icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nnik
13. kvě 2017

@monikadeny
Pritel se k tomu takto vyjadruje :(

janajens
13. kvě 2017

Jak jako?

janajens
13. kvě 2017

@nnik jak jako?

nnik
13. kvě 2017

@janajens
Nechce je :( ja ano

janajens
13. kvě 2017

@nnik bych ho poslala do haje chlapa najdes ale mimi za to preci nemuze

nnik
13. kvě 2017

@janajens
Vim to :( maly za to nemuze

lenejewel89
14. kvě 2017

Tak nic holky...miminko k nam cestu nenaslo...dnes rano cervena krev...😢😢😢 Ale dekuji za podporu, nadeji...Zase to nevyslo...

vissper
14. kvě 2017

@nnik nedělejte ti. Celý život byste si to vyčítala, že jste někoho poslechla. Víte jak je to s chlapama. Za pár let s nim třeba stejne nebudete a zbytečně byste dala jedno pryč. Sestřenka má dvojčata, už jim je 25 🙂

vissper
14. kvě 2017

@nnik ... a jsou to ty nejpohodlnější dětska na světe. Mají podporu jeden v druhém. Do teď dokonce s někým jakoby oficiálně nechodili a najednou příslušli oba zároveň svým rodičům představit svoje partnery. Prostě všechno společně. Je to úžasné. Nenechte si zničit city a srdce nečím bláznivém rozumem

nnik
14. kvě 2017

@vissper
Dekuji ze to rikate 🙂 ale mam i strach jak bych to sama zvladla dve deti

snazimese2015
14. kvě 2017

@nnik když se chce dá se všechno zvládnout, hlavně ať do toho chlap moc nekecá, ti jsou vždycky chytří jak rádia. S dětma si člověk nastolí svůj řád 😉.
Teta byla převážně s dvojčaty sama (strejda kamionak) a dala to levou zadní

sangina
14. kvě 2017

@nnik Dobré ránko..dovoluji si gratulovat k dvěma mimískům v bříšku .Píšete ,že Váš přítel mimi nechce...omlouvám se,ale je to především Vaše věc,Vaše tělo ..a jejich život.Pokud se necháte dotlačit onoby rádoby přítelem k potratu nyní,k čemu Vás bude tlačit za pár let.?Neříkám,že péče o miminka bude procházkou růžovým sadem,..ale nic se nevyrovná prvnímu úsměvu a objetí.moje rada je ..zachovejte se tak ,jak to cítíte..i tady se najde hodně maminek,co Vám rády pomohou....

sangina
14. kvě 2017

@nnik ..jak by jste zvládla dvě děti? s přehledem....a i ve Vašem okolí se zajisté najdou kamarádky.co rádoby vozí kočárek..nejhorší je strach a obavy..jak to zvládnout....a ve finále ,když na to dojde,zjistíte,že to řešíte přirozeně......bez rozklepaných kolen

monikadeny
14. kvě 2017

@nnik
ani nad tím neuvažuj, jsou vaše a prostě se to stalo, na to musí být dva, co bych za dvojčátka dala, když se podaří, tak vím, že naposled a i to je ukecaný po 2 sekcích a ruptuře dělohy....prostě má smůlu, at te nenapadá žádná kravina, jasan?

monikadeny
14. kvě 2017

@nnik
co blbneš, budeš to mít z jedné vody na čisto - kolik ti je, jestli se mohu zeptat? že se bojíš - že to neuživíš, nebo dvě najednou, hele, mě je 43 a chceme mimi strašně moc....pak už taky děti mít nemusíš, neblbni

monikadeny
14. kvě 2017

@sangina
tak teda, ty jsi to krásně napsala.....lépe to říct nejde - naprosto souhlasím !

monikadeny
14. kvě 2017

Holky, co myslíte, je to dnes ovulka?

monikadeny
14. kvě 2017

ve srovnání s min měsícem vypadá, že je dnes náš den D - o den dřív, dle mob. kalendáře až za 4 dny....

jullli
14. kvě 2017

@monikadeny testuj pozdeji nez kolem 9 rano to je moc brzo zkus dalsi jeste kolem 2-3 odpo jinak zatim je stejne silny bude jeste vic ale klidne uz to pojistete

sangina
14. kvě 2017

@monikadeny ,,,tak to máte pravdu...tak tedy hezký a především úspěšný večer přeji🙂

sangina
14. kvě 2017

@monikadeny ..moje známá šla na přerušení s dvojčátky...rozmlouvali jsme jí to..o pár let později byla její šance mít miminko jen adopcí☹

monikadeny
14. kvě 2017

@jullli
@sangina
tak holky dík...večer bude náš...

jinak sangino, takových znám hodně a i proto se strašně bojím. Vždy jsem byla těhu, jen jsem se na chlapa podívala a od revize, vlastně potratu, co nám holčička umřela nemohu otěhotnět...nedělej to, to si je raděj vezmu 🙂

sticker
monikadeny
14. kvě 2017

@sangina
co bych za bě dala....a myslím, že nesčetně holek, co se tady snaží....
...asi u dvojčátek jde HCG nahoru fofrem že?

monikadeny
14. kvě 2017

@jullli
proč Jullli odpoledne? Ten test může zkreslovat? je z druhé moči, není z ranní....

sangina
14. kvě 2017

@janajens ,,máš úplnou pravdu.....potřebuje se postarat o sebe a miminka...a ne ještě o ,chlapa,který s ní takto jedná...pokud je mi známo on u toho velmi rád asistoval...

aleenka1234
14. kvě 2017

@nnik chlapi jsou v tomhle opoždění. Ja taky zvažovala i potrat. Máme už dvě děti. Když jsem manželovi ukázala tehotensky test, tak mi řekl " to si děláš srandu?! Doufám, že půjdeš na potrat" nešla jsem, týden mírné hádky a cca od 10.tydne pořád hladi bříško a je šťastnej. Takže ty první reakce u chlapů nejsou vždy ideální 😉

jullli
14. kvě 2017

@monikadeny ale je to stale rano neni to jalo tehotensky test ktery se muze dat rano.. Ovulacni test je lepsi delat kem poledne ci odpoledne...

sangina
14. kvě 2017

@aleenka1234 ,,to znám..když jsem byla těhotná,jeho reakcí bylo dát mi peníze na potrat.Já peníze přijala a zmizela.Uvědomila jsem si,že pokud si ted jedním nevyspělým pitomcem nechám kecat do svého života a do života toho nenarozeného miminka...nebudu v životě stát už za nic. A šla jsem si koupit kočárek a výbavičku .A o pár měsíců později se mi narodila holčička....

sangina
14. kvě 2017

@jullli ..nejlepší je moč kolem desáté hodiny ráno....

jullli
14. kvě 2017

@sangina ne to je nejdrivejsi mozna, cca 10hod ;) ne nejlepsi