Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

znova podotýkám že píšu pouze o důvěryhodnosti těch lidí, co mají k podrobným informacím z různých aplikací přístup... aby se to zase nesmejklo na nějaký rejpance...
tak tak...
@aptacek ja uz na ne tady kaslu 😉 slecna je hold chytrejsi, kdyz si mysli, ze je aplikace horsi nez MK... jak kdyby si to z googlu neuměl nekdo stahnout atp... ale co. At si delaji co chteji, atmosfera tu je na palici, clovek se boji pomalu neco napsat.... protoze hned tu jsou jak certi v krabicce.
Aspon ze je tu par skupin, kde je normální atmosféra a nemusi se clovek bát.
Nekritizuji nikoho za to, ze sem dava den co den prazdny testy a nic podobneho... a stejne je to spatne 😃
Holky nechcete založit nejakou skupinku kde nebude nikdo buzerovat? Kde se budou moct vkládat fotky a budem si radit a taaak? Klidne i zamcenou...
@simi1510 máš úplnou pravdu, jen v téhle skupince jsou holky úplně mimo, jinak je to všude fajn, alespoň za mě. Tys chtěla pomoc a ještě z tebe udělají hysterku. Je zbytečný tu něco psát.
@nikola_w to je dobrý nápad s tou uzamcenou skupinkou 👍 já bych do toho šla 🙂 a my co tady testujeme, tak taky třeba @janajens @monikadeny ...co holky? Aspoň nás tam nebude nikdo buzerovat, přesně tak 🙂
@nikola_w já jsem pro 😊
@denisa3101 super
Tak super tak vecer na to vlitnem 🙂 akorat uplne nevim zda to umim udelat.. co holky umí nekdo uzamcenou skupinku? Jinak bych teda byla rada ze ikdyž nekdo otěhotní tak tam D nama zůstane a tak 🙂 budem si radit, podporovat a proste si tam psát klidne i co uvařit k obědu 😊
@simi1510 Já jen k tomu krevnímu testu Zapp. Je tam málo krve, musí být naplněna až k té horní hranici, pak budou čárky sytější. Mně to ukázalo čárku s hCG jen 6,5. Ale měla jsem to dle návodu krev až k hranici. Takhle je to špatně, proto i nejde vidět.

Simi nevim Co ti je pardon vlozim to sem bez upravy