Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajensnedělá duchy,jsem zvědavá ,jak dopadneš,budu koukat ,co ti ukáže.
@kastanek87
@gruzicka
Holky mam jeste jednu lepsi,a to uz je videt lepe 🙌
Holky,sice mezi vás-snažilky už dávno nepatřím,ale také jsem patřila mezi vás-nedočkavé čekatelky na dvě čárky,ale reaguji na srovnávání testů-každý ukazuje jinak..Když jsem svojí holčičku čekala udělala jsem dva testy najednou-ráno,ze stejné moči..Výsledek vidíte na fotce! Takže asi tak nějak! Nevzdávejte to,držím vám všem palecky!
@zizulka2008 zlato všechno bude ok nic nevzdavej 😉 já to taky nevzdávám 😉
@zizulka2008 ja beru Gynprodyl to je podobný jako utrogestan a taky jsem spinila a byla jsem na ginde a tam ne řekli ze de to stává ze se nemusím ničeho bát sliznicí jsem mela malou prej ale to je v pohodě udali mě ster cipku a poslali do Prahy tam mají lepší výsledky tak uvidíme miminko tam nebilo
@kastanek87 ano na ginde v pořádku sliznice byla mala v pohodě miminko tam nebilo spinila jsem skrz ty prášky utrogestan jak beru to se stává pri.udali mě ster cipku a posláni do Prahy jelikož minule byl nějaký divný tak mě řekl ze jestli chci lepší vyšetření za 500kc a že v Praze mají lepší vyšetření.tak uvidíme.jinak vše ok vaječníky taky v pohide
@veraakubik můžu se zeptat, jestli si to pamatujes ten den cos dělala ty testy v jednom dnu od různých značek jsi byla tak kolik DPO?
@lojzik1913 ano, je 🙂
@laura1972 Zdravím Vás, vypadá to nadějně..... Já také testovala jak blázen, ale vím, že se to tu už řešilo několikrát, některé značka má více barviva, no a pokud můžu já poradit svojí zkušenost, tak za mě zatím test od Dr. maxe, ten mě nikdy nezklamal.... I když jsem lovila duchy, tak jakmile byl duch růžový, bylo to tam 😀 Držím palce ať to tentokrát vyjde 😀
@lojzik1913 Jo jo, je tam 🙂
@ribellea no tak to už je jináááá 😀 je tam vidět hezký dušík.... 😉 kdy máš termín MS?
@lojzik1913 je to tam 😉 tiše gratuluji! Kdy máš nebo měla jsi termín MS?

@bramborka01 Bohužel nic nevidím.