Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...

•
21. kvě 201513 DPO ráno

6
@lasirena chapu 🙂 z me zkusenosti lepsi od zacatku a pak pripadne prizvat. Ochrani to soukromi, nejednou jsem se setkala, ze nektere byly zde smirovany z realu apod.
Tak zda jde zmenit, to nevim, myslim ze ne 😞 skupinu, tim jsem mela na mysli diskusi soukromou, ne typu jak jsou ty tematicke sk :-N
Tak zda jde zmenit, to nevim, myslim ze ne 😞 skupinu, tim jsem mela na mysli diskusi soukromou, ne typu jak jsou ty tematicke sk :-N
@slunicko01 a dřív to nejde? Pokud jsme na tom skoro stejně, tak začátek června by byl OK i pro tebe, ne? Nebo máte na gyndě přeplněno?
@mosquito asi plno, jinak by mě snad dřív vzali... Slavíme narozeniny 13.6.tak to asi budu muset ještě tajit, ale budu muset zas vymejslet proč nepiju... ☺ I když myslím, že nikoho nenapadne, že bych mohla čekat třetí 😃
Začni psát odpověď...

Odešli