Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 však já vím, že i ovu muže ukázat začínající těhotenství 😉
Jen jsem ti chtěla nabídnout jiný úhel pohledu a jestli zustaneš u každodenního testování nebo treba zkusíš další měsíc, pokud by to ted nevyšlo ( jakoze do soboty je jeste čas, aby se ta správná druhá čárka na testu ukázala 😉), treba na to tolik nemyslet je jen a jen na tobě. Hodně štěstí 🌹
Já se zas teď musím hodně snažit nemyslet na všechno špatné a nenervovat se tím, co mě potkalo v předchozím těhotenství... lehké to není, ale abych tu seděla vynervovaná miminku taky nepomůže...
to jen, že dokážu pochopit, jak složité je se v myšlenkách od některých věci odpoutat 😉
@monikadeny nezoufej..taky se podari...a co zkusit taky ten Gynprodyl?
@janajens - jak jsi na tom, co těhu test?
@ms.neomagic - gratulace
@monikadeny neni Tam nic videt na fotku bud ryska nebo halucinace testnu Az v sobotu
@ms.neomagic
já neměla nikdy problém otěhotnět, byla jsem hned těhu, ale od revize to prostě nejde....nikdo mi to nenabíd, ani nevím, co je to za lék...
@ms.neomagic já mám problém v tom, že mám dvě jizvy po císaři a k tomu rupturu (praskla mi děloha), takže prý revize je u mě vysoce riziková a to se potvrzuje. Mám strašně silnou a velice bolestivou MS, nedám ji bez 6 prášků denně a to jsem nikdy žádný nebrala. Prý mám výstelku ukázkovou, ale jizvy jsou dost fatální a drobeček se nemá kde uhnízdit...😢
a já tak o svatbu chtěla dát novomanželovi dárek :(
holky, nemáte doma někdo ten test, o kterém psala Simi, pošete mi fotku, zkusím ho sehnat - děkuji
@ms.neomagic na netu píší, že je na nepravidelnou ms, já ji mám na den přesně, takže to pro mě není
@monikadeny tady ho mas
To ze vystelka je skvela nemusi znamenat, ze je telo po takovém zásahu hned pripraveno na dalsi tehu 😉 taky jsem si musela pockat nejspíše 7 mesicu...
Holky zrovna tady na koniku probíhá soutěž o tento přípravek https://www.modrykonik.cz/contests/soutez-o-produkty-fertility-blend/ fertility blend pro podporu přirozeného početí a pro prvních 12 týdnu tehotenstvi 😊 Ja uz se zapojila 🙏❤️
@alli005 já vím, je těžké. Jenže ted už spíš prestavam věřit, že ještě něco na testu tenhle měsíc objevim 😔 právě, že většinou už jsem.to na sobě vždycky tak nějak před oček. MS poznala a navíc mám cykly pravidelné a ovulky taky, krom toho měsíce dubna, to byly ovulky dvě po tom clostiku, ta jedna přišla o něco dřív než bývaly a většinou už jsem 10-11DPO na tt měla dusika, který pak den ode dne sílil. A dnes bych tím pádem měla být 12DPO a zatím ani ťuk. Když kouknes na ty testy co mám na blogu v tom albu, když jsem byla tehu ted podruhé, tak tam už je to 10DPO, docela viditelné a poprvé jsem to měla taky tak.
Jsem se rozhodla test Az v sobotu to budu 13dpo bud neco UKaze nebo se budu muset smirit z horsi variantou
@simi1510 díky moc, zkusím ho sehnat....
@monikadeny já taky spíš počítám s tou horší variantou 😔
@laura1972 - no, to jsme dvě :(
@monikadeny Dokud není červená, šance být mohou... Ale tím, že se budeš stále takto stresovat, že 10 DPO bílo, 11 DPO bílo, 12 DPO bílo, 13 DPO bílo si nepomůžeš. Ještě spíš se může stát to, že tím stresem se ti ms opozdí atp.
Říkala si, jak si to neřešila, že si řešila svatbu a podnikání. Ale máš to stále v hlavě, v sobě, že to řešíš. To, že se třeba tulíte víckrát, ve vhodnou dobu, nemusí nic znamenat. Že máš výstelku skvělou dle doktorky taky ne. U toho, aby se povedlo je to o tom nemyšlení na to, o přírodě, jestli to tak má být nebo nemá být. Když nebudou skvělá vajíčka a skvělá spermie, tak se to nepovede. Když je chlap ve stresu, má to vliv na jeho spermie taky. Stejně tak, jako když jsi nervní ty, tak to má vliv na vajíčka. A výstelka není to jediné!
Počkej na to, zda dojde, když nedojde, tak testuj. A přestaň se tím tak nervovat. Nepomůže to vážně ničemu! A vím, o čem mluvím.
@monikadeny ja ji mam dostat Az v utery porad me boli prsa a podbrisek kazdou chvili tak uvidime zda like se dockam prijemne nebo smutne zpravy
@simi1510 jsem červená 😂
@simi1510 už tři dny 😂
nic holky, jdu spát, mám spánkový deficit....dobrou
@monikadeny dobrou noc a zitra tady
@monikadeny taky přeji dobrou 🙂
@janajens já jsem blázen, zkusím zas zítra, vím to, že me to nedá. Ale spíš už si myslím, že MS možná v sobotu dorazí. Když mi nic není. Ještě dnes zkusím ten ovu, třeba bude ještě jedna ovulka, to by byla ještě šance, že bysme to mohli potvrdit a třeba by to mohlo vyjít.Třeba to mám ted po tom clostilu úplně jinak jako tehdy když byly ovulace dvě za sebou a dneska jsem.volala i s dr.z nemocnice tadyvu nás, protože můj dr.má do pátku dovolenou a řekl, že po clostilbegytu to možné je, i když už dvě ovulky proběhly. Tak fakt nevím.

@monikadeny u me taky 10dpo