Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

takže další snažení, s tím, že ted jsem na tom dostl ps. blbě......na svatební cetě jsem byla v poho na nic nemyslela, měli jme tam naše dny a nevyšlo to... :o(😢
kdyby šlo o mě, ale manželovo by to bylo první a já nedopustím, aby byl bezdětný :(...strašně mě to trápí
@monikadeny ja taky myslela ze gelik pomuze a nic takze dalsi mesic neboj ono se nam to povede 😍
@monikadeny neboj urcite se vam zadari Asik neni jeste Nas Cas
@janajens já ten gelík budu zkoušet i ted, četla jsem, že dost pomáhá, jenže u mě asi není problém oplodnění, nýbrž uhnízdění a udržení, od revize je vše jiné....proč jsme o malou museli přijít a na konci třetího měsíce, ještě tro byla tolik chtěná holčička, nenašli žádnou gen, vadu ani u ní, ani u nás, prý neštastná náhoda, odpovídala růstu, strašně to bolí a čím dál víc....😢
@monikadeny ja taky mam jeste 4aplikatory jak ne pomuze neibjednam ho uz verim ze te to boli nevim jak ti mam pomoci Asik to tak Melo byt neboj urcite brzy se dockas
@janajens ted jsem četla recenze a po tom gelu dost holčin otěhotnělo, třeba na podruhý, nebo napotřetí, ale ano....
bojím se věku víš ....Jani....tobě je alespon o 10 let mín....
zase si říkám, v říjnu jsem vysadila antikoncepci a v listopadu otěhotněla, tak proč by to nešlo, ale od tý revize je vše jiné a toho se bojím, prý mám výstelku ukázkovou....tak nevím
Holky máte někdo vyzkoušené tyhle testy? Jak ukazují nebo hází falešňáky?chci si je objednat, ale nevím zda jsou dobré.
Tak dnes na gynekologii prý mám zvětšenou sliznici. Prý je brzo něco jiného vidět..
Dnes další dva TT a oba sice světlé ale byly čárky na obou. Zítra výsledky z krve tak snad už méďu přivítáme oficiálně.

@laura1972 nn, ty neznám....
@nikisha1 tiše závidím, tak at jsi těhu niki
Holky, všem těhulkám tady gratuluju a vy snažilky s nevzdávejte 👏 je mi z toho co tady čtu fakt hrozně..☹ proč mají mít děti ti, kteří je nechtějí a ti, kteří si je tolik přejí si musí tolik protrpět...držím Vám palečky, ať tady příští měsíc vidím krásné pozitivní testíky ❤
@mzacikova
ty jsi hodná....já už sem nechtěla ani zde psát, je mi tu moc smutno, ale jsou tu holky, se kterýma tu jsem dlouho a prostě mě to za nimi táhne....díky....
@mzacikova
koukám, máš termín v srpnu, no měli jsme mít holčičku posledního srpna, nebo 1.9 😢
@monikadeny Děkuji věřím že za chvíli to potká každou z vás.
@monikadeny ono to vyjde! věřím tomu..to miminko na vás ještě čeká
moc moc vám držím palečky ☹ ❤
@mzacikova
děkuju

@monikadeny pijes treba kontryhel? Nezkousela jsi gynex?
Je mi líto, když někdo píše jak se snaží a kolik do toho investuje. Kdybych mohla pomůžu nám se povedlo i přes prášky a neplánovaně teď se na medvídka moc těšíme.
@simi1510 jako vazne?No tak to je mazec a jak se ma v tom postupovat?Ja v praci jeste nechtela rikat ze jsem tehotna. Dokud to nebude vse v poradku.A u me v praci urcite nebudou mit jinou prac.pozic.
@monikadeny promiň že ti to píšu ale už z tebe nemůžu. žádný miminko nechce za vystresovanou matkou. Já potratila 2x. Jednou dokonce na Vánoce, ale že bych se z toho pořád hroutila? Ne. Že bych nesnášela Vánoce?? Ne. Ty co slovo, tak negace. Pořád samé ach jo, ach jo jsem smutná.
Holka dej se do kupy protože takhle z tebe musí být na prášky manžel. Moc ti fandím, každá z nás si zaslouží miminko. Zkus se zaměřit na nějakou činnost, běh, vyšívání, co já vím
Ve čtvrtek jsem měla ovulaci. Dnes teplota 37,1. Značí to něco? V tomhle se vůbec nevyznám 😀
@ivankaaa888 normalne 🙂 ze jsi tehotna a ze by se ti mela přizpůsobit ta práce nebo směna. Nevim co presne delas.... ale proste ze bys to s nima chtela resit. V 99 procentech řeknou, ze pro tebe praci nemaji a mas jit na neschopenku. Tak proste reknes, ze ne, ze v zakoniku práce je uvedeno, ze bud se ma dat pozice odpovídající tvému stavu a nebo mas byt za plny plat doma, kdyz to nejsou schopni zajistit

taky stejné, podle testu vypadá, že pozítří bude pozitivní na ovu...