Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kastanek87 ahojky,dekuju, ale asi není k čemu.Dnes na testu nic☹ prostě zítra čekám MS. Dnes 13DPO. Nechapu nic, už to nemá smysl.
@laura1972 a ty testuješ ráno? Zkus to třeba až večer ja měla lepší čárku spíš na večer. 😉
@elenadavis mě se vždycky ukázalo ráno, večer zatím nikdy. Prostě nechapu.
@laura1972 😕 chjo tak to je pech,ale ještě máš naději dokud mrcha nedorazí. 😉
Dekuju, ale už ztrácím naději😔
@elenadavis gratulace krasna dalnice

@janajens já sice vidím, něco, ale nevím co - bud duch nebo ryska - počkej a třeba v sobotu se otestuj znovu - když tak už bude silnější .... 🍀
@elenadavis at se nic nestane 🍀
@radulka57 no, a těhu příznaky máš stále? Držím palečky, ❤❤aby bylo vše v pohodě 🍀
@kolibricek36 jo tak já nějaky extra příznaky nikdy nemívám, jen bolest prsou a pichani v podbřišku a to mám.
@kolibricek36 dekuji moc doufam ze bude videt lepe
@radulka57 nezdá, vše je ok. Uživej tehu 😉
@radulka57 já měla tedy bolest prsou až tak týden po revizi vymizela - takže ti neporadím a nechci tě zbytečně strašit .... ale dlr emě ty tvé testy jsou dobrý .....
@janajens Jani ty máš ještě čas a když ty v reálu něco vidíš, tak to bude za cca dva dny silnější 🙂U mě je to jasné, jen nechapu vcerejsi Comfort jasná růžová čárka a wonan o něco míñ, ale taky a dneska woman ani ťuk, jen ryska bez barvy.🙄 Prostě já ho patrim mezi ty, co už tady asi nemají co hledat. Smůla celý život a to už se nezmění.☹ Všechno k ničemu. Už nevěřím.

@tornadolu takže na gyndě bylo vše ok? Tak to jsem moc ráda!!! Já jsem v půlce cyklu a od včera špiním 🙂 takže nejspíš chystání se ovulace... dneska si skočím na gyndu, mám jít na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řekne.