icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 ze narust hcg je pomalejsi nez by mel byt...mela jsem to same..nakonec to samo odeslo ve 4tt....to je to testovani moc brzo...zkousej testy,pokud budou silit mas vyhrano..pokud ne,jedna se o biochem.tehu..hodne stesti.

nikisha1
8. čer 2017

@ms.neomagic Já už podle MS mám být v 5tt a čárka pomalu ale jistě tmavne. Nechtěla bych o to přijít.

ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 tak se nenervuj a uvidis..kolik mas hcg? pokud ti neco takoveho dr rekl,tak se mu asi neco nelibi..urcite te pozval na dalsi kontrolu...bud bude vse v poradku nebo to bude spatny a bude se cekat zda to odejde samo nebo jestli pujdes na revizi...psala jsi,ze dr rikal ze je jeste moc brzo a ze nic nevidi...prvni by mel videt gesta.vacek...pokud pises ze jsi v 5tt dle ms tak to uz by mel neco videt..aspon neco malo...hlavne se nelekej..pisu ti to jen proto,ze asi toho moc nevis...bohuzel se takovy veci stavaj casto..a i pokud vse dopadne dobre,tak stejne porad neni vyhrano,dokud neporodis zdravy miminko.

nikisha1
8. čer 2017

@ms.neomagick
Myslím že říkal něco kolem 120 ale nejsem si jistá. Pozval mě za 10.dní že už by mělo jít něco vidět, zatím pouze zvětšená sliznice bylo to v úterý.
Snad to bude dobrý jen na tt je zatím slabá čárka tak doufám mám normální těhu komplikace jako některé z Vás.

sticker
ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 hlavne se nenervuj..koukala jsem ted zpet do diskuze..prvni test jsi davala pred 3dni a psala jsi,ze mas 4dni zpozdeni..na 4dni je to opravdu moc slaba carka..takovy carky maji holky pred ms...muzes sem dat testy co jsis od ty doby delala? Ted uz bys mela mit pekne viditelnou carku...pokud jsis jista,ze uz ms mela dorazit...co treba digitalni test?

ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 a co se tyka tehu priznaku a nevolnosti,tak ty muzes mit,muzes je mit i pri mimodeloznim tehotenstvi...a nebuj.

vapka
8. čer 2017

@nikisha1 Vůbec se ničeho neboj, mysli pozitivně, klidně si dělej testy každý den, někdy se tam ta miminka schovávají..... Já měla také vše trošku později vidět u obou dětí, držím palce 😀

ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 mas dnesni test?

mzacikova
8. čer 2017

@nikisha1 já měla takový test v cca 4.-5.tt (24.12.), za 2 dny byl už silnější. U doktora jsem byla 28.12. a už říkal, že jde něco vidět, ale přesněji chtěl počkat do cca 8tt, jestli se uchytí jak má. Zkus testík udělat ještě za 2,3 dny a uvidíš. Držím palce 🙂

nikisha1
8. čer 2017

Dnešní testík mám a opět slabý. Přiložím ho zde. Snažím se nenervovat jen by mě to hodně mrzelo těšíme se na něj.

nikisha1
8. čer 2017

Tohle jsou tři testy které jsem dělala od pondělí zdá se mi že v úterý byl sytější než dnes možná jsem ale více pila a byla zředěná. Ale nevím co myslíte vy.

nikisha1
8. čer 2017

@ms.neomagic MS měla dorazit 1.6.

aleenka1234
8. čer 2017

@nikisha1 jsou tam vidět hoooodne slabé čárky. Ani bych byt tebou nepsala, že jsem ve třetím tydnu atd, ale nechala to až když bude srdíčko. Každý to má jinak, ale já měla v den ms tuhle dálnici a u tebe tu čárku fakt lovim. To se divím, že si takhle brzo šla na gyndu.

aleenka1234
8. čer 2017

@nikisha1 tak na to, že ms měla dorazit uz 1.6. Je to hodně slabý 😢

nikisha1
8. čer 2017

@aleenka na gyndu mě poslala obvodní protože mě měli poslat na sono kvůli zvracení.

ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 jeee holcicko,je mi to lito,ale tohle nevypada dobre...ted uz bys mela mit dalnice...tohle bude biochemicke,to tady ma kazda treti snazilka ☹

ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 ale nebud smutna i kdyz to nedopadne..jsi mlada a ted budes mit jak se rika ,,pohnojino,, aby se miminko uchytilo lip.

nikisha1
8. čer 2017

@ms.neomagic Děkuji počkám jestli dorazí tedy MS mamka mi ještě říkala že jsem mohla mít později plodné dny tak třeba proto ale už jsem se asi smířila že si toho sexu užiju víc

ms.neomagic
8. čer 2017

@nikisha1 maminka muze mit pravdu,ale i tak by testy silily...nic jineho nez cekat ti nezbude..bud zacnes krvacet nebo ti dr rekne na kontrole vic...hlavne kdybys mela nejaky bolesti,krece,bylo ti fakt zle,bez hned na pohotovost,muze se jednat i o mimodelozni.

nikisha1
8. čer 2017

@ms.neomagic Dobře děkuji za radu sice mě bolí podbříšek občas ale dr. mi řekl že se roztahuje děloha...

ms.neomagic
9. čer 2017

@nikisha1 prosim te,co to mas za blbce doktora? tak on ti nejdriv rekne,ze to moc nevidi,pak ti rekne ze na utz nic nevidi a pak ti rekne,ze se roztahuje deloha??? co to je za blbost..ve 3tt se ti jeste zadna deloha ani neroztahuje..ja jsem v 10tt a rozhodne nemuzu rict,ze me boli podbrisek prozoze se mi roztahuje deloha...nechces zkusit navstivit jinyho dr?

kastanek87
9. čer 2017

@sunny1sis jako ten samý aby se dobravil? To asi nee, ale za dva dny zkus další a už to bude krásná čárka 😉 ale už teď je to hezky růžové, takže můžeš tiše jásat 😉

nikisha1
9. čer 2017

@ms.neomagic dneska jdu k jinému v porubě.

kaaacaaatkooo
9. čer 2017

@nikisha1 Ke komu chodíš, jestli se můžu zeptat? Taky chodím do Poruby.

sunny1sis
9. čer 2017

@kastanek87 No praveze sa dobarvoval postupne ten isty testik. Zacalo to na svetlej palicke, odfotila som tam vsetky "postupy".

ms.neomagic
9. čer 2017

@nikisha1 to je dobre,budu na tebe myslet...a na vsechno se zeptej,niceho se nebuj..vem mu tam klidne ukazat i ty testy,rekni co te boli,jak ti je...pak napis.

kastanek87
9. čer 2017

@sunny1sis aha aha už to vidím 🙂 no asi tím jak to zaschlo tak fakt ztmavl. Každopádně je tam a to je důležitý 😉

kastanek87
9. čer 2017

@nikisha1 držím pěsti a myslím na tebe aby to dobře dopadlo! 🍀

leymea
9. čer 2017

@ms.neomagic me doktorka taky hned na prvni kontrole rekla, ze se mi roztahuje deloha a muze to i bolet. podbrisek mi bolel jen v dobe MS, jinak potom uz vubec. Takze je asi normalni, ze se roztahuje od zacatku. Na utz je krasne videt ( ja chodila po dvou tydnech) jak se ta deloha zvetsuje 🙂

sunny1sis
9. čer 2017

Holky co myslite, je to ok? Vcera 12DPO Benu 10 ruzovy poriadna palicka a dnes 13DPO (nie z prvni moci) Benu 25 modry slaba palicka. Je to normalne? Necakala som dalnici, ale zda se mi docela slaba na den MS. Moc se bojim!!!! Z ranni moci som robila dr.Max, porovnanie obden posledna foto hore 11DPO a dole 13DPO.