Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic krasne gratuluji
Gratulace
@ms.neomagic Moc garuluji 🙂
@ms.neomagic jedeme v tom spolu 🙂 gratuluji!!!
@laura1972 mužu se zeptat, proč pořad děláš ty ovu testy ? Když těhotenské ti nic neukazují... promiň, ale přijde mi to fakt trochu postavené na hlavu... navíc ani jeden z těch ovu testu pozitivní není.... a hladina Lh v těle kolísá po celou dobu cyklu....
takhle se akorat trápíš. Zkus hlavu zaměstnat něčím úplně jiným místo nesmyslneho každodenního testování.... takhle fakt neotěhotníš, i když bych ti to přála....
Mně na začátku dubna moje Dr. přímo vynadala, že jsem úplně vystresovana z toho, že jsem ještě neotěhotněla ( ano byla jsem zklamaná, že 4.cyklus po porodu/potratu) stále nic... řekla mi, že v mém věku ( je mi cca o 10 let míň než tobě) je normální otěhotnět do roka a ze se mam hodně rychle hodit do klidu...jinak že neotěhotnim nikdy. Byla jsem tam v den ovulace a je pravda, že když jsem od ní odchazela, přijala jsem tu myšlenku, ze proste mužu byt těhotná az treba na podzim a úplně jsem myšlenky na dítě vypustila z hlavy.... no a za 14 dni jsem na těhotenském testu našla // - náhoda ? Nevím, možná. Ale rozhodně jsem se 14 dní od ovulace nestresovala, kdy uz začnu testovat, a jestli tam náhodou bude duch nebo ne....

@nikola_w no a Co kdyz treba klesne na 36.7nevyznam ze v tom