icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
2. čer 2017

@lojzik1913 gratuluji, krásná čárka 🙂

laura1972
2. čer 2017

@zlatickon taky nic nevidím, dej lepší foto 🙂

jullli
2. čer 2017

@laura1972 a co ty

laura1972
2. čer 2017

@vapka děkuji, ale myslim, že tenhle měsíc z toho nic nebude. Dnes ráno test a není tam ani to co včera. Je snehobily. Takže počítám, že ms dnes ještě dorazí. Podle mého už by čárka byla vidět, jak jsem to mívala dřív. No nic, tak snad příště.😕

janajens
2. čer 2017

Tak 1dc hura dalsi mesic

laura1972
2. čer 2017

@jullli tak dnes opět nic. Takže myslim, že ms dnes dorazí. Žádná změna, spíš jen ryska, nic tam vidět není. Jen stínek.

jullli
2. čer 2017

@laura1972 aha tak to by opravdu slo uz neco videt :/

laura1972
2. čer 2017
arielka222
2. čer 2017

@laura1972 to mě mrzí..já teda na všech testech něco vidím (a to nejsem lovec duchu) ale měla by být carka asi už výraznější...prijde mi to spise jako biochemicke tehu :/

laura1972
2. čer 2017

@jullli a na té fotce pořád něco je, ale fakt málo. Koukni.

laura1972
2. čer 2017

@arielka222 taky si říkam. Podle mého z toho nic nebude. Dnes jsem 14DPO a termín ms dnes.

septums
2. čer 2017

@laura1972 čárku tam vidím, já bych neházela ještě flintu do zita, třeba vážne ještě začne test sílit ;) držím palce

janajens
2. čer 2017

Zacala jsem spinit a lehne krvacet ms MA prijit za dva dny dnesni test

jullli
2. čer 2017

@janajens a jak vypadal kdyzcbyl mokry? Tohle uz je zaschly test.. Tem zaschlym uz moc neverim

janajens
2. čer 2017

@jullli prave Tam byl slaby duch

lucccinek
2. čer 2017

@zlatickon já tam něco vidím 🙂

aleenka1234
2. čer 2017

@janajens je to spíš ryska.

ribellea
2. čer 2017

@kastanek87 Kéž by to bylo ONO 😛 No mela sem termin MS vcera teprve,ale uz kvuli praci a hlavne své nedočkavé povaze jsem byla uz rano u doktorky na krvy,tak uvidime 😇😇😇Drzte palecky ❤

janajens
2. čer 2017

@aleenka1234 dobre je to mozne

gruzicka
2. čer 2017

@janajens Pořád ram něco je ,takže je naděje .

janajens
2. čer 2017

@gruzicka no snad ju uvidime pokud se to nerozjede poradne😒

elenadavis
2. čer 2017

@laura1972 bohužel také nic nevidím 😢 podívej jak to vypadalo u mě když jsem měla biochemické těhu. ( snad to půjde vidět) ten 19DPO jsem tam najednou měla uplně bílo a přišla MS. 😕

marketar88
2. čer 2017

Ahoj holky, rychlý dotaz pro snazilky... Jsem 34DC, v neděli TT negativní, v utery špinění (červené,nitkovite) ve středu Hcg 32(krev), dnes v patek hcg 85.... Ovulace byla nejspíš 15.5... Je to Teda dlouho, byla Potvrzená MUDr...
Teď MUDr říká,že růst je ok,ale je to dlouhá doba od ovulace... Váš názor?☺ mám za sebou dva potraty a jedno mimodelozni, takže jsem naběhla k MUDr hned... Diky!🌸🍀

monikadeny
2. čer 2017

@aleenka1234
ahoj, paní doktorka mi říkala, že je to hodně drahé. Vajíček mám prý dost a výstelku pěknou, ale strašně zjizvenou dělohu. Poptáš se mi, kolik by to tam stálo a co je potřeba?
děkuji

monikadeny
2. čer 2017

@terka228
ahoj. Tady je divné, že před revizí jsem vysadila prášky a byla jsem hned těhotná, spíš něco pokazili při revizi. Stále mi jen paní doktorka říká, at vydržím a počkám,.....:o( co ty, doma lepší?

monikadeny
2. čer 2017

@laura1972
myslím, že jsi měla špatný test a jsi těhu, moc ti to přeju...

janajens
2. čer 2017

@monikadeny juu ahojky

monikadeny
2. čer 2017

@janajens
to je mi líto Jani, tak jsme v tom spolu....už jen sami samyčky.... :(

janajens
2. čer 2017

@monikadeny Asik to tak vypada I kdyz nekrvacim uplne je to divna ms ale muze se to jeste rozjet spinim od noci a obcas trosku krve nu neboj taky NEstane Nas den D

monikadeny
2. čer 2017

@janajens
u Laury je to nadějný, kéž by to vyšlo alespon jí. Zkusíme ještě jednou ten conective gel, je prý hodně dobrý a pomáhá ač mě nepomohl, sice jsem jej měla jen jednou, ale nepomohl...