Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Děkuji udělali jste mi radost na prvního potomka se velmi těšíme.
@kolibricek36 nemyslím negativně.
@beruszka82 teda jestli Honzík vyroste do Radečkovi krásy, tak máš co dělat s nápadnicema! Oba jsou krásní ale Radeček mě dostal 😍😍
@kastanek87 Honzík je Radečkova kopie jak byl miminko 😍 za to čekaní a snažení to stojí...
@beruszka82 tak to se máš na co těšit 😀 já mám doma taky už jedno velký štěstí.... uvidíme kdy se zadaří a bude další. Zatím naději neztrácím....
@nikisha1 jj.to je poz. Testik.
@beruszka82 věřila jsem a moc, ale poskozeni delohy a vek hraje proti me. K tomu hsem na konci tretiho mesice tehu prisla o nasi vytouzenou holcicku, do te dovy otehotneni v pohode a ted od unora nic....biolog. hodiny neuprosne tikaji....
@beruszka82 krásný dětičky 😉 moc pekny gratuluji
@laura1972 Koukám měli jsme to tenhle měsíc stejně.U mě také opožděná MS 3 dny a na testech to samé jako ty
U mě minulý měsíc 14 +- opoždění a nic a teď 4 dny a mám dvě sice jedna je ještě duchařská ale snad se objeví pořádně. Od půlky měsíce mi je na zvracení přítel už ať si zajdu na sono... No snad mi zítra řeknou dobré zprávy.
Hodně štěstí ostatním.
@bettynka26 no tenhle měsíc byl celkově divný, pomalu všichni duchy na testech krom jedné a všichni nakonec ms.🙄
@monikavitezslav nádhera 🙂!❤ 🙂 já chci takyyyyy 😀 moc gratuluji 🙂
Je mi líto ,že to většině z vás nevyšlo ale budu doufat,že teď už vám to výjde !

Snad tady to půjde vidět líp.