icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
alicie_k
6. kvě 2017

@ms.neomagic Jéé no neke, ahoj těhulko 🙂 držím palce!! 😉 🍀

kaliopea
6. kvě 2017

holky,nevite jestli mam narok na nejake vysetreni u gynekologa?Snazime se uz trictvrte roku,ja vim ze jsou i holky,co se snazi o moc dyl,ale uz mi to fakt leze na mozek...porad premyslim,co by mohlo byt spatne a proc to ted sakra nejde...dr mi rekl,ze se musime snazit aspon rok,ale to ja asi nevydrzim 😀 nejradsi bych mu hned v pondeli zavolala a objednala se,ale nevim co mu vlastne mam rict?Kdyz v podstate zadny zjevny problemy nemam...

kacenka0705
6. kvě 2017

Tak holky dneska rano jsem znovu testovala a prijde mi to stejne jako vcera odpoledne. Nesili ale jde videt slaboucka

novamamina
6. kvě 2017

@kacenka0705 mas moc kratky interval mezi testováním. Mne taky takhle rychle nesilila. Vydrz a zkus za dva dny. Myslim ze to bude cajk mamino 😉

simi1510
6. kvě 2017

@ms.neomagic ja mela zavrate cca 2 zatim za tu dobu ted a defakto i to byl duvod pro test. Vcera jsem byla v tesku rychle pro nákup a myslela jsem ze pri cekani ve fronte bude po mne...

Rekla bych ze je to temi hormony, kolisa i tlak atp

nikola_w
6. kvě 2017

@kaliopea no oni to většinou resi az po roce snažení.. ale treba kamarádka se snažila sorbet pul roku , na gyndu řekla ze rok a ji doktor rekl ze neni na co cekat a dostala clostik a za mesic byla v tom

nikola_w
6. kvě 2017

*sotva

nikola_w
6. kvě 2017

@laura1972 jo presne tak.. pamatuju jak jsme chodili za dedou do nemocnice zrovna byl na jipu a meli tam šílené teplo, byl to nejak listopad.. a tam se mi začalo taky delat zle, točit hlava uplne jako bych byla opilá.. hned jsme se musela vysliknout (svetr) a sednout..

sangina
6. kvě 2017

@kacenka0705 ..vidím....potichu gratuluji

laura1972
6. kvě 2017

@nikola_w no to jo no. A právě tohle bývá už znamení, že je něco jinak.A ještě k tomu se přidá pár věcí a je jasno.🙂

leymea
6. kvě 2017

@kaliopea to vydrzis 🙂 taky jsem se chtela objednavat driv, ale nakonec jsem si rekla proc to resit s doktorama, ze pockam po tom roce snazeni. Po roce se mi stale nechtelo, ale nakonec jsem sla ( stejne jsem mela cytologii ) a zacalo se to resit. 🙂 samozrejme zalezi na Tobe, ale do roka je to opravdu normalni.

aptacek
6. kvě 2017

@kaliopea my to začali taky řešit po roce, doktor dřív pořád nechtěl. Po půl roce byl SP, ale doktor počítal rok od začátku snažení. Za týden jdem na první konzultaci, teď jen čekám jestli přijde příště týden MS.

kaliopea
6. kvě 2017

@nikola_w me prave napadlo taky,ze bych rekla,ze se snazime uz rok,ale nevim...tak moc bych chtela,aby to vyslo proste jen tak,jednoduse a bez stresu,ale nedokazu na to.prestat myslet,asi taky kvuli tomu SP ☹ tak nejak jsem pocitala,ze to pak vyjde hned,vsude se pise,ze to vyjde vetsinou brzo potom a uz byva vse v poradku...diky vsem za reakce.

nikola_w
6. kvě 2017

@kaliopea tak me treba prave uklidnilo dost to ze to rediˇ s MUDr.. rikala jsem si ze ted to proste vyjde a taky ze vyšli za 3 mesice jsem mela //

nikola_w
6. kvě 2017

Me teda hned nehnal na zadne testy .. nejdriv nasadil Clostilbegyt (ale ja po vysazeni HA neměla ovulaci) no ted se zase snažíme ne teda rok ale ve stredu jdu k MUDr a zase ro budu resit s nim.. za jedno me to tak nak uklidní a za druhe stejne musím na preventivku 😊

svobodka14
6. kvě 2017

Termín poslední MS byl 30.3, nynní měla být MS 27.4 a nedorazila. Tak jsem si udělala test🙂 a + na mě vyskočilo neskutečně rychle, až jsem byla překvapena🙂 Mám koupen na zítřek digitální a doufám, že se vše akorát potvrdí🙂

luciebx
6. kvě 2017

@svobodka14 krásný. Gratulace

simi1510
6. kvě 2017

@svobodka14 gratuluji!

svobodka14
6. kvě 2017

@luciebx
@simi1510

Děkuji moc holky❤

Doufám, že se vše zítra potvrdí a pak už počkám na doktora🙂

luciebx
6. kvě 2017

@svobodka14 určitě ti potvrdí. Budu se těšit na fotku

leymea
6. kvě 2017

@nikola_w zadny vysetreni a rovnou clostilbegyt? Spermiogram, zjisteni jestli ovulujes, hormonalni profil. Nic?

nikola_w
6. kvě 2017

@leymea ne nic.. vysadila jse HA po roce a ctvrt nic tak na gyndu vysetril me a rikal ze se tělo tváři jako by zrovna probíhala ms (mela jsme ji co 2-3mesice) a ze to jsou anovulační cykli.. a nasadil clostik.. u chlapa jsme věděli ze problem neni uz mel dite z předchozího vztahu

nikola_w
6. kvě 2017

Ze neovuluju poznal podle utz..

leymea
6. kvě 2017

@nikola_w u me doktorka chtela prvne spermiogram od manzela nez do me zacne cpat hormony. Kdyby to dopadlo spatne tak nas hned posle do CAR, protoze uz by nam v takovy situaci nepomohla. Spermie se bohuzel meni, neznamena ze uz ma dite, ze se mu ty spermie nezhorsili 🙂 coz me prekvapuje u nekterych doktoru kdyz nechtej spermiogram. Kazdopadne u me HP v poradku a dokonce jsem i ovulovala, manzel nadprumerny spermie. Doktorka rekla, ze zkusime clostilbegyt. Prvne jsem ho nechtela, ale pak jsem si rekla, ze to na tri mesice zkusim a pak pujdem do CAR. Po dvou mesicich s clostilbegytem jsem nasla // carky 🙂 doted nevim v cem byla chyba, jestli to byla nahoda nebo pomohl opravdu clostilbegyt, kazdopadne i presto jaky je to svinstvo tak jsem za nej rada 🙂

nikola_w
6. kvě 2017

@leymea jojo svinstvo to urcite je ale kolika ženám fakt pomohl... me u prvního syna pomohl po 3 m a ted počítám ze ho dostanu znova a snad zabere znova 🙏🙏

ms.neomagic
7. kvě 2017

Co je? kde vsichni jste? Jste me tu zapomneli 😀

simi1510
7. kvě 2017

@ms.neomagic ja jsem na zprávách a v ovu testech, lednovkach a kdybys chtela udelala jsem forum termin porodu leden 2018 😉

ms.neomagic
7. kvě 2017

@simi1510 zlati posli mi pozvanku nebo link prosim na to forum 😉

ms.neomagic
7. kvě 2017

Takhle silime..test z patku a dneska 🙂

rosalline
7. kvě 2017

@ms.neomagic krásný, gratuluji. Ten páteční byl kolikátý DPO. Já budu testovat zítra..to bude 13DPO