Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510 dekuju az po tom screnningu jim to oznamim.
Tak holky dneska mi bylo teda oznámeno že krev je pozitivní sice jsme to chytili na začátku ale jsem Těhotná 💃 Takže méďa se pomalu ale jistě rýsuje.
Holky už sem bezradná .. spoždění ms dnes už 6. den. Prsa mám jak dva balóny 😀 , poslední dva dny mi je vždycky večer hrozně...motá se mi hlava, je mi nevolno ale nezvracim, chvíli hrozný vedro a pak šílená zima. Když už mám pocit, že to přijde protože mě píchá v podbřišku tak za hodinu je klid a ms stále nikde. Test dnes ráno negativní. Tak já už fakt nevím😔
@leymea ahoj, ano kontryhel piju, gynex neznám, mám chytré miminko🙂
@monikadeny od 1DC do ovulace? 🙂 gynex jsou takovy prirodni kapicky, nekomu pomohl k otehotneni, me treba ne, ale i tak ho doporucuju, je dobrej i na gynekologicke problemy, muzes zkusit 😉 kape se 3 tydny a pak tyden pauza 🙂
@nikisha1 gratulka
@leymea dík😉
@pavcik123
dík jsi fakt milá - manžel je v pohodě, nikomu neříkám jak mi je, jen tady holkám, právě proto jsem sem chodila, abych se vysmutnila tady a ne doma,,,,,ale asi to tu zabalím, takových jako ty je tu dost a umíš opravdu podpořit.....
a hlavně je tu několik holek, co mají společný osud, a některé jsou moc fajn....
@monikadeny no tak hlavně jsi mě přesvědčila, že psychicky na tom nejsi asi úplně nejlíp když se hned čertíš. Podívej kolik holek s mým názorem souhlasí.
Já to nemyslím blbě ale jsi fakt totálně rozhozená. Např. Když jsi psala že na svatební cestě jsi na to 100% nemyslela. To není otázka týdne přece.
Kup si kočku, psa 🙂 zaměř se na domeček, byt. Mě tohle děsně pomohlo. A holkám tady taky. Je tu hafo příběhů k tom. Kvůli mě chodit nemusíš, já ti chtěla jen napsat že tohle co prožíváš je totální sebedestrukce.
@monikadeny já potratila 2x, neužírám se tím, jedu dál. Ty jsi na mrtvým bodě.
Každej den to tu píšeš.
@verusky já rodila mrtvýho chlapecka. 30 týden. Pak SP třetí měsíc. Psycho. Byla jsem na dně. Chtěla se zabít. Tím že o tom pořád mluvíš tak si nsoomuzes. Pomáhá meditace, smíření se s tím.. Ne opakovat věci stále dokola jako kolovrátek.. názor můj a mého psychologa. Smíření se se situací.
@verusky mně to postihlo loni v září, revize v 9tt. Neuměla jsem to pochopit, mělo to být naše první, pořád jsem si říkala, co bylo i špatně, i když dle doktora jsem za to nemohla. Ale stejně to v nás ženských hlodá... Na začátku jsem si myslela, že jsem se z toho dostala, ale ne... až po x měsících. Po celou tu dobu od té doby se nedařilo v ničem, na co jsem sáhla, ani nová práce nebyla v ničem lepší, jak jsem si původně myslela, spíš naopak. Až na začátku roku jsem se rozhodla, že se na vše vykašlu, v únoru jsem si udělala živnosťák a pustila se do podnikání. Všude navíc stále člověk četl, jak se povede hned po revizi, jak je to pohnojeno a přitom samé kecy... Že někomu se to povede, neznamená nic. I dle doktora naprostá ptákovina. Taky jsem si říkala, že se něco při zákroku posejřilo. Zkoušela různé vitamíny, preparáty a nic. Povedlo se pak nakonec v dubnu, po 7 měsících... Když jsem prostě se na to vykašlala kompletně, nebylo to pro mě středobodem, od té doby se taky začalo dařit na všech frontách a není to už, že na co sáhnu, tak to je špatně... Navíc stačil jeden jediný sex během doby ovulace (nehledě, že 2-3 dny před ovu). A nyní se jen modlím, ať je to stále v pořádku a vyjde to a dočkám se prvního miminka.
Jinak občas jsem chlapovi něco řekla, ale nemusela jsem nic říkat, aby poznal, že se mi to vrací, že mi to nedá, vycítil to všechno. Takže, ať si říká kdo chce co chce, že domů to netahá, tak chlapi to poznají i tak. A nevědí, jak se s tím vypořádat taky. Třeba se i tím oni sami stresují.
To jak se stresujeme tím, jestli to jde či nejde, co je a není špatně, tak to neprospívá vajíčkům, stejně tak pak samosebou taky hraje roli po nějaké hranici ten věk... Ale neznamená to, že když se chlap tváří, jak je vše ok, že nemá problémy, že se něčím netrápí. To se může podepsat na spermiích taky. Hraje v tom snažení dost i ta psychika. Jako neříkám, přestat na to úplně myslet nebo tak, nejde to vypustit úplně. Ale je potřeba se dát do pohody a ne se stále jen sebelitovat, svádět to na všechny třeba kolem nebo tak. Pokud se mi nelíbí třeba přístup doktora, tak jdu k jinému, nebo na konzultaci k někomu jinému, jak to vidí, jak se mu to zdá či nezdá a co by navrhoval.
@sunny1sis toto už není žádnej vadnej test, ale slabá čárečka 😉 držím pěsti ať sílí!!! A jinak pokaždé mi benu vyšel dobře, nikdy ne falešně.
@mzacikova @laura1972 @kastanek87 Holky dakujem, ste zlate! Je mozne, ze by sa este viac dobarvil? Teraz vypada takto:
@sunny1sis gratuluji ;)
Holky otázečka.. Podle doktora je krev pozitivní atd. prostě že jsem ale říkal že je to zatím slabší. Co to pro mě znamená.

@digisek super, přesně to jsem potřebovala číst 🙂 dík moc