Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@elenadavis ja bych řekla, že to štěstí se na tebe usmálo 🙂 potichoucku gratuluji. Kolik jsi DPO a kolik dní ti zbývá do ms? Kdy se ti ukázal pozitivní ovu test? Kolik dní do ms?
@laura1972 Jestli to počítam spravně tak dnes 15 DPO (viz. ten posledni těhu. test je z dneška, meškám teprv 1 den, pozitivni ovu. byl 28DC (pátek). Ten den jsem měla i slabé světlehnědé špinění, ale teď už nic. 😉 Modlim se aby čárka tentokrát sílila.
@elenadavis neboj, já myslím, že to bude v pohodě 😉 a ten první tehu jsi dělala kolikaty DPO?
@laura1972 10DPO stejně tak je i dělaný ten první ovu. test na fotce. Bolelo mě desně bricho a měla jsem doma zatím jen ovulační testy tak jsem ho ráno zkusila až odpoledne ten těhotenský. Na fotce to není tolik vidět ale ve skutečnosti tam náznak ducha je. 🙂
@elenadavis tak ty ovu my to když jsem byla při tom prvním tehu , dělaly právě taky 🙂 ted ovu testy nemám poslední mi vyšel takto a to byl ted čtvrtek cca 6DPO
@monikavitezslav Nádhera 🙂 Držím palce🙏 kolik dní do ms a DPO?
@laura1972 dpo nevím ale MS dnes třetí den zpoždění. Ty testy mi přijdou hodně slabý. Ale zatím ani nespinim tak jak u té jizvy tak uvidíme.
@monikavitezslav tak někdo má slabší, pokud budou sílit, tak si myslím, že by to vadit nemělo.Taky záleží na uhnízdění, třeba ovu byla později a jak rychle stoupá HCG. Moc držím palce ať se zadaří 🙂
@laura1972 no když se do úterý neobjeví krvácení jdu k doktorovi. Sice na utz nic neuvidí ale podle krve snad uvidíme. Ale vím že kdyby to bylo zase v ty jizve krvacela bych a nic z toho není.
@monikavitezslav já myslím, že to bude v pohodě. 🙂 budeš zkoušet zítra?
Na té druhé fotce se krásně vybarvila tak snad bude vše ok testy už nemám takže musím vydržet do úterý.
Tak to ti taktéž držím palce 😉 já pokud to nedostanu, tak zkusím třeba v úterý či středu už jen těhotenský test 🙂 a podám info.
@elenadavis tak taky držím palce a ať je vše OK 🙂 me vyšlo dnes toto, ale bojim se co bude zítra a ty další dny 😕
@laura1972 A ty jsi dnes tak 9-10 DPO?🙂
@elenadavis ji, spíš ale 9DPO.
Ach jo holky stále spinim rano jsme muchen tuchen tak jsem myslela ze je všecko ok a pak zas spineni... Zítra jsem objednaná na gindu a mam szrach
Test jsem si nedělala myslim si ze by to bylo zbytečný jen nechápu proč spinim...
@laura1972 MS jsem mela 17.4.cca 5dni.14.5.menstruace teda nevim spineni a MS nevím jak to mam brat 4 dny.25.5.spineni menstruace právě jsem z toho hotova a dneska mam začít brat utrogestan a nevím jesli mam když jdu zítra na gindu právě.beru MS od 14.5.a prave dneska je 15den co mam brát ty prášky ale proč spinim?😞

@elenadavis
To vypadá nadějně 🙂 ..