icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
4. kvě 2017

Simi nevim Co ti je pardon vlozim to sem bez upravy

lucie_91
4. kvě 2017

znova podotýkám že píšu pouze o důvěryhodnosti těch lidí, co mají k podrobným informacím z různých aplikací přístup... aby se to zase nesmejklo na nějaký rejpance...

lucie_91
4. kvě 2017

@janajens Prostě krásná duchařinka a jsem ráda že se povedlo tak brzy !

aptacek
4. kvě 2017

@simi1510 no vidíš a to jsi chtěla jen pomoct 😀 😀

jullli
4. kvě 2017

@janajens na tom clearblue je proste uplne videt ;)

@lucie_91 tak ono zneuzit v dnesni dobe jde opravdu vse a neni to vubec tezke...

janajens
4. kvě 2017

@jullli dekuji tak Jen Ted at jeste bude silit 😍

lucie_91
4. kvě 2017

tak tak...

janajens
4. kvě 2017

@lucie_91 je to duch Ano muze silit nebo se ztratit ale chtela jsem aspon ducha zatim UKazat a jsem spatna?

aptacek
4. kvě 2017

@janajens Simi jen chtěla pomoct, že tato apka pomůže. Nikdo neřekl, že si špatna 😀 😀

simi1510
4. kvě 2017

@aptacek ja uz na ne tady kaslu 😉 slecna je hold chytrejsi, kdyz si mysli, ze je aplikace horsi nez MK... jak kdyby si to z googlu neuměl nekdo stahnout atp... ale co. At si delaji co chteji, atmosfera tu je na palici, clovek se boji pomalu neco napsat.... protoze hned tu jsou jak certi v krabicce.

Aspon ze je tu par skupin, kde je normální atmosféra a nemusi se clovek bát.

Nekritizuji nikoho za to, ze sem dava den co den prazdny testy a nic podobneho... a stejne je to spatne 😃

aptacek
4. kvě 2017

@simi1510 jojo jsme ve stejné jiné skupince. Pokecáme tam 😉

janajens
4. kvě 2017

@aptacek juu aha ja ji neznam

nikola_w
4. kvě 2017

@janajens jeee vidím a teda krasne 😍

nikola_w
4. kvě 2017

Holky nechcete založit nejakou skupinku kde nebude nikdo buzerovat? Kde se budou moct vkládat fotky a budem si radit a taaak? Klidne i zamcenou...

janajens
4. kvě 2017

@nikola_w Jeep dekuji snad v sobotu se UKaze vic moc moc dekuji🙏

nikola_w
4. kvě 2017

@janajens vubec nedekuj od toho tady jsme abychom se podporovali ne ? 😊 Verim ze v sobotu budou jasne // ❤️

janajens
4. kvě 2017

@nikola_w ja taky doufam ze budou koupim si ale radeji ten Samy test a v utery bych testla ten na tydny

nikola_w
4. kvě 2017

@janajens jjj urcite ten clear blue na nem je to videt fakt krasne 😊

janajens
4. kvě 2017

@nikola_w je mi z toho spatne rano nikdo nic nevidel a na tomhle testu vidi

aleenka1234
4. kvě 2017

@simi1510 máš úplnou pravdu, jen v téhle skupince jsou holky úplně mimo, jinak je to všude fajn, alespoň za mě. Tys chtěla pomoc a ještě z tebe udělají hysterku. Je zbytečný tu něco psát.

laura1972
4. kvě 2017

@nikola_w to je dobrý nápad s tou uzamcenou skupinkou 👍 já bych do toho šla 🙂 a my co tady testujeme, tak taky třeba @janajens @monikadeny ...co holky? Aspoň nás tam nebude nikdo buzerovat, přesně tak 🙂

janajens
4. kvě 2017

@laura1972 klidne a Lucie 91

laura1972
4. kvě 2017

@janajens ji, ta je taky v pohodě 🙂

laura1972
4. kvě 2017

@janajens, jdu skouknout na YouTube vcerejsi výměnu a pak budu tady a něco podniknene 🙂

janajens
4. kvě 2017

@laura1972 jasny papa

denisa3101
4. kvě 2017

@nikola_w já jsem pro 😊

janajens
4. kvě 2017

@denisa3101 super

nikola_w
4. kvě 2017

Tak super tak vecer na to vlitnem 🙂 akorat uplne nevim zda to umim udelat.. co holky umí nekdo uzamcenou skupinku? Jinak bych teda byla rada ze ikdyž nekdo otěhotní tak tam D nama zůstane a tak 🙂 budem si radit, podporovat a proste si tam psát klidne i co uvařit k obědu 😊

janajens
4. kvě 2017

@nikola_w ja Tam budu klidne I kdyz tehotna budu I kdyby ne

klokanka73
4. kvě 2017

@simi1510 Já jen k tomu krevnímu testu Zapp. Je tam málo krve, musí být naplněna až k té horní hranici, pak budou čárky sytější. Mně to ukázalo čárku s hCG jen 6,5. Ale měla jsem to dle návodu krev až k hranici. Takhle je to špatně, proto i nejde vidět.