže nemyslet, to ani nejde. Já prodělala samovolný v srpnu, pak jsem byla na revizi teď v březnu a momentálně mám i strach otěhotnět, už podruhé když jsem zjistila že jsem těhotná v lednu, tak jsem nedokázala být šťastná. Prostě jsem to brala že jsem těhotná a uvidíme (samozřejmě někde uvnitř jsem jásala a říkala si že už to bude všechno dobré)... no a zase špatně. Ale mám za sebou základní testy z krve a jsem naprosto v pořádku, takže to beru jako náhodu, která se po třetí už doufám nezopakuje.... tobě moc moc držím pěsti a věř že to bude v pořádku!🍀

simi1510
3. kvě 2017

@kastanek87 drzim moc palce at to do třetice vyjde a je vse v poradku!

Tak on mi vzdy rikal ze tim ze to skoncilo, tak na to zapomněl, vytesnil.... ja sama t mam v sobe taky, ale nechci to male tim nejak ohrozit, ze budu mit spatne myslenky. Musim tomu verit, ze se to zvladne 🙂

kastanek87
3. kvě 2017

@simi1510 děkuji moc, doktor mi nasadil duphaston, ale mám nizkou sliznici teď, takže tento měsíc stejně ještě čekáme. Doma už mám koupený conceive gel 🙂
to chápu, ale věřím že už to bude všechno v pořádku a to semínko co máš v sobě zabojuje a vydrží až do konce!!! ❤

weerruu
3. kvě 2017

@simi1510 vidis, myslela jsem ze vim presne kdy zacala ta bolest, ale je pravda, ze zacala a trvala skoro tri dny, takze ta ovu mohla nastat i treba na konci prave toho tretiho a to bych ted byla teprve 10DPO cca

simi1510
3. kvě 2017

@weerruu staci aby se o den posunula ovu a mas hned vysvětlení jakoby. Pokud se ovu nehlida, nemas ji potvrzenou, kdy k ni skutecne došlo, tak pak nelze rict s určitostí 🙂

weerruu
3. kvě 2017

@simi1510 No ale MS stale neprichazi a od vynechani HA vzdy prisla presne 28DC a tedka nic...a citim se skvele, priznaky tehu mam, tak snad 😍

simi1510
3. kvě 2017

@weerruu tak vydrž jeste 🙂