icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
zizulka2008
1. čer 2017

zdarvím děvčata,mám navás otázku,máte některá zkušenosti s utrogestanem resp. špinění při jeho užívání? kamarádka ho má a začala špinit,dnes na ko u dr,dle utz 6+0 a dr hned ze spiní že jí pošlě k apolináři kde jí případně přijmou na vyčištění dělohy že není vidět srdíčko že to je zamlklý potrat... mě se to teda nezdá,už jí tam chtěl hnát předminulý týden kdy měla jen zvýšenou sliznici a víc nic odmítla a minulý týden už bylo krásně vidět jak plůdek vyrostl,byla tam už bublinka,dnes na utz plůdek i s váčkem,ale mě teda na srdíčko přijde brzy,já ho měla vždy až kolem 8.týdne...co myslíte? každopádně čeká na utz u apolináře a i tak si nechá ještě týden pauzu a další ko...

monikadeny
1. čer 2017

@terka228
@laura1972
@janajens
@tornadolu
achjo, vy mi to neusnadnujete - přeci vás tu nenechám, máte pravdu, prostě mě to jen psych. položilo, paní doktorka mi nic na podporu nedá, prý se to po 40 nedělá, jedině IVF. Mám dvě velké jizvy na děloze po sekcích a třetí po ruptuře dělohy,. ted po revizi přibyli další a miminko už se nemá moc kde zachytit, mám strach, že můj čas vypršel.
Já jsem loni v listopadu byla těhotná hned po vysazení antikoncepce, ale únor a revize byl osudný....strašně se bojím...
...díky holky, ale už zase jdu, zas bulím, jak želava...

Lauro, drž se, moc ti to přeju...a vám ostatním taky, já už to mám asi spočítaný, už se mnou doktorka nechce mít nic společnýho...

kastanek87
1. čer 2017

@laura1972 zlatooooooo nesmutni! Dneska máš sváteček, takže všechno nejlepšíííííííííííííííííííííííííííííí 😘 hele není tam teď, bude tam příští měsíc.... začíná léto, no táááák 😉 pryč s těma depresivníma myšlenkama a šup sem s těma pozitivníma! ❤🍀

monikadeny
1. čer 2017

@jarmarca
už jsem to vzdala....

monikadeny
1. čer 2017

@gruzicka
na tebe si pamatuji, ty jsi pe revizi vid....no, mě asi při ní něco podělali....mám od té doby strašný bolesti při ms...

monikadeny
1. čer 2017

@laura1972 to si děláš srandu, vždyt ten tvuj test byl pozitivní, achjo...

monikadeny
1. čer 2017

@radulka57 každý test má jiné barvivo, když namočíš tři ve stejnou dobu, bude každý jinak silný a záleží na koncentraci, to bych neřešila...

monikadeny
1. čer 2017

@laura1972
Lauro, to jsme dvě, založíme si stránky smolařky :(

aleenka1234
1. čer 2017

@monikadeny zkus ještě ivf, manžel má jeste s kamarádama polikliniku, on je teda lékárník, ale maji tam i gyndu. Nedávno jsme se bavili o ivf a pokud si žena moc přeje mimi a je po 40 letech, je to nejrychlejší a nejspolehlivější metoda. Samozřejmě to není 100% a ani třeba 60% ale 50% na 50%, nicméně sance je tam rozhodně větší nez kazdy mesic to jen zkoušet. Tebe tlačí i čas. Hodně štěstí🍀

simi1510
1. čer 2017

@zizulka2008 ja byla v 6+1 a neco jako nepravidelně srdicko mozna... pak po tydnu 7+1 a uz bylo srdicko a krasne bilo. At zkusí zajit za jinym doktorem... v tom tydnu co je, tak sance je stale. Muze to byt o par dni i mladsi nez dle ms.

Spineni po utrousi neznam, ale je mozne, ze je prekrvena, nejaka cevka mohla prasknout... ale taky nejde vyloučit, ze to je skutecne zamlkle...

Jeste vydrzet ten tyden dva

zabec
1. čer 2017

@ribellea já bych řekla, že něco tam je ❤ zkus to za pár dní znovu! 🙂

ribellea
1. čer 2017

@zabec Drzte mi palecky 😘dekuju.

terka228
1. čer 2017

@monikadeny Zkusila bych tedy ivf, když nechce Dr. nic jiného....třeba má pravdu, tak proč to nezkusit.Času už moc není...já bych na to kývla. Vím, že si miminko moc přeješ a naprosto Tě chápu. Zkusila bych proto všechno a moc Ti přeju, aby to konečně vyšlo 🙂

gruzicka
1. čer 2017

@janajens Taky něco vidím.

janajens
1. čer 2017

@gruzicka dekuji snad bude silit

kastanek87
1. čer 2017

@ribellea je to sice rozmazané, ale i tak tam něco vidím 😉 držím pěsti!

gruzicka
1. čer 2017

@monikadeny To jsem a teda řeším,jestli se budu ještě pokoušet,už se tak bojím a taky nevím,zda to vůbec půjde.Přítel jde na operaci,tak možná v červenci se pokusíme.Určitě nás předběhneš.

gruzicka
1. čer 2017

@janajens Určitě ano!

janajens
1. čer 2017

@gruzicka zkusim rano nebo sobota testnout 😉

gruzicka
1. čer 2017

@ribellea Já vidím!

gruzicka
1. čer 2017

@janajensjá jsem zkoušela 12 den a byl duch.Určitě se povedlo,přeji ti to.

janajens
1. čer 2017

@gruzicka ja jsen bud 10 nebo 11dpo uvidime teda zitra uz Ted se bojim👎

gruzicka
1. čer 2017

@janajens Tajy bych se bála ale nikdy jsem neměla ducha jen tak,vždy bylo těhotenství.Takže to určitě dopadne dobře a konečně se dočkáš.

janajens
1. čer 2017

@gruzicka ja Mela minuly mesic na clearblue ale ostatni negativni

gruzicka
1. čer 2017

@janajensvždy používám dr. maxe proužky .

janajens
1. čer 2017

@gruzicka ja Mela comfort mam doma lady Max ten neznam

gruzicka
1. čer 2017

@janajens Ty taky neznám,snad ti ukážou dobře.

janajens
1. čer 2017
bramborka01
1. čer 2017

Ahoj, mohla bych poprosit o názor? Mám druhý den zpoždění. Snažíme se již osm měsíců a před chvilkou mi na TT vylezl duch (to se mi stalo poprvé, za dobu, co se snažíme). Bolí mě břicho, tak nevím, jestli z toho něco bude. Také na testu něco vidíte, anebo už blázním? Děkuji.

gruzicka
1. čer 2017

@janajens Jo to jsou ony ,ty mám doma,jsou souper!