Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Aha ja prehlidla ze si to namacela znovu. To se fakt nedělá. Testuj za dva dny a uvidíš
Vím, že se to normálně nedělá. Mě to u obou dětí pomohlo vidět zmizelého ducha, který uschnutím vyblednul. Jen se chci ujistit, že to je fakt ryska. Nechci být naivně očekávající a pak zklamaná.
Ahooj tak jak valcite? Ja se vcera nadopovala vitaminama a je mi o moc lip 😄 Tak jestli ta únava nebyla i z toho nooo... tak toho využiju a az usne mladé uklidim poradne byt 😄
@janajens já něco málo vidím možná na originále 🤔
bohuzel nic nevidim.
@denisa3101 dekuji testnu Az v sobotu
Tak ta ms je nějaká divná.. normálně ji mam 5-6 dnu a ted v pondeli Spineni, utery normalni krvácení a dnes po noci tampon skoro čísty a zase jen Spineni.. 😂 Co to zase sakra je??🙈😂
Ahoj ženy 🙂
Mám den zpožděnou menstruaci -vždy dostávám pravidelně.
O mimi se snažíme delší dobu-zhruba 9 měsíců .
Tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti .
Test jsem dělala dnes ráno-negativní. Mám pocit už 3 dny jako kdyby se MS měla dostavit,ale stále nikde nic,ani náznak ...

Holky co myslíte? Je to ryska nebo duch? Já myslím, že ryska. Jsem dnes 12 DPO. Test byl po zaschnutí čistě bílý. Po opatrném navlhčení kouklo opět tohle.