icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikavitezslav
5. čer 2017

@laura1972 děkuji moc.

star28
6. čer 2017

Co myslite? Asi nic co?☹

kastanek87
6. čer 2017

@star28 nic nevidím 😔 kolik jsi DC nebo DPO?

star28
6. čer 2017

Jsem 7 dni zpoždění

kastanek87
6. čer 2017

@star28 no hele, po týdnu zpoždění by tam mělo něco být.... ale můžeš být ta vyjímka, které se to ukáže až po delší době zpoždění. Počkala bych ještě dva dny, znovu zkusila a když nic, zašla bych na gyndu. Držím pěsti 😉

luciebx
6. čer 2017

@star28 bohuzel nic nevidim.

star28
6. čer 2017

Já už právě na gynde byla před týdnem s tim ze mi boli furt v podbřišku...myslela sem ze je to zánět mocaku. ..v ty době sem mela den zpoždění. ..mocak byl v pořádku sliznice 9mm tak ze bych mohla byt prý těhotna tak mi vzala krev. Hg bylo 1,5 asi ...tak ze počkáme ještě týden a když to furt nedostanu tak mam přijít na vyvolávacku

aleenka1234
6. čer 2017

@star28 negativní test 😢

tornadolu
6. čer 2017

Ja jsem zvědavá jesli dostanu MS ja ted kdyz jsem spinila docela dost krev.zitra vysazuji prášky a jde zvědavá jesli dojde právě.uvidíme no..

monikavitezslav
6. čer 2017

Ahojky holky tak kontrola super odpovidame podle utz 6+0 za dva týdny znovu. V práci mě nutily na neschopenku protože pro mě nemají pracovní zařazení ale kategorie tak jim MUDr volal a když pro mě nemají pracovní zařazení tak je zákonem danne že mám být doma na 100procentech.firma sennou chtěla takzvane vyjebat.

ivankaaa888
6. čer 2017

@monikavitezslav na 100% tomu se mi nechce verit.

weerruu
6. čer 2017

@ivankaaa888 Jojo, je to tak. Taky jsem si to zjistovala..pokud opravdu nemaji kam pracovnika zaradit, tak ho musi nechat doma na 100% platu 🙂

monikavitezslav
6. čer 2017

@ivankaaa888 je to i na netu takže to pravda je.

elenadavis
6. čer 2017

@monikavitezslav už jsi viděla srdíčko nebo je ještě brzo? Já jdu na kontrolu příští pondělí a to bych měla být 6+3tt ☺

monikavitezslav
6. čer 2017

@elenadavis jj i srdíčko.

marttul
6. čer 2017

Tak holky, takhle to vypadá, takže tamto byl asi falešňák :-/

tornadolu
6. čer 2017

@monikavitezslav tak to gratuluju

dddkkk
6. čer 2017

@laura1972 To mě mrzí... tak tfuj tfuj tfuj a mnoho sil do dalšího boje 🙂 Ono se tam to robátko uchytí!!! ❤

simi1510
6. čer 2017

@ivankaaa888 je to v zákoně, ze to tak je. Kazdy si nechá od firmy nabulikovat, ze jdou na neschopenku a jsou sami na tom biti. Pak se rozciluje, ze jsou omezeny vychazkami atp.

Pritom, pokud pro ne neni vhodnejsi práce vzhledem k pozici a praci, tak jsou za plny plat doma a muzou si delat co chteji bez omezeni

monikavitezslav
6. čer 2017

@simi1510 ano jenže já sama to nevěděla kdybych neměla dobrého gyndare tak bych to ani nevěděla. Jsem za něj ráda.

marttul
6. čer 2017

Tak jsem udělala ještě jeden teď večer, 4 dny do ms, co vy na to? 🙂

tornadolu
6. čer 2017

@marttul bohužel nic nevidím,ale třeba holky loveni duchu uvidí snad se nezlobis

marttul
6. čer 2017

@tornadolu samozřejmě, že nezlobím 🙂

peta73
6. čer 2017

@marttul oj, zkoušela jsem zvětšit, ale bohužel nic nevidím 😢

marttul
6. čer 2017

@peta73 v pořádku 🙂 někdy vidíme, co vidět chceme 🙂 alespoň se vrátím zpět na zem 🙂

kastanek87
6. čer 2017

@marttul něco se tam rýsuje, držím pěsti!

sunny1sis
6. čer 2017

Dnes 10DPO...Dr.max

tornadolu
6. čer 2017

@sunny1sis něco tam vidím 😉

monikadeny
6. čer 2017

ahoj holky, jak se tu máte?

janajens
6. čer 2017

@monikadeny porad stejne Co u tebe