Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak 1dc hura dalsi mesic
@laura1972 to mě mrzí..já teda na všech testech něco vidím (a to nejsem lovec duchu) ale měla by být carka asi už výraznější...prijde mi to spise jako biochemicke tehu :/
@arielka222 taky si říkam. Podle mého z toho nic nebude. Dnes jsem 14DPO a termín ms dnes.
@janajens je to spíš ryska.
@kastanek87 Kéž by to bylo ONO 😛 No mela sem termin MS vcera teprve,ale uz kvuli praci a hlavne své nedočkavé povaze jsem byla uz rano u doktorky na krvy,tak uvidime 😇😇😇Drzte palecky ❤
@aleenka1234 dobre je to mozne
@laura1972 bohužel také nic nevidím 😢 podívej jak to vypadalo u mě když jsem měla biochemické těhu. ( snad to půjde vidět) ten 19DPO jsem tam najednou měla uplně bílo a přišla MS. 😕
Ahoj holky, rychlý dotaz pro snazilky... Jsem 34DC, v neděli TT negativní, v utery špinění (červené,nitkovite) ve středu Hcg 32(krev), dnes v patek hcg 85.... Ovulace byla nejspíš 15.5... Je to Teda dlouho, byla Potvrzená MUDr...
Teď MUDr říká,že růst je ok,ale je to dlouhá doba od ovulace... Váš názor?☺ mám za sebou dva potraty a jedno mimodelozni, takže jsem naběhla k MUDr hned... Diky!🌸🍀
@aleenka1234
ahoj, paní doktorka mi říkala, že je to hodně drahé. Vajíček mám prý dost a výstelku pěknou, ale strašně zjizvenou dělohu. Poptáš se mi, kolik by to tam stálo a co je potřeba?
děkuji
@terka228
ahoj. Tady je divné, že před revizí jsem vysadila prášky a byla jsem hned těhotná, spíš něco pokazili při revizi. Stále mi jen paní doktorka říká, at vydržím a počkám,.....:o( co ty, doma lepší?
@laura1972
myslím, že jsi měla špatný test a jsi těhu, moc ti to přeju...
@monikadeny juu ahojky
@janajens
to je mi líto Jani, tak jsme v tom spolu....už jen sami samyčky.... :(
@monikadeny Asik to tak vypada I kdyz nekrvacim uplne je to divna ms ale muze se to jeste rozjet spinim od noci a obcas trosku krve nu neboj taky NEstane Nas den D
@janajens
u Laury je to nadějný, kéž by to vyšlo alespon jí. Zkusíme ještě jednou ten conective gel, je prý hodně dobrý a pomáhá ač mě nepomohl, sice jsem jej měla jen jednou, ale nepomohl...

@lojzik1913 gratuluji, krásná čárka 🙂