icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
luciebx
8. kvě 2017

@laura1972 njn mela sem a mam jednoduchy zivot.. takze ono se to pozna.. nekourim a to je taky na pleti znat.. ale jinak dik za lichotku

simi1510
8. kvě 2017

@terka228 pozítří mu budu volat na kdy me objedna 🙂

sunny1sis
8. kvě 2017

Ahojky, co myslite? Prvy vnoci 8dpo, druhy odpoledne 9dpo, posledny dnes 10dpo rano. Vzdy po zaschnuti. Mali ste to niekto? Je to cele divne. Testy su dr.max.

aptacek
8. kvě 2017

@sunny1sis vidím a řekla bych, že sílí 🙂

janajens
8. kvě 2017

@sunny1sis taky vidim a drzim pesticky

simi1510
8. kvě 2017

@sunny1sis taky bych rekla, ze sili. Testuj ob den a budes videt lepsi zvyraznovani 😉

tornadolu
8. kvě 2017

@laura1972
@rosalline holky bohužel me nejde stáhnout ani najít... Tak jsem si stáhla jen aplikací na plodné dny to mi jde jediný 😉

laura1972
8. kvě 2017

@tornadolu to je divný, že to tam nemáš. A co máš za mobil?

rosalline
8. kvě 2017

@tornadolu co máš za telefon?

tornadolu
9. kvě 2017

@laura1972
@rosalline mam Nokii dotýkač

sangina
9. kvě 2017

@luciebx ,,,šmarjá panno...a jak by se asi říkalo mě? o dva roky později jsem přivedla na svět kluka....člověk je tak starý jak se cítí...

luciebx
9. kvě 2017

@sangina presne.. ja sem rekla svoji mame ze klidne budu rodit ve 40. ze ja se na svuj vek vuuubec necitim. tkze za me at si kazda rodi kdy chce.. a kecy typu ze je nekdo stary bych hned fackovala..

luciebx
9. kvě 2017

@sunny1sis neco se tam rysuje.. zkus testovat az treba pozitri odpoledne. ja mela testy silnejsi odpoledne nez z ranni moci.

sangina
9. kvě 2017

@luciebx ...tak v tom se shodneme,.vždy mě dostanou do varu všichni,kdo nás starší maminky litují...jen by mě zajímalo,kde je ta hranice stáří....

sangina
9. kvě 2017

@sunny1sis ..něco málo tam vidím,ale je to testováno moc brzy....osobně ti doporučuji čekat...ale jinak at ti ty pididuchové sílí...

rosalline
9. kvě 2017

....jste zlaté drahé přítelkyně...:o) cítím se hned lépe...:o)

sunny1sis
9. kvě 2017

@luciebx ja som to s prvym tiez mala tak, ze odpoledne boli silnejsi testy. Az mi manzel prinese dalsi testy, tak to posuniem na odpoledne.
@sangina testujem od 2dpo, aby som vedela, kedy vyprcha pregnyl. Ten je uz daaaavno prec. Pri predoslom tehu som to mala podobne ako teraz. Testy od 8dpo a strasne slabo silneli a nedopadl to. Obavam sa rovnakej situacie.

sangina
9. kvě 2017

@sunny1sis ...budu držet pěsti pro štěstí...at se to povede🙂

sunny1sis
9. kvě 2017

@sangina dakujem, si zlata! 😙

sangina
9. kvě 2017

@sunny1sis NEMÁŠ ZAČ....MOC DOBŘE ZNÁM SITUACI,KDY TESTY NESÍLÍ,NEBO I ANO A STEJNĚ TO DOBŘE NEDOPADNE...☹

kotito
9. kvě 2017

Holky mohu total mimo?
Zítra máme jet na pohřeb mé babičky. Je to od nás něco přes 300km. Rodina mi cestu a pohřeb samotný vymlouvá, ale já cítím, že je správné tam jet. Není mi teda zrovna nejlíp jak psychicky tak fyzicky , partner to nechává na mě a já nevím :-/ začínám 9týden

denisa3101
9. kvě 2017

😕 ?

luciebx
9. kvě 2017

@denisa3101 tak duchacek tak mozna jeee vydrz do 10 dpo

denisa3101
9. kvě 2017

@luciebx to víš že vydržím 😊😉 včera na nich nic nebylo

laura1972
9. kvě 2017

@denisa3101 taky vidím 🙂 za dva dny už bude vidět dobře 🙂

sunny1sis
9. kvě 2017

@denisa3101 neco tam vidim! Drzim palce, aby silil!

denisa3101
9. kvě 2017

Ještě přidávám zda teda uvidíte něco ... Wondfo a max a krevní test 🤔

miskula
9. kvě 2017

Tak tři dny podobě furt slaboulinkej duch. Stalo se někomu, že začal silit až dyl?

sangina
9. kvě 2017

@denisa3101 pididušíku potěš maminku..jen at hezky sílí

sangina
9. kvě 2017

@miskula mě se to stalo...byly už regulérní čárky a příroda zavelela ☹ jinak..tak jdeme znovu do toho...😀