icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
rosalline
8. kvě 2017

@juliia ...zadarmo to nebylo..... začali jsme opravdu někdy v roce 2006-2007 s mým manželem.....bylo to zoufalství...ty sněhobílé negativní testy....deprese..... jeli jsme do uniqy v brně...tenkrát mi bylo asi 35-36...diagnostikovali mi polycystické vaječníky...a že už jsem stará..a že hned umělé oplodnění...jenže pak začali hádky s manželem....a rozvod.....pak jsem byla si dva roky sama....a s přítelem nyní jsme spolu 4 roky.....a řekli jsme si od začátku..že já jsem těžce oplodnitelná :o)..že si nebudeme dávat pozor....také jsme byli na klinice v jihlavě.....kde zase bla bla...stará....pojišťovna nic neuhradí..ať zkusím laparoskopii...atd. Po laparoskopii ..jeden vejcovod neprůchodný. ...náhle v říjnu 2016 to zamlklé těhotenství.....totální dno....to jsme se nesnažili..... od ledna jsem vsadila na bylinky - kotvičník, maliník, měsíc kontryhel (ten mi nevyhovoval, protože jsem po něm byla hrozně vysušená jako ruce, obličej)....pak na mě vyskočila reklama fertility blend....ten jsem užívala v březnu....masakr...beďary po zádech..na krku....v dubnu jsem ho užívala jen tak lehce....... a ejhle..:o)))....

rosalline
8. kvě 2017

@janajens vypadá takhle..on právě tam není vidět název..:o)

janajens
8. kvě 2017

@rosalline Jj ten mam

laura1972
8. kvě 2017

@rosalline nádhera 🙂 moc gratuluju 🙂

tornadolu
8. kvě 2017

@rosalline koukám ze je te to cesky?

rosalline
8. kvě 2017

@tornadolu ano...dá se to nastavit na češtinu...jsem s tou aplikací spokojená....už mi gratuluje..:o))))

laura1972
8. kvě 2017

@rosalline máme stejný s @janajens, vid? Já jsem s ním taky spokojená 🙂

kolibricek36
8. kvě 2017

@rosalline taky jí mám - akorát ted se mi pokazil mobil, tak jsem odkázána na notas

tornadolu
8. kvě 2017

@rosalline ja bych to taky chtěla jak si mam nastavit cestinu
@laura1972

laura1972
8. kvě 2017

@tornadolu ja když zadam na mobilu pres obchod play menstruační kalendář, tak ho tam mám rovnou v češtině.

rosalline
8. kvě 2017

@tornadolu v nastavení...to je takové to ozubené kolečko....je výběr jazyka ..6. od spodu

tornadolu
8. kvě 2017

@rosalline prave ne to nejde...
@laura1972 nemůžu to najít právě český...

laura1972
8. kvě 2017

@tornadolu a ty jsi pres mobil nebo pres PC?

laura1972
8. kvě 2017

@tornadolu napisu tam.menstruační kalendář a hned mi vyjede tohle. Na obchodu play a to první to je.

rosalline
8. kvě 2017

@tornadolu můžeš různě zobrazit ... u tohle zobrazení je to dle voravo

tornadolu
8. kvě 2017

@laura1972 dobře zkusím to,jsem na mobilu právě.
@rosalline dobre zkusím to mozna na to nenam mobil.

nikola_w
8. kvě 2017

Js mam ten posledni Woman log a je taky v češtině

laura1972
8. kvě 2017

@tornadolu měla jsem i tu poslední, WomanLog, taky v češtině a taky nebyla špatná. Při zadání tehotenstvi, ukazuje i týden, ve kterém ted jsi a jak se mincí vyvíjí, kolik měří atd. 🙂

nikola_w
8. kvě 2017
svobodka14
8. kvě 2017

@rosalline ahojky, děkuji moc!! MS mela but 30.4 ale key bzla obou to nevim😢

juliia
8. kvě 2017

@rosalline
No tak vidim, že jsis taky uz hodne zažila. No rozvod mam za sebou taky a ted se současným manželem se ted v kvetnu budeme snazit 2 roky. Tenhle cyklus jsem byla taky na laparaskopii. Vysledek je v pořádku. Proste nam na nic nemuzou prijit. Povedlo se nam v loni v zari nativni IVF, ale nedopadlo to. Ted cekam na MS a zkusime po te laparce sérii IUI. Kontryhel jsem zkousela taky, ale ja mam cyklus i ovulaci pravidelnou, takže jsem nepoznala rozdil. A ted kombinuji pres rok fertilcare a nosifol.
Kdyby tak clovek věděl co by mu pomohlo...

rosalline
8. kvě 2017

@juliia v mém případě si myslím, že mi pomohlo...váha dolů 20 kg (polycystické vaječníky) a ten kotvičník...

ms.neomagic
8. kvě 2017

@rosalline ano ano,termin leden..ja 10.1..jo a jsem taky stara matka..bude mi 36.. 😀

sangina
8. kvě 2017

@ms.neomagic ..stará....a to říkal kddo?jste v nejlepším období 😀

rosalline
8. kvě 2017

@sangina i love you 😘😘

terka228
8. kvě 2017

@simi1510 Aspoň je vidět, že je vše v pořádku❤ Kdy že jdeš k doktorovi? Držím palečky a posílám❤ Bude to dobré, uvidíš 🙂

gruzicka
8. kvě 2017

Holky gratuluji k těhotenství!

ms.neomagic
8. kvě 2017

@sangina oooooo dekuji dekuji 😀

luciebx
8. kvě 2017

Holky já sem taky stará. Par dni před termínem mi bude 36

sticker
laura1972
8. kvě 2017

@luciebx a @ms.neomagic vypadáte tak na 25cítky a prý starý 😂😂 já bych ten váš věk brala hned 🙂