Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic https://m.modrykonik.cz/forum/spolecny-termin-m...
Tady je forum 🙂
@ms.neomagic ja takto 😃tri vcera, dva dneska
@ms.neomagic muj max a cemio z tedka.
Doufam, ze je tam jen jedno😃 kdyz vidim ten tvuj, zacinam se bát 😂
@simi1510 nebuj vypadaji stejne jako muj..akorat ja mam blbej fotak,ty to mas krasne jasny..
Jinak nekdo se ptal..tak ten patecni je 30dc a posl.ms byla 5.4.
@ms.neomagic tak dobry 😃 nevim jak by doma chlap zvladl to, kdyby to melo byt vícero 😃ja jsem dneska 32 dc, 16 dpo, posledni ms 6.4.
Jsme tedy na dc dneska stejne, co? 🙂
Holky, mate fotky falesnych testov dr max? Ja som si robila vcera vnoci (horni) a dnes odpoledne (spodni). Dnesny ale v limite nic, prisahala by som, ze bol biely bez naznaku. Viem, ze po limite sa uz nehra, ale za 3,5r snazenia mi tieto testy falesne neukazali a aj po zaschnuti boli biele ako lalia. Zaujima ma, ako vypadaju tieto testy, ked su falesne. Ps dnes som 9/10 dpo.
@terka228 no diky 😃 jsi asi druha nebo treti 😃😂 zbytek holek, ze to na to nevypada 😃hold doktor rekne co a jak. Ale jako taky na to ze jsem 16 dpo, 5 dni zpozdeni, tak ze za chvili budou plne 😃
Mne prave desi ze oproti loňsku jsou silnejsi 😃😂 takhle to bylo loni, co jsem do hledala
Holky chci se zeptat nema nekdo zkusenosti s kontryhelovy cajem od kdy do kdyz se musi pit?
holky nějaká rada na nevolnosti? zakřikla jsem to. budí mě v 6 hodin ráno nevolnost, musím mít v posteli aspon piškoty nebo jablko a hned si trošku dát, jinak se motám a navaluje se mi na zvracení. pak je to dobré navečer cokoliv sním je mi hrozně těžko. Normálně by pomohl panáček bechera, ale to teď na trávení nehrozí. Luštila jsem nějaké bylinky, ale jsem alergička a raději bych se nějakým nevyzkoušeným vyhnula.
@simi1510 mas tam dva..takovyhle dalnice..styd se 😀
@kotito Zazvor, nebo lizatka zazvorove, homeopatika, coca cola kostky ledu, no ja zkousela vse :D bohuzel nefungovalo a ani nefumguje na me nic. St mi je lepe po cipku.
Ale ja teda zvracim pokud nezvracic zkus vyhledat co ti vecer dela zle a vyvarovat se jinal proste u postele ty piskoty

@ms.neomagic ahojky mám hodně podobný dnešní testik jako ty, kdy jsi měla poslední ms a ovulaci?Budeme mít asi hodně podobný termín..Držím palečky 🙂