Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@mozna_ano krásný, to už můžu gratulovat ☺
Moje testy zatím taky sílí, k doktorce jdu ale až 16.6. Takže to si ještě počkám... Dneska mě dost bolelo břicho, ale snad to teda nic není...
@slunicko01 a kolik jsi dpo? Ja taky cekam 🙂
@slunicko01 děkuju 😉 já chci jít zítra na krev...mně je dnes hrozně mdlo. Začínají ranní nevolnosti?
Já mám teď docela strach z toho, že jsem měla v sobotu 3 piva (hokej, grilovačka...), jenže minulý týden na testu nebylo vůbec nic, tak jsem to brala jen jako zpoždění :-/ Snad bude vše v poho...
@mozna_ano Tak z 3 piv bych teda nedělala problém. Já než jsem přišla na to, že jsem těhotná (protože testy jsem si dělala fakt až mensturace nepřišla 2 dny), tak jsem zvládla v průběhu 3 dnů dvě velké párty s vínečkem 🙂 A u té druhé párty jsem zapíjela to, že mi to nevyšlo, protože jsem trošku špinila 😀 A ono to očividně bylo zahnizďování 🙂 Takže buď v klidu 🙂
@terinka1989 asi bych chtěla moc, ale jen jsem se začala trochu bát. To asi čas od času přijde. Ještě, že jste mě tady zase dostaly zpátky na zem 🙂 Moc děkuji a všem přeji spouuustu štěstí, lásky a sílících čárek 😉
Ahojky holky prosim je mozne upravit fotku testu bejak lip aby byla vudet carka ktera je videt okem, ale na fot e ne??
@mosquito akorát 21dpo...
@slunicko01 tak to mame skoro stejne. Ja 22DPO 🙂
@mosquito a na kdy jdeš k doktorce?
@naxii vypadá to dobře... ☺
@slunicko01 az 2.6. Driv to pry nema smysl. pujdu si rovnou pro srdicko 😉
@mosquito to je tak akorát, já toho 16.asi nedočkám ☺
@slunicko01 ne nadarmo se tomu rika, ze jsou zeny v 😀 ♥♡♥ 😀
No .. Tohle nejnepravdepodobnejsi poceti :D ale asi je :D

@kempka JO, jo, vzácné to je, al i to se děje...
Screening? v kostce...Je kombinovaný test krve a UTZ, kde se pozoruje šíjové projasnění, přítomnost nosní kůstky, činnost srdíčka...Musí se změřit určité orgány, zadá se to do tabulek a vyplivne to výsledek vývojovývh vad, jako Downa apod... Někteří dr ukazují a počítají prstíčky, ukazují mamince na miminku vše a především je to odborný výklad, ze kterého by si měla každá maminka odnášek dobrý pocit...
Já to mám v blogu, nechce se mi to úplně rozepisovat, měli jsme to složitější, právě kvůli dvojčátkům...