icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
4. kvě 2017

@misula29 a jeste mit jen 4 prispevky 😃😂

majaaa83
4. kvě 2017

@misula29 byla jsem tu bez registrace ale když sem tu četla příspěvky Mají jak se tu opírá do holek tak jsem si udělá téměř stejný nick jako ona ze ji něco nápisů a oni ji chudáka vylili tady odsud, přesně ten den mé registrace 😀 😀

lucie_91
4. kvě 2017

jen pro info, ukončit účet jde i na vlastní žádost... já jsem toho kdysi využila kvůli pár magormamám, který mě přímo kyberšikanovaly...

majaaa83
4. kvě 2017

@majaaa83 Pak už nemělo ani cenu psát nic, když se po jejím vyhozeni zklidnily ty dvě, jedna ze Slovenska a alenka1234 byl chvilku klid.

alli005
4. kvě 2017

@majaaa83 to byl asi příspěvek v reakci na mou diskuzi s @laura1972 ze včera, že ?
Asi neumíš číst 😀
Nikdo do nikoho tentokrát nerýpal, jen padl dotaz a taky jiný úhel pohledu na danou věc 🙂
Myslím, že jsme si to s Laurou úplně normálně vysvětlily, já chápu její úhel pohledu, ona snad správně pochopila mé příspěvky směrem k ní 🙂
Takže tvé příspěvky jsou tak trochu misu 😉

majaaa83
4. kvě 2017

@lucie_91 Co vím já, tak potom co ji adminka stále upozorňovala na nevhodné chování, ji vyrazily a to tu psaly holky. A i kdyby si sama odebrala účet, tak udělá dobrou věc v životě. 👍 😀

aleenka1234
4. kvě 2017

👏 alespoň sis mohla dát jinej nick 😝

majaaa83
4. kvě 2017

@alli005 Ne na tebe to vůbec nebylo týká se to jen těch, co píší že je někdo ujetý, ale myslím ze ty jsi to nepsala.

majaaa83
4. kvě 2017

@aleenka1234 Děkuji 😍

lucie_91
4. kvě 2017

Já jsem tu tou dobou nebyla, tak nevím. Každopádně tady to dohadování mi přijde na hlavu... to se dělává na školách... ehm... Tady si mají snažilky dávat testíky, radovat se a šťastně magořit, jestli je tam důůůůch nebo ne... ať si to dělají jak chtějí, ať si blázní a jsou pak šťastné nebo bohužel někdy i zklamané... to k tomu prostě patří...
Takovýhle dohadovačky byste si mohly psát ve zprávách... 🙄

laura1972
4. kvě 2017

@lucie_91 děkuju i za ostatní bláznivky, je fajn, že pár holek, co tu testujeme je s námi a chápe nás.🙂

majaaa83
4. kvě 2017

@lucie_91 Správně jen to se musí vysvětlit těm, co zatím nepochopily k čemu jsou tyhle stránky a pořád napadají ty, kteří se snaží něco najít na tom testiku proč to sem asi ty holky dávají aby je někdo podpořil? A nebo sundal?

lucie_91
4. kvě 2017

@laura1972 Já jsem si mnohdy říkala "Doháje co magoří, vždyť to je nanic." ... ale pak jsem se mrkla na sebe a.... Je tam duch? Není? Ryska? Filtr, honem negativ, honem lampička, světlo, tma, stín, prosvítit, uschnout, namočit, novej test... No a jsem stejná 👍

sticker
laura1972
4. kvě 2017
lucie_91
4. kvě 2017

@majaaa83 Dívej, že na rejpalky někdo reaguje je jeho věc, že tu diskusi sám rozjede reakcí na debilsnažilku. Já reaguju jen na ty, na které chci, zbytek urejpaných si vyhnije sám. A zmizí.

alli005
4. kvě 2017

@majaaa83 ok, jen tedy asi čtu jinou diskuzi...poslední dobou mi přijde, že je tu klid a nikdo nikoho nenapadá 😉
ale myslím, že dál nemá cenu se v tom zase rýpat...tahle diskuze je opravdu o něčem jiném 😉

majaaa83
4. kvě 2017

@laura1972 Házej dál testiky já se ráda podívám, já osobně už mít děti nikdy nemůžu, tak alespoň fandim těm, kterým to jde, proto jsem tady a jen sleduji z povzdálí a všem holkam co si to tak přejí moc fandim.I když na tom testiku nic zrovna není, nejen u tebe, tak určitě jednou bude u všech 🙂

zuzanaav
4. kvě 2017

@weerruu jeee😊 tak to je dobry 😎 ja stále zatím nepocituji žádné příznaky,MS se nedostavila...dneska jsem delala test a negativní. Volala jsem na gyndu-Pokud se nedostavi přes víkend,v úterý mam přijít,tak uvidíme.

monikadeny
4. kvě 2017

@leymea
přesně, maja si s Alenkou pěkně notují, já už k nim nemám co dodat....

janajens
4. kvě 2017

@monikadeny myslim ze to bude ta sama to

monikadeny
4. kvě 2017

@janajens
to poznáš, stačí sledovat slovosled a vyjadřování, pokládání vět, takže já opět pouze osobní poštu, nemíním tu ....někoho...bavit a krmit....a nemíním číst, jak napadá ostatní, takže od ted tady nekomnikuji, pouze holky osobní poštu....papa

monikadeny
4. kvě 2017

admini by měli banovat IP adresu, nejen nick...

janajens
4. kvě 2017

@monikadeny jasny

janajens
4. kvě 2017

@majaaa83 tak kdyz teda jsi s nami koukni nantento test 😂

jullli
4. kvě 2017

@janajens bohuzel ja nic nevidim, je rozostrena fotka nemas ostrou?
A neni to 20tkovy test? Vim ze tobe se ty testy shaneji blbe

janajens
4. kvě 2017

@jullli je no bohuzel to je z rana Ted uz je zaschle ja to sem dala pro nasich pani rejpavou

janajens
4. kvě 2017

@jullli max tuhle testnu Az v sobotu

jullli
4. kvě 2017

@janajens za me bohuzel nic.... Ale treba se jeste do soboty neco ukaze 🙂

janajens
4. kvě 2017

@jullli jasny nebo taky ne

simi1510
4. kvě 2017

Tak jsem zkusila dalsi značky jeste. Krevní test Zap je zbytecne vyhazování, uz jsem to tu par holkam psala 😉 defakto neukáže nic predem a proti testům z moci neni ani moc vyrazny a i woman secret do proudu moci s intenzitou nic moc.

Nejlip ukazuje a nejdriv defakto Mamatest/cemio a Comfort 🙂 jiz od zacatku