Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@terka228 Ahoj. To je na chlapy moc brzy, řešit takovýhle věci. To on začne řešit až tě chytne první kontrakce nebo poslíčci, to tvého chlapa rychle hodí do reality neboj 😉😀. Kdybystejně to rřešili teď tak to do porodu stejně zapomene, to jsou prostě chlapy. Hlavně musíte být v klidu a v pohodě vy . Přeju hodně zdravíčka a štěstíčka
@laura1972 ahoj, mám slzičky v očích, moc ti to přeji a loučím se tu s vámi. Všem, co sem chodím už to vyšlo, moc vám to přeju, ale už jsem tu zůstala sama a všichni postupně odešli do svých měsíců čekajících miminko, už tu nemám s kým psát...pa holky...prostě nám přáno není. Kauro, hlavně mimi pěkně donos...
@dddkkk děkuji moc, prostě ted už vím, že při revizi něco podělali, vždy jsem byla těhotná hned a ted at dělám, co dělám, je to na nic😢
@monikadeny Moni, nevzdávat to. Kolem mě taky všechno tehotnelo a taky jsem dříve byla těhotná hned. Teď nám to trvalo rok a otěhotněla jsem, když už jsem nevěřila, že se vůbec může podařit... To je holt daň za ten zralý věk, jen to možná bude chvilinku trvat, ale podaří se nakonec, neboj ❤
@monikadeny ahojky Moni nevzdavej to, @peta73 má pravdu. To čekání v našem věku je fakt úděl, no 😔 Ale nesmis to vzdávat, ještě nás tu je dost a jsme tu abysme se podporovali navzájem. Proto sem všichni chodime.Vydrž a uvidis, že to přijde ❤
@laura1972 ty jo gratulka teď až do zdarneho konce. Mě čeká kontrola v úterý tak sem napnutá jak kšandy hlavně kvůli práci.
@monikavitezslav moc děkuji, ted už doufám, že snad už jo 🙏 tak ti také moc přeji ať ti vše dobře dopadne 🙂🍀❤
@monikadeny Nevzdavej to prosim ja jsem tu preci taky jeste zvladne me to spolu na kazdou mimi ceka neboj dockas se
@monikadeny
@janajens ja jsem tu taky tak to přeci nevzdáme ženy taky se na nás usměje štěstí
@monikadeny ja a všichni si s tebou budem psát taky se tesim na || je to můj sen tak přeci nehodíme flintu do zita 😉
@monikadeny Urcite tu nejsi sama, my uz dva a pul roku cekame na prvni miminko... I kdyz vlastne jo, vzdej to a ono se to podari😉
Holky mužů se zeptat, hlavně těch co vyšel pozitivni test před ms, pocitovaly jste nějaký příznaky? Nebo jste mely stejne jako každý měsíc PMS ? Diky moc za odpověď ;)
@monikadeny Neboj,taky nečekám mimi,taže nejsi sama.
@laura1972 No taky koukam drz se kocko....paradicka 👶😍
@septums ms by mi mela prijit za dva dny, ale uz od utery mam pozitivni tehu test. Kojim prvni dceru, poprve za celou dobu mam jakoby prazdna prsa, mala nema co pit a porad se chce kojit, ale ma z toho minimum a jen nestastne dudla😀 to byl pro me podnet pro testovani...taky unava a bolest zad a podbriska jako pri PMS...jinak nic...v prvnim tehotenstvi jsem mela priznaky uz cca tyden pred MS - bolest prsou-nemohla jsem lezet na brise, pichani v podbrisku, koprivka na obliceji asi dva dny, pocit, ze je neco jinak - ale hodnotila jsem to zpetne, dcerku jsme neplanovali a bylo to prekvapko, takze zadna sugesce...ale telo mi to rikalo jasne jeste pred testovanim, jen mi to doslo az pri prvnim zpozdenem dnu...
Ahojky holky potřebuji radu. Dělám 12nocni a denní. Potřebuji radu zda to šéfovi nahlásit teď aby si začal hledat náhradu nebo ne? Začínají mi ty noční vadit
@laura1972 Lauro moc moc moc potichoučku gratuluji a strašně moc držím pěsti!🍀

@jarmulka Ano, no to mi povídej, že se to krátí 🙂 Už mám i vybrané jméno, ale mužskej se ještě nevyjádřil...a to jsme ani neprobrali věci jako, jak to bude kolem porodu, jestli mi aspoň pomůže s klukama, až budu v porodnici. Jemu to snad ani nedochází :(