Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510 krása 😊 jinak ten krevní má slabé ty čárky i tu kontrolní ale má je tam 😉 nějak ten krevní teda nedomyslely :/
@denisa3101 prave ze nereaguje tak, jak by mel dle meho. Jako jo, carky jsou, ale... pokud plati to, ze v krvi je to drive, rychleji... tak pak musi platit ze v krvi bude hcg vyssi napr. v 10 h, nez v 10h z moci... kdyz to trva nez se ten hormon vyloučí do moci.
To pak je lepsi aby si clovek dal 200 Kč za krevni test v laborce coby samoplatce
@simi1510 taky jsem toho názoru :/ no proto se jich zadarmo zbavují 😁 mě poslaly 2 zdarma kvůli špatně recenzí a nedivím se ... Napíšu recenzí špatnou klidně znovu jelikož zlatý papirkovy testy za 40 Kč dejme tomu oproti tomuto :/
@denisa3101 to jsou mily, ze poslou zdarma 😃 ale k cemu, kdyz jsou defakto na prd? 😃😂
@janajens já tam vidím ducha, ale je to hooodně slabé. Za dva dny budete vědět víc....
@marketaryzi to Ano dekuji snad ano

@janajens tak tohle je 20 citlivost ten Pepino?