Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tehulky chtela jsem se zeptat..jaky mate chute? a co vase plet a vlasy?
Ahoj , maminky chci se zeptat je normální když mi padají vlasy ? 🙂
@ms.neomagic pleť se už zlepšila, vlasy bych mohla mýt každou chvíli a to jsem byla nedávno na barvě...
Chutě? Nijak se neprojevují stále 😀 U mě nikdo nemůže brát, že jím kyselé okurky. Spíš by bylo divné, kdybych je nejedla 😀
U tebe už jo?
@simi1510 kdy jdes k dr?
@simi1510 ja mam prave plet uplne alabastrovou,bez pupinku..vlasy mam furt jak debil tak to nepoznam 😀
A chute? nemusim sladky,ktery jsem driv milovala..spis jsem zacala vyhledavat maso,zeleninu,ryby..
@ms.neomagic 19.5. v 11:10 🙂
@ms.neomagic já právě před týdnem jsem ji měla ještě příšernou, jsem si říkala, že to je dozvuk ovu... ale teď už zase super 🙂
Tak aspoň po sladkým nepřibereš 😀 já si tu teď otevřela chipsy s pizzovou příchutí 😀 včera jsem měla pizzu se salátem 😀
@svorly gratuluji 😊😉
@xsonnyx holka, taky mám ten problém - ale jestli to je normální to tedy nevím 🙄
@rosalline dějí, ale nevěřila jsem že i u mě 😅
@denisa3101 díky, koukala jsem že jsme ve stejným týdnu. Jdeš k dr před 7 týdnem? Já se chystám až poslední týden v květnu ať je něco vidět
@svorly no vycházím teď na začátek 4 týdne 😁 a chystám se k dr nejdříve za 3 týdny asi ... Ať nestresuju stejnak by tam teď šlo prd vidět 😁
@kolibricek36 uvidím zeptám se Dr. 🙂
@xsonnyx ahoj. Mě padají celé těhotenství a to jím ovoce zeleninu , bílkoviny, beru k tomu železo a vitamíny s kyselinou listovou a teď od začátku 8 měsíce omega 3-6-9 mastné kyseliny. Jsem se těšila jak mi za těhotenství narostou a zhoustnou vlasy a prd. Dokonce mi ze začátku přestaky růst chlupy !!! Měla jsem normalně holá místa na lítkách a dokonce i na pi...ině😨. holila jsem se jednou za měsíc. Ta moje holčička musí vylézt z copem po pás 😀 😀
@sangina kéž by to tak mohlo jít. Ale jdeme na císařský řez. Malá je pořád hlavičkou nahoru a mám hrozně malé bříško takže i doktor už mi říkal, že nevidí moc šancí, že se ještě otočí. Moc mě to mrzí, ale říkám si, že ty dětičky třeba moc dobře ví, proč to dělají a nechají se raději vyndat
@denisa3101
@svorly
@simi1510
@ms.neomagic
Holky moc Vám gratuluji a držím palečky ať je vše pořádku

@tornadolu urcite myslela foto FL ducha na testu 🙂