icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
2. čer 2017

@janajens
počkej, tak jestli se to nerozjelo, může to být jen překrvená děloha, ducha jsi měla, zkus ještě jeden test...

janajens
2. čer 2017

@monikadeny my použili ctyri kratka a nic ale jeste 4mam snad aspon Laura bude 😍

janajens
2. čer 2017

@monikadeny neee uz netestuji max pristi tyden dvakrat se mi to nevyplatilo duchy jsem Mela tri dny Laura to sama vi bohuzel beru to jako 1dc a jedeme novy mesic

bettynka26
2. čer 2017

monikadeny a janajens čtu jen příspěvky holky ale já jsem v tom s vámi. Teď jsem měla 3 dny zpožděnou MS testy bílé jen slabí dušíci a dneska MS dorazila. Tak snad se příště zadaří. Jinak mám po 2 ZT a nějak se nám nechce dařit.Ale nevzdáváme to.

terka228
2. čer 2017

@monikadeny Ne,b ohužel ne :( A už to fakt blbě zvládám😢

laura1972
2. čer 2017

@monikadeny no nevím no, zatím ms nedorazila, tak netuším.Uvidíme jestli MS nedorazí přes víkend, ale minulý měsíc přišla o den dřív. Tenhle měsíc měla být dnes.

sunny1sis
3. čer 2017

Ahojky, co myslite? Fotky zaradom: v limite, po 10 min a po zaschnuti. 7DPO.

luciebx
3. čer 2017

@sunny1sis ja tam bohuzel nic nevidim.. je moc brzy. pockej 3 dny

miky
3. čer 2017

@sunny1sis na té poslední fotografii hodně slabounkého ducha vidím

doramon
3. čer 2017

Negativni

bera28
3. čer 2017

@sunny1sis nic tam není, ani na jednom.

aleenka1234
3. čer 2017

@monikadeny Moni, manžel je cizinec, kliniku nemá v Čr.

lucinka58
3. čer 2017

@sunny1sis nic nevidím.... ale testuješ moc brzo....

laura1972
3. čer 2017

@arielka222 MS měla dorazit včera a zatím nic. Dnes jsem test nezkousela. Tak nevím co to znamená🙄

laura1972
3. čer 2017

Holky máte některá z vás zkušenost s tímhle testem? Je to prý přebal mamatestu.Ukazuje stejně jako mamatest nebo je slabší barvivo?

laura1972
3. čer 2017

Holky máte některá z vás zkušenost s tímhle testem? Je to.prý přebal mamatestu.Ukazuje stejně jako mamatest nebo je slabší barvivo?

laura1972
3. čer 2017

Omlouvám se, že se mi to tu objevilo 2x, ale blbne mi tel.

jullli
3. čer 2017

@laura1972 neznam, ale kdyz nedorazila zkus test dnes ;)

laura1972
3. čer 2017

@jullli já právě váhám no. Ranní moč jsem jsem.si odstavila,protože během dne to nemá cenu zkoušet, protože víc piju a nebo pak jedině zítra ráno. Co myslis?!

jullli
3. čer 2017

@laura1972 ja osobne nedelala z ranni moci nikdy... Takze v tom ti neporadim a osobne bych test udelala bud tam neco bude nebo ne a vis na cem jsi 🙂

arielka222
3. čer 2017

@laura1972 zkusila bych ještě test odpoledne..mě z ranní moci vždycky ukazoval slabe. Dnes už by carka musela být silnejsi. Pokud ne, řekla bych že je to biochemicke tehu a u něj mi ms přišla po 9 dnech zpoždění...takže je normální když se opozdí ms.

kkac83
3. čer 2017

@laura1972 Ahoj, já jsem testovala vždy jen na tomto testu a podle mě je spolehlivý. Chtěla jsem jednou testovat v sobotu, lékárna je u nás o víkendu zavřená, tak jsem koupila tento v drogerii Teta a od té doby ho kupuji pořád 🙂

rosalline
3. čer 2017

Ahoj, taky dám příspěvek pro informaci, kdo bude hledat pojem biochemické těhotenství. Moje vypadalo takto ( v krvi 33,6 hcg) . Test prostě nesílil a nesílil

marttul
4. čer 2017

Ahoj holky 🙂 Dnes 6 dní do MS. Vím, že je brzy, testovat jsem nechtěla, ale včera mi dala kamarádka jeden test, co jí zbyl, tak jsem ho ráno zkusila...🙂 co vy na to? 🙂

vapka
4. čer 2017

@marttul vidím 😀

janajens
4. čer 2017

@marttul vidim drzim palecky 🍀

luska__
4. čer 2017

@marttul nějaký náznak tam je 🙂 držím palce

marttul
4. čer 2017

@vapka
@janajens
@luska__ Děkuju holky,tak snad to klapne 🙂

luciebx
4. čer 2017

@marttul jen at sili

sticker
jullli
4. čer 2017

@laura1972 lauro tak co vcera si se uz neozvala nic?