icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
10. kvě 2017

@tornadolu urcite myslela foto FL ducha na testu 🙂

tornadolu
10. kvě 2017

@laura1972 uvidíme jesli dojde MS cca 3-4 dny to mam dostat uvidíme az budu mit zpoždění tak cca 5dni tak udělám test ale pociťují ze dorazí uvidíme třeba ne😉

laura1972
10. kvě 2017

@tornadolu je tak teď na to koukám 😀 tak já to blbe přečetla 😀 a ty zatím nic ?

tornadolu
10. kvě 2017

@laura1972 nis se neděje 😁 nn zatím nic 😉

laura1972
10. kvě 2017

@tornadolu držím pěsti a dej vědět 🙂

tornadolu
10. kvě 2017

@laura1972 to vize dám vědět 😉 však vi to budete vědět hned😉 ale myslím si ze dorazí uvidíme no

ms.neomagic
10. kvě 2017

Tehulky chtela jsem se zeptat..jaky mate chute? a co vase plet a vlasy?

laura1972
10. kvě 2017

@tornadolu budu držet vše co mám. 🙂🍀

xsonnyx
10. kvě 2017

Ahoj , maminky chci se zeptat je normální když mi padají vlasy ? 🙂

simi1510
10. kvě 2017

@ms.neomagic pleť se už zlepšila, vlasy bych mohla mýt každou chvíli a to jsem byla nedávno na barvě...

Chutě? Nijak se neprojevují stále 😀 U mě nikdo nemůže brát, že jím kyselé okurky. Spíš by bylo divné, kdybych je nejedla 😀

U tebe už jo?

ms.neomagic
10. kvě 2017

@simi1510 kdy jdes k dr?

ms.neomagic
10. kvě 2017

@simi1510 ja mam prave plet uplne alabastrovou,bez pupinku..vlasy mam furt jak debil tak to nepoznam 😀

A chute? nemusim sladky,ktery jsem driv milovala..spis jsem zacala vyhledavat maso,zeleninu,ryby..

simi1510
10. kvě 2017

@ms.neomagic 19.5. v 11:10 🙂

simi1510
10. kvě 2017

@ms.neomagic já právě před týdnem jsem ji měla ještě příšernou, jsem si říkala, že to je dozvuk ovu... ale teď už zase super 🙂

Tak aspoň po sladkým nepřibereš 😀 já si tu teď otevřela chipsy s pizzovou příchutí 😀 včera jsem měla pizzu se salátem 😀

denisa3101
10. kvě 2017

@laura1972 nestraš 😂

@llenka_li kupovala jsem ho v rosmanovi

@svorly děkuji a jj vypadá že všech nejlíp no 😊😉

svorly
11. kvě 2017

Po 19ti měsících snažení, s endometriozou a cystama, smířená s ivf a měsíc po svatbě ❤

rosalline
11. kvě 2017

@svorly krásný! Zázraky se dějí, co? 😉

denisa3101
11. kvě 2017

@svorly gratuluji 😊😉

kolibricek36
11. kvě 2017

@xsonnyx holka, taky mám ten problém - ale jestli to je normální to tedy nevím 🙄

svorly
11. kvě 2017

@rosalline dějí, ale nevěřila jsem že i u mě 😅

@denisa3101 díky, koukala jsem že jsme ve stejným týdnu. Jdeš k dr před 7 týdnem? Já se chystám až poslední týden v květnu ať je něco vidět

denisa3101
11. kvě 2017

@svorly no vycházím teď na začátek 4 týdne 😁 a chystám se k dr nejdříve za 3 týdny asi ... Ať nestresuju stejnak by tam teď šlo prd vidět 😁

xsonnyx
11. kvě 2017

@kolibricek36 uvidím zeptám se Dr. 🙂

simi1510
11. kvě 2017

@svorly moc gratuluji a drzim palce!

vissper
11. kvě 2017

@xsonnyx ahoj. Mě padají celé těhotenství a to jím ovoce zeleninu , bílkoviny, beru k tomu železo a vitamíny s kyselinou listovou a teď od začátku 8 měsíce omega 3-6-9 mastné kyseliny. Jsem se těšila jak mi za těhotenství narostou a zhoustnou vlasy a prd. Dokonce mi ze začátku přestaky růst chlupy !!! Měla jsem normalně holá místa na lítkách a dokonce i na pi...ině😨. holila jsem se jednou za měsíc. Ta moje holčička musí vylézt z copem po pás 😀 😀

sangina
11. kvě 2017

@vissper no samozdřejmě bude mít dlouhý copánek..aby jste jí pomohla se narodit kdyby se jí nechtělo,tak jí jemně pomužete na svět za vlásky🙂

tornadolu
11. kvě 2017

@svorly gratuluji😉

vissper
11. kvě 2017

@sangina kéž by to tak mohlo jít. Ale jdeme na císařský řez. Malá je pořád hlavičkou nahoru a mám hrozně malé bříško takže i doktor už mi říkal, že nevidí moc šancí, že se ještě otočí. Moc mě to mrzí, ale říkám si, že ty dětičky třeba moc dobře ví, proč to dělají a nechají se raději vyndat

vissper
11. kvě 2017

@denisa3101
@svorly
@simi1510
@ms.neomagic
Holky moc Vám gratuluji a držím palečky ať je vše pořádku

sticker
marttul
11. kvě 2017

Ahoj holky, prosím radu 🙂 Včera jsem dělala krevní test...byla tam světlá čárka, postupem času a dne ještě ztmavla...máte někdo zkušenost? Že by to mohlo být falešné? Děkuji moc 🙂

sangina
11. kvě 2017

@vissper I TAKOVÉ VĚCI SE STÁVÁJÍ....NO HLAVNĚ AT SE NARODÍ ZDRAVÁ A OTVÍRÁ SI NA vÁS PUSINKU S VÝČITKOU,COŽE JI TAHÁTE Z JEJÍHO PELÍŠKU...😀NEDIVTE SE ,NECHCE SE OTOČIT ASI SKRZ KRÁTKÝ PUPEČNÍK ..