Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

jen pro info, ukončit účet jde i na vlastní žádost... já jsem toho kdysi využila kvůli pár magormamám, který mě přímo kyberšikanovaly...
@majaaa83 to byl asi příspěvek v reakci na mou diskuzi s @laura1972 ze včera, že ?
Asi neumíš číst 😀
Nikdo do nikoho tentokrát nerýpal, jen padl dotaz a taky jiný úhel pohledu na danou věc 🙂
Myslím, že jsme si to s Laurou úplně normálně vysvětlily, já chápu její úhel pohledu, ona snad správně pochopila mé příspěvky směrem k ní 🙂
Takže tvé příspěvky jsou tak trochu misu 😉
👏 alespoň sis mohla dát jinej nick 😝
@aleenka1234 Děkuji 😍
Já jsem tu tou dobou nebyla, tak nevím. Každopádně tady to dohadování mi přijde na hlavu... to se dělává na školách... ehm... Tady si mají snažilky dávat testíky, radovat se a šťastně magořit, jestli je tam důůůůch nebo ne... ať si to dělají jak chtějí, ať si blázní a jsou pak šťastné nebo bohužel někdy i zklamané... to k tomu prostě patří...
Takovýhle dohadovačky byste si mohly psát ve zprávách... 🙄
@laura1972 Házej dál testiky já se ráda podívám, já osobně už mít děti nikdy nemůžu, tak alespoň fandim těm, kterým to jde, proto jsem tady a jen sleduji z povzdálí a všem holkam co si to tak přejí moc fandim.I když na tom testiku nic zrovna není, nejen u tebe, tak určitě jednou bude u všech 🙂
@leymea
přesně, maja si s Alenkou pěkně notují, já už k nim nemám co dodat....
@monikadeny myslim ze to bude ta sama to
@janajens
to poznáš, stačí sledovat slovosled a vyjadřování, pokládání vět, takže já opět pouze osobní poštu, nemíním tu ....někoho...bavit a krmit....a nemíním číst, jak napadá ostatní, takže od ted tady nekomnikuji, pouze holky osobní poštu....papa
admini by měli banovat IP adresu, nejen nick...
@monikadeny jasny
Tak jsem zkusila dalsi značky jeste. Krevní test Zap je zbytecne vyhazování, uz jsem to tu par holkam psala 😉 defakto neukáže nic predem a proti testům z moci neni ani moc vyrazny a i woman secret do proudu moci s intenzitou nic moc.
Nejlip ukazuje a nejdriv defakto Mamatest/cemio a Comfort 🙂 jiz od zacatku

@misula29 a jeste mit jen 4 prispevky 😃😂