icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
mikush
7. kvě 2017

@ms.neomagic ahojky mám hodně podobný dnešní testik jako ty, kdy jsi měla poslední ms a ovulaci?Budeme mít asi hodně podobný termín..Držím palečky 🙂

simi1510
7. kvě 2017

@ms.neomagic ja takto 😃tri vcera, dva dneska

simi1510
7. kvě 2017

@ms.neomagic muj max a cemio z tedka.

Doufam, ze je tam jen jedno😃 kdyz vidim ten tvuj, zacinam se bát 😂

ms.neomagic
7. kvě 2017

@simi1510 nebuj vypadaji stejne jako muj..akorat ja mam blbej fotak,ty to mas krasne jasny..

Jinak nekdo se ptal..tak ten patecni je 30dc a posl.ms byla 5.4.

simi1510
7. kvě 2017

@ms.neomagic tak dobry 😃 nevim jak by doma chlap zvladl to, kdyby to melo byt vícero 😃ja jsem dneska 32 dc, 16 dpo, posledni ms 6.4.

Jsme tedy na dc dneska stejne, co? 🙂

sunny1sis
7. kvě 2017

Holky, mate fotky falesnych testov dr max? Ja som si robila vcera vnoci (horni) a dnes odpoledne (spodni). Dnesny ale v limite nic, prisahala by som, ze bol biely bez naznaku. Viem, ze po limite sa uz nehra, ale za 3,5r snazenia mi tieto testy falesne neukazali a aj po zaschnuti boli biele ako lalia. Zaujima ma, ako vypadaju tieto testy, ked su falesne. Ps dnes som 9/10 dpo.

jullli
7. kvě 2017

@sunny1sis me prijde ze sili zkus dalsi zitra

terka228
7. kvě 2017

@simi1510 Teda Simčo, to jsou dálnice!!! To bych se docela i bále, že tam jsou dvě 😀

terka228
7. kvě 2017

@sunny1sis No, zkoušela bych dál, protože to asi ani nebude falešný. I ty dny by odpovídaly 🙂

sunny1sis
7. kvě 2017

@jullli prave to nechapem, ze sili..ale az po limite. V limitu nic! Mam asi nejake falosne silici testy.😀 rozum mi zastava z toho!

simi1510
7. kvě 2017

@terka228 no diky 😃 jsi asi druha nebo treti 😃😂 zbytek holek, ze to na to nevypada 😃hold doktor rekne co a jak. Ale jako taky na to ze jsem 16 dpo, 5 dni zpozdeni, tak ze za chvili budou plne 😃

Mne prave desi ze oproti loňsku jsou silnejsi 😃😂 takhle to bylo loni, co jsem do hledala

simi1510
7. kvě 2017

@sunny1sis muzes mi zatim male hcg a proto jsou po limitu. Někteří doktoři rikaji, ze to se pak projevuje po limitu.

Ale uvidis behem dvou dni, zda zase zesílí 😉

jullli
7. kvě 2017

@sunny1sis a proc by to nemohlo byt mozne 🙂 tak snazis se otehotnet ne?
🙂 a pokid jsi 9/10 dpo tak by test i sedel

simi1510
7. kvě 2017

Ted vypada holky takto 😂😂😂

janajens
7. kvě 2017

Holky chci se zeptat nema nekdo zkusenosti s kontryhelovy cajem od kdy do kdyz se musi pit?

sunny1sis
7. kvě 2017

@simi1510 fakt? To som teda este nepocula, ze sa to ukaze az po limitu a je to pravda. Po tej dobe sa mi to nejako nechce verit.

nikola_w
7. kvě 2017

@janajens ja pila minuly cyklus a ted zase 🙂 pije se od 1DC do ovulace..

janajens
7. kvě 2017

@nikola_w takze musim zatim Az pristi cyklis Ted jsem 3dc a uz mi to konci a kolikrat denne

sunny1sis
7. kvě 2017

@jullli skrz to mi to pride divne, ze v limitu boli bile, bez naznaku. Zbiram informace, jestli se uz toto nekomu stalo. Clovek je uz po 3,5r snazenia skepticky.

nikola_w
7. kvě 2017

@janajens nene nemusíš muzes klidne zacit ted.. 🙂 důležité je skončit pít kdyz prijde ovu, muze způsobovat stahy dělohy a potrat.. jinak klidne 2 denne.. ja teda piju jeden velky hrnek vecer.

jullli
7. kvě 2017

@simi1510 noo tenhle posledni uz je opravdu krasny rekla bych tak 19dpo ne 16 :D

janajens
7. kvě 2017

@nikola_w dobre mamka mi koupila ten sackovy takze jeden velke staci do ovu

simi1510
7. kvě 2017

@jullli však to rikam 😂😂😂

janajens
7. kvě 2017
nikola_w
7. kvě 2017

@janajens jjj urco staci🙂 me teda fakt i chutna 🙂

janajens
7. kvě 2017

@nikola_w tak to jsem zvedava zacnu zitra

kotito
7. kvě 2017

holky nějaká rada na nevolnosti? zakřikla jsem to. budí mě v 6 hodin ráno nevolnost, musím mít v posteli aspon piškoty nebo jablko a hned si trošku dát, jinak se motám a navaluje se mi na zvracení. pak je to dobré navečer cokoliv sním je mi hrozně těžko. Normálně by pomohl panáček bechera, ale to teď na trávení nehrozí. Luštila jsem nějaké bylinky, ale jsem alergička a raději bych se nějakým nevyzkoušeným vyhnula.

ms.neomagic
7. kvě 2017

@simi1510 mas tam dva..takovyhle dalnice..styd se 😀

jullli
7. kvě 2017

@kotito Zazvor, nebo lizatka zazvorove, homeopatika, coca cola kostky ledu, no ja zkousela vse :D bohuzel nefungovalo a ani nefumguje na me nic. St mi je lepe po cipku.

Ale ja teda zvracim pokud nezvracic zkus vyhledat co ti vecer dela zle a vyvarovat se jinal proste u postele ty piskoty