icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
gruzicka
1. čer 2017

@bramborka01 Bohužel nic nevidím.

janajens
1. čer 2017

@gruzicka dekuji snad neco ukaze

gruzicka
1. čer 2017

@janajensnedělá duchy,jsem zvědavá ,jak dopadneš,budu koukat ,co ti ukáže.

janajens
1. čer 2017

@gruzicka no nevim comfort taky NE ale bojim se testovat 😉

ribellea
1. čer 2017

@kastanek87
@gruzicka
Holky mam jeste jednu lepsi,a to uz je videt lepe 🙌

laura1972
1. čer 2017

Tak ted už nevím. Bud si ze mě dělají ty testy blázny, nebo co to je?? Včera Comfort jasná růžová čárka, ráno Woman secret nic a pak ze stejné moči mamatest zase růžová čárka. Tak ty Woman už fakt jsou na nic a už neukazují jako dřív.Mamatest dnes, Comfort včera. Co myslíte??

jullli
1. čer 2017

@laura1972 vypada to ze tehotenstvi se tam chysta 🙂 zkus jeste jednou mamatest treba vecer kdyz nebudes moc pit 2x by falesne neukazal a tohle vypada jako pekna pidi carka

laura1972
1. čer 2017

@jullli děkuji 🙂 jen mi to fakt hlava nebere. Dnes už bych měla být 12-13DPO dřív jsem tohle měla 10DPO a teď až takhle dlouho a ještě testy ukazují takhle.

veraakubik
1. čer 2017

Holky,sice mezi vás-snažilky už dávno nepatřím,ale také jsem patřila mezi vás-nedočkavé čekatelky na dvě čárky,ale reaguji na srovnávání testů-každý ukazuje jinak..Když jsem svojí holčičku čekala udělala jsem dva testy najednou-ráno,ze stejné moči..Výsledek vidíte na fotce! Takže asi tak nějak! Nevzdávejte to,držím vám všem palecky!

tornadolu
1. čer 2017

@zizulka2008 zlato všechno bude ok nic nevzdavej 😉 já to taky nevzdávám 😉
@zizulka2008 ja beru Gynprodyl to je podobný jako utrogestan a taky jsem spinila a byla jsem na ginde a tam ne řekli ze de to stává ze se nemusím ničeho bát sliznicí jsem mela malou prej ale to je v pohodě udali mě ster cipku a poslali do Prahy tam mají lepší výsledky tak uvidíme miminko tam nebilo

marki00
1. čer 2017

@laura1972 taky jsem měla různé značky testů a na některých nic moc (třeba pepíno) a jiných pěkná čára. A čárky jsem mívala silnější odpoledne. Držím palce🙂

tornadolu
1. čer 2017

@kastanek87 ano na ginde v pořádku sliznice byla mala v pohodě miminko tam nebilo spinila jsem skrz ty prášky utrogestan jak beru to se stává pri.udali mě ster cipku a posláni do Prahy jelikož minule byl nějaký divný tak mě řekl ze jestli chci lepší vyšetření za 500kc a že v Praze mají lepší vyšetření.tak uvidíme.jinak vše ok vaječníky taky v pohide

tornadolu
1. čer 2017

@laura1972 to bude pěkný těhotenství skus ten digitální 😉

laura1972
1. čer 2017

@tornadolu myslis?? Já mám.právě strach, že z toho nic nebude 😔 když jednou je to tak a podruhé jinak. Úplně se bojím, vo bude další dny. Digi spíš po víkendu 🙏

gruzicka
1. čer 2017

@rebellea Teď už jde vidět.Super!

gruzicka
1. čer 2017

@laura1972 Něco tam je vidět,tak snad se zadařilo.

tornadolu
1. čer 2017

@laura1972 prave bych ten digitální vyzkoušela ted st vim na čem jsem a nestresovala bych se právě bud a nebo.

laura1972
1. čer 2017

@veraakubik můžu se zeptat, jestli si to pamatujes ten den cos dělala ty testy v jednom dnu od různých značek jsi byla tak kolik DPO?

jullli
1. čer 2017

@laura1972 zkus opravdu jeste jeden dneska pokud tam taky neco bude je to jasne

lucccinek
1. čer 2017

@laura1972 je to tam 🙂

laura1972
1. čer 2017

@lucccinek kezby, už se bojím pomalu testovat, když včera pěkný duch na Comfort testu a ráno woman secrrt nic a pak mamatest.Takže už se bojím, co bude zase další dny.😨

laura1972
1. čer 2017

@jullli zkusim ráno, mám poslední test 🙂

lojzik1913
2. čer 2017

Ahoj, myslíte že je to tam?

bledulka84
2. čer 2017

@lojzik1913 ano, je 🙂

vapka
2. čer 2017

@laura1972 Zdravím Vás, vypadá to nadějně..... Já také testovala jak blázen, ale vím, že se to tu už řešilo několikrát, některé značka má více barviva, no a pokud můžu já poradit svojí zkušenost, tak za mě zatím test od Dr. maxe, ten mě nikdy nezklamal.... I když jsem lovila duchy, tak jakmile byl duch růžový, bylo to tam 😀 Držím palce ať to tentokrát vyjde 😀

novamamina
2. čer 2017

@lojzik1913 Jo jo, je tam 🙂

kastanek87
2. čer 2017

@ribellea no tak to už je jináááá 😀 je tam vidět hezký dušík.... 😉 kdy máš termín MS?

kastanek87
2. čer 2017

@lojzik1913 je to tam 😉 tiše gratuluji! Kdy máš nebo měla jsi termín MS?

zlatickon
2. čer 2017

Muzu poprosit o nazor? Vcera jsem byla u lekare ale zaskakoval meho doktora docent kteremu je 70 let a nedelal ani vnitrni ut jen z venku a rekl ze nic tam nevidi ale ze deloha a sliznice znaci pocatek tehotenstvi....dekuji

jullli
2. čer 2017

@zlatickon kvalitnejsi foto, hlavne ostre foto ne tak rozmazane.. Neco by tam mozna mohlo byt