Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@alli005 protože beru clostilbegyta mám si hlídat ovulaci a ted jsem volala k dr.tak mi řekl, že je možné, že by byla další ovulka. Měla jsem dvě s odstupem 24h . ale může proběhnout prý klidně ještě jedna i když je tam odstup několika dnů. Beru 2x denně clostilbegyt 3DC po dobu pěti dnů. A snažíme se o mimco.
@marietriskova22 krasny geatuluji
@laura1972 hele jak myslíš.... pokud dobre čtu tuhle diskuzi ( a čtu a přispívám sem - i když rozhodne ne tolik jako ty - minimálně od února, kdy jsem měla biochemické těh. ), tak poměrně dobre vím, ze se o dítě snažíš a taky z tvých příspěvku z posledních dnů bylo jasné, ze ovu testy rozhodne nedelas kvůli tomu, jestli náhodou nebudeš mít v tomto cyklu 3.ovulaci, navíc jen par dni před očekávanou MS....
S těmi prášky já žádnou zkušenost zatím nemám, ale pokud ses neprepsala, tak bys je měla brát pět dni od 3.DC, tedy v tom žádnou spojitost s ovu testy taky nevidím.
Svuj příspěvek směrem k tobě ( ale i k některým dalším tady, byť jsem je zrovna nejmenovala ) jsem myslela jen a jen dobře....
Pokud se chceš dál utápět v testech, ať už ovulačních, nebo těhotenských, tak to tak dál dělej. Ale to každodenní vyhlížení duchů, sílících nebo slábnoucích čárek na testu, tě beztak vnitřně ať chceš nebo ne stresuje a to dost brání otěhotnění.
Tak jako tak ti držím palce, ať se těch svých vytoužených skutečných // na tehotenském testu brzy dočkáš.
Tady holky muzete videt, ktery ma nejvic barviva a nejlip ukazuje. Nehlede na to, jak v den ms vypada ovu test, kdyz jste tehotne.
Nejvic je videt cemio, druhy pak comfort, treti max... nekdo nekde chválil Best, ten neni vyfocen, ale reaguje cca podobne jako Max.
Pro upřesnění 12 dpo, dnes termin ms.
Konec hlaseni 🙂
@simi1510 kterej je max? 😀
@simi1510 to jsou tvoje? 😀
@ms.neomagic ten prvni, modrý bez textu
@ms.neomagic Jj moje 🙂 holky v jine diskuzi zajímal ovu test 😂 tak jsem rovnou udelala srovnání testu, co mam doma. Ze jak udajne cemio/mamatest ma nejmíň barviva a nej je max 😃😂
At se tu holky nehadaj
@simi1510 tak to je presny..ten je vzdy slabej 😉
@simi1510 max je snad nejslabsi..uz davno to neni takova kvalita..ostatni testy ti treba ukazou uz duchy a max je bilej.
@ms.neomagic prave, stejne tak ovu testy od nej. Tam jsem nikdy nedosáhla stejne carky. A jak se rika ze udajne mamatest dela duchy, tak me nikdy. Ano délka nekdy pred ma a ta pak prisla, ale to se nemuselo mimi udrzet... za me nejlepsi v tom, ze to zkratka ukaze brzy cemio/mamatest
HOLKY..Ja bych jeste k tem testum chtela rict..prvni jsem delala v sobotu rano a bylo tam prd,ale uplne prd..na Dr.Max..znova jsem zkusila v utery z odpoledni moci,protoze ms stale neprichazela a bylo mi vselijak a vysledek jste videli vcera..takze nezoufejte a testujte a cekejte,dokud netece cervena je porad sance 😉
@simi1510 je to tak..jinak kdy jdes k dr..ja mam prijit 17.5 s plnym mocakem..coz ted nebude problem 😀
@ms.neomagic ja se jeste neobjednavala. Dneska jsem 3+6 a chci jit tak za 3 tydny.
@ms.neomagic mne se hrozne zvětšily prsa a ztezkly, což u pms nebylo, k tomu závratě a bylo mi divne, nechuť k jídlu.. tak jsem zkusila ten test a uz 9dpo udelal čárku i kdyz slabou. Nejvic byla videt na comfortu a cemiu.
Všechny priznaky se daji vsugerovat nejak, je to tak, i kdyz to odmítají lidi, nebo ze na to nemysli, ale podvědomí dela sve.... a to tomu všemu nesvedci. Poznala jsem si to sama. A je jen potreba ze sebe to nejak dostat a pak se pres to přechází lepe. Hlavne se nesoustředit a nedelat testy zbytecne brzy...
@simi1510 ja jsem 4+0 hec 😀 😀 😀 mas pravdu..jindy si clocek myslel ze je tehu a prd a ted nic...nebyla jsem unavena,nic me nebolelo,prsa nic...porad jsem cekala kdy po tom Gynprodylu dostanu ms,aby jsme se mohli zacit snazit a ono prd 😀
@ms.neomagic ja na prsa trpim, nevejdu se do plesovych šatů na patek ☹ podmínka účasti je večerní toaleta velká ☹ a ja kvuli prsum nezapnu sve troje saty, resp jedny jo, ale jsou tiptop a blbe se mi v nich diky tomu dýchá ☹
A hlavne pak Bradavky ☹ a chlap mi rekl, ze pri včerejším sexu mu to bylo divne, jak jsou plne, velké a tezke ☹
@alli005 neříkám, že nezkoukam i přes ovu testy tehu,ale docela dost holek tady, se toho chytá. A navíc při obou nepodařených tehu mi ovu testy ukázaly že jsem tehu. Jen jednou mi to přes ně nevyšlo. Ale četla jsem o tom, že možné to je. Neříkám, že nejsem posedlá testováním, ano přiznám se, že bych ráda kdyby to vyšlo když během půl roku jsem přišla 2x o mimco z toho to druhé byla vytoužená holčička a to čekání měsíc co měsíc jestli to vyjde je ubijejici, protože už taky nejsem nejmladší a vím, že už moc času počít mimco už bohužel nemám, no. 😔 A vím s tou psychikou, že to taky má vliv, vím že to myslis dobře 🙂 a díky za nazor.
ahoj
@simi1510
krásný, gratulace 🙂
pošli mi foto toho cemia prosím
já jsem 12 DPO a sněhobílo :( 😢
doháje, už 13 DPO

@laura1972 na testovani je brzy...zbytecne se stresujes...ja mela cykly 32 dni...10DPO jsem to zkusila a nebylo videt nic....az 14DPO jsem mela slabou carku...zadna tlustice ale byla tam... strasne na to myslis a kdyz se nezadari...budes zklamana...