Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@xsonnyx ted po druhe revizi jsem byla dle dr. v nem. v poradku.... no a na kontrole nasla 2 hematony ... takze beru i ATB..... Hm kdyz se dari, tak se dari......
@elenadavis teda as krasa gratulace
@elenadavis nádhera, moc gratuluji 🙂
Vsem novym tehulkam velika gratulace 🙂
Diky, holky, snad se to udrzi, ale zatim jsem nikdy falesne pozitivni test nemela (a ze jsem jich za ten rok vyplacala 😀).
@elenadavis gratuluji, to jsou carky jak do prirucky, jak by to melo vypadat 😉
@laura1972 at ti sílí, a bude vše v pořádku❤
@laura1972 ahooooj !!!! Pořád tady nakukuji a prostě to je úplně neuvěřitelné!!!! Ty si louskneš prstem a čekáš mimi ❤🤰😍 !!! Přeji, aby to vše probíhalo tak, jak má a Ty jsi konečně mohla na konci této Tvé dlouhé cesty držet ten malý uzlíček v náručí !!!! Jsi statečná - vy to dáte!!!! ❤
@laura1972 jůů 😉 držím palečky...
@laura1972 ty joooo laury moc moc gratuluji..at poradne sili a at je konecne vse v poradku :-*
@laura1972 juuu Lauro...moc ti to přeju!!! Do tretice všeho dobrého to už určitě vyjde ❤ držím palce!!
@arielka222 moc děkuji, snad už ano 🙏
@ms.neomagic moc děkuji, snad už to ted dopadne dobře.🙂!🙏
Zdravim opet po nejakem case,byli jsme na chate kde neni signal.Jinak jsem to stale nedostala uz 17den zpozdeni a na testech porad duchove ☹ zitra jdu k doktorce a mam strach co mi povi ☹ bolest v krizi,citlive bradavky,lehke boleni v podbrisku,belavy vytok nesvedivi nepali,lehke pnuti v prsou a bt nad 37....vse by mi k tehu nasvedcovalo ale ty testy se mi nelibi ☹

@vissper Dekuju moc jen co padne 3 měsíc tak se budeme snažit dal ❤️
Gratuluju k miminku 💋
I když to třeba nebude tak jednoduchté , ale doktoři řekli ze jsem úplně v pohodě tak uvidíme mám jít na kontrolu za týden ale po operaci mi řekli ze jsem naprosto v pořádku 👍 Tak snad to bude i dal