icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sangina
5. kvě 2017

něco malého se začíná zabydlovat.....😀..držím pěsti,aby se maminky pustilo až po devíti měsících

jullli
5. kvě 2017

@kvietorka je to tam drzim palce at sili ;)

denisa3101
5. kvě 2017

@kvietorka je tam 😊 gratuluji 😊 hlavně ať sílí a je vše v pořádku 😉😊

kvietorka
5. kvě 2017

dekuji holky snad se to na treti pokus konecne povede...ja se uz bojim i radovat...

zuzanaav
5. kvě 2017

@weerruu ...to je mi lito,ze ta mrcha dorazila . Mě do dnešního dne nedorazily. Opět jsem testovala a negativní. Pokud nedorazí přes víkend ,jsem objednaná v úterý na gyndu,tak uvidíme jestli dorazí ...

dohnalovic
5. kvě 2017

@kvietorka taky tam vidim druhou čárku, gratuluji 😉

kacenka0705
5. kvě 2017

Ahoj holky vidite neco? 15 dpo

jullli
5. kvě 2017

@kacenka0705 tady vidim ikdyz v druhe skupine jsem nevidela 🙂

simi1510
5. kvě 2017

@kacenka0705 Já bych řekla, že tam něco je.

jullli
5. kvě 2017

@kacenka0705 a neni tohle nahodou test 20citlivost? Nemas 10tkovy ten by mohl byt peknejsi

kacenka0705
5. kvě 2017

@jullli je to 10tkovy woman secret baby

kacenka0705
5. kvě 2017

@jullli prikladala jsem jeste jedno lepe vyfocene

kaliopea
5. kvě 2017

@denisa3101
@dohnalovic tak asi holky nic nebude...zacala jsem ruzove spinit,zrejme se rozjizdi MS a jeste o dva dn driv ☹ ach jo,nam se to druhy snad nikdy nepovede ☹

janajens
5. kvě 2017

@kaliopea ja to same akorat o 4dny driv 😕

leymea
5. kvě 2017

@kacenka0705 vidim 🙂

kaliopea
5. kvě 2017

@janajens uz jsem z toho docela zoufala...snazime se od zari,v prosinci SP,minuly cyklus jsem zacala pouzivat ovu testy,mame sex pred i po ovulaci a stejne nic ☹ beru vitaminy a chlap taky,co jeste delat,abych to podporila?Prvni nam vysla po 4 mesicich snazeni,tehotenstvi i porod bez problemu a ted tohle ☹

janajens
5. kvě 2017

@kaliopea mi meli sex taky kazdy den do ovulace jeden den po a nic taky to nechapu

simi1510
5. kvě 2017

@kaliopea ono právě toho člověk občas dělá hodně, víc než by musel. Ale zkusit ještě můžete conceive gel na podporu početí hele. O tom nic nepíšeš, že byste zkoušeli 😉 Jinak před tím, než je sex kolem ovu se doporučuje údajně několik dní abstinence sexuální.

dohnalovic
5. kvě 2017

@kaliopea zatím bych nesmutnila 🙂 jak jsem měla tu druhou čárku taky slabší tak jsem dostala jeste Ms a za měsíc se místo ms dostavila šílená nevolnost. Třeba se opravdu zadařilo 🙂 Držím palce abych měla pravdu 🙂

ms.neomagic
5. kvě 2017

Tehulky mota se vam hlava?

terka228
5. kvě 2017

@ms.neomagic Jo. mně se motala dost na začátku.

ms.neomagic
5. kvě 2017

@terka228 tery muze to bejt z toho Gynprod.?

vissper
5. kvě 2017

@ms.neomagic mě se motala hrozně na začátku těhu. Pořád jsem nadávala, proc nemám horečku, když jsem nemocná a cítím se ze brzy umřu. A byla jsem měsíc těhotná 😅

terka228
5. kvě 2017

@ms.neomagic To nevím, ale myslím, že u mě to tak nebylo. Začala se mi motat později. a co jsem četla, je prý dobře snášen. Myslím, že motání hlavy a závratě jsou v těhu běžné. Mě to teda ve 3. měsíci přešlo úplně.

laura1972
5. kvě 2017

@ms.neomagic já to měla u Gyndprodylu ze začátku taky.

nikola_w
5. kvě 2017

Me se v tehu taky občas motala.. hlavne kdyz jsme treba seděla a pak se rychle zvedla tak uplne temno.. ja jsme mela cele tehu nožky tlak

nikola_w
5. kvě 2017

Ne nožky ale nízký 😂

ms.neomagic
5. kvě 2017

Me vzdycky z niceho nic..ale jakou dobu mam mzitky,treba i 10min...ted me musel i pritel vect.

laura1972
5. kvě 2017

@nikola_w já na tom byla taky tak.při všech. Pomalu až do konce. Pamatuji si jak jsem stála tehdy v obchodaku fronta u kasy a za chvíli jsem cítila, že omdlím.Měla jsem to vždycky tak od konce 5.tt

ms.neomagic
6. kvě 2017

To jste me holky potesili 😀