icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
3. kvě 2017

@laura1972 Asik sest normalnich nemeckych jeden pepino a clear blue 🙂

laura1972
3. kvě 2017

@janajens tak ty máš tedateda zásoby 😀 a ty Německý už jsi zkoušela? Jsou lepší než ty naše nebo mají ukazovat dřív nebo lip?

janajens
3. kvě 2017

@laura1972 no dneska Mi neukazalo nic moc takze fakt nevim Max zkusim to pepino v sobotu

janajens
3. kvě 2017

@laura1972 Ted uz jdu ale spinkat a modlit se at rano teplota moc neklesne a radsi stoupnout nebo zustane KDE je dobrou noc

janajens
3. kvě 2017

@laura1972 a ftuj ftuj na rano at se ti uz neco poradne UKaze

laura1972
3. kvě 2017

@janajens tobě taky tfuj tvůj tfuj hodně štěstí a dobrou noc 🙂

janajens
4. kvě 2017

@laura1972 tak klesla zase o stupen na 36.9

laura1972
4. kvě 2017

@janajens ahoj a na kolik nesmí klesnout?

jullli
4. kvě 2017

@janajens to ze klesla nic neznamena, osobne vsak cca do 5-6 dnu po zahnizdeni se to ukaze na testu ( vlastni zkusenost)

janajens
4. kvě 2017

@jullli a kdy byla teda zahnizdeni

janajens
4. kvě 2017

@laura1972 pry pod tu caru mi psali coz je 36.6myslim nebo nevim no uvidime kazdopadne me hoodne boli podbrisek a zada tak se bojim se mrcha dorazi

jullli
4. kvě 2017

@janajens u tebe v teorii 5dpo. Uz by na testu melo jit neco videt...

janajens
4. kvě 2017

@jullli ms MA prijit Az v utery mam cykly 31-32dni vcera na testu nic nebylo a test udelam v sobotu pokud ne prijde driv ms

jullli
4. kvě 2017

@janajens tady je muj graf jde tam vse krasne videt..

jullli
4. kvě 2017

@janajens a jak dlouhou mas LF? To mas nejak dlouhou

janajens
4. kvě 2017

@jullli ja se v Tom nevyznam dneska mam byt 11dpo podle ovulace tak pockam Co se bude dit

janajens
4. kvě 2017

@jullli mam prave no 15-16dni

jullli
4. kvě 2017

@janajens mas ji tak tedy vzdy ano? A jak dlouho uz meris mas nejake tve grafy k porovnani?

janajens
4. kvě 2017

@jullli prave ze merim twprve druhy mesic takze nemam I'd minuly ho mesice jsem merila Az od pulky tentokrat mesic jsem zkousela poprve I ovulacni testy a ten byl positivni 21teho podle teploty by mohla byt ovulku 23-24twho

terka228
4. kvě 2017

@janajens Já měla zahnízdění taky 5DPO a ducha jsem měla 13DPO ,držím palečky!!!

aleenka1234
4. kvě 2017

@zuzanaav teplotu měřit je zbytečný, pokud jsi těhotná,tehotensky testik (kterykoliv) ti to ukáže. Tady je pár holek "ujetych" zbytečně by ses trápila, stalo by tě to spoustu času, nervů, peněz a nic z toho. Uživej si života a sexiku a přijde to rozhodně dřív, než když si zacneš měřit teplotu, atd. Budeš se jen úplně zbytečně stresovat.

janajens
4. kvě 2017

@terka228 dekuji moc bojim bojim takze zkusim sobota teda testnout

janajens
4. kvě 2017

@terka228 pisu ti zpravu ju

majaaa83
4. kvě 2017

@aleenka1234 Asi jsem ujeta taky sleduji to tady přes rok a některé jsou tu naladove a ujeté v rejpani.Některé, kterým se nedaří otěhotnět a pak se to povede jsou chytré jak rádio vlastně ani nevím, proč jsem chodí když jsou pak na prášky s těch ostatních, tady je stránka o testech a fotkách tak proč to někoho tak může rozhodit a psát že jsou ujety. Když jsi budu chtít užívat a jen sexovat a nesnazim se otěhotnět, tak půjdu na stránky kde se probírá sex a užívání a ne na stránky o testování, taková s podobným nickem jako mám já už tady byla, byla tak trapna, že se vsazela, že tu ztrapni holky a přitom ztrapnila sama sebe a jsou tu nástupkyně.

leymea
4. kvě 2017

@majaaa83 nerekla bych jen podobnej nick, ale i stejna osoba. 🙂

majaaa83
4. kvě 2017

@leymea Kdybych byla Maja tak budu i rejpat a nebyla bych ujeta sama na sebe 😀

majaaa83
4. kvě 2017

@laura1972 Ahoj Lauri nic si s toho nedělej, my holky s mozkem na správném místě vime na koho tu poukazují ze jsi ujeta.

kolibricek36
4. kvě 2017

@majaaa83 radila bych nerejpat!!! Prozradila ses sama......

majaaa83
4. kvě 2017

@kolibricek36 Já jen nemám ráda, když se tu pořád naváží do holek, co tu dávají testy.Kdybych byla Maja tak se tu do nich pustím, že jsou ujeté, přečtete si to znovu a vzpomeňte si
z čeho byla Maja tak rozhozená a teď už jsou tu další co jim na téhle stránce vadí fotky testů, radši si píšou soukromé zprávy, než aby se do nich někdo navážel.

misula29
4. kvě 2017

@majaaa83 fakt to tady sleduješ přes rok ? 🙂 Tak to ses dlouho odhodlávala než ses zaregistrovala 😀😅