icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
9. čer 2017

@sunny1sis na tom Benu bych řekla, že to není zase nějak slabé. A ms měla být na 100% dnes? Ja myslim, že to bude v pohodě 🙂 a co se týče testu od dr.Maxe,tak holky tady psaly, že už není to co býval, ukazuje ted slaběji než dřív. Držím moc palce 🙂

sunny1sis
9. čer 2017

@laura1972 Dakujem, ovu odhadujem na zaklade pregnylu (oznacene H), ktory bol pichnuty 2dni pred "ovu". Potom som uz nemerala, mali sme vikendovy oddych sami dva. Tu je graf. Podla FF mam LF 11-12dni, takze mala byt ms dnes podla ich mudrych vypoctov.

laura1972
9. čer 2017

@sunny1sis ja tedy graf nikdy nedělala, nějak se v něm nevyznám, ale myslím, že to bude v pořádku 🙂 ono záleží na HCG, jak rychle stoupá a taky kdy bylo uhnízdění. Budeš se objednávat k dr. nebo ještě vyčkáš?

kastanek87
9. čer 2017

@sunny1sis hele, nemůžeš srovnávat 10kovej a 25kovej. Takže hoď nohy hore, dej si nějakou dobrou baštu a mysli pozitivně!!! Bude to dobré 😘 na benu 10 je krásná čárka, takže klíííd 😉🍀

zabec
9. čer 2017

@sunny1sis pokud ten modry benu je 25, tak ma mensi citlivost a je jasne, ze bude mit slabsi carku 😉. Chce to idealne testovat stejnymi testy, kdyz chces porovnavat. Ale graf vypada nadejne, prikladam muj, jsem dnes 35DC a uz mam na testu krasnou dalnici 😉

kastanek87
9. čer 2017

@sunny1sis teploty máš super, tak no stress 👍

sunny1sis
9. čer 2017

@laura1972 K drke mam ist az v tom pripade, az v stredu 14.6. bude testik stale pozitivny a zesileny. To mam dojst pak tyden na to 21.6. . Az dovtedy nezesili, nebo zmizne uplne, tak vysadit leky a odkrvacet.

sunny1sis
9. čer 2017

@zabec Aky test pouzivas? Ja som teraz 31DC, tak za 4 dni uz mam mit dalnice, jo? KIEZBY!!!! A gratuluju k tehu! 🙂

sunny1sis
9. čer 2017

@kastanek87 Vcera a dnes som nemerala, vstavali sme inak ako obvykle. Zitra zmerim, snad to bude dobre.

ms.neomagic
9. čer 2017

@leymea to jo,ale ten jeji dr nevidel ani fn..zadny tehu poradne nepotvrdil,tak ji nemuze rict,ze se ji roztahuje deloha..a ja si myslim,ze ve 3tt se jeste nic poradne neroztahuje..to se tak spis zavrtava.

simi1510
9. čer 2017

@ms.neomagic tak kdyz bych vzala, ze ovu je po 14 dnech od ms, tak za dalsi tyden by tezko slo jeste neco videt, kdyz teprve uhnizdeni bude probíhat... a stejne tak test bude videt nejdriv kdyz uz tak 8 dpo :-/

Takze na nejake potvrzování tehu 3.tyden je podle mne moc brzy, ten doktor sam nemuze nic moc rict, si myslim. Jedine co tak muze videt, ze sliznice bude zvýšena, ale jestli to je tehu nebo se ms spustí tezko rict :-/

Nevim no, beru to z pohledu Lajka a svých zkusenosti ted

leymea
9. čer 2017

@ms.neomagic tak vi, ze je brzo a urcite si ji pozval za tyden zas 🙂

bambinna321
9. čer 2017

10 dní od soulože.
Jaké máte zkušenosti s clearblue testem?
Praskl nám kondom při plodných dnech, 9 hodin na to jsem vzala escapelle (tabletka po) a přes to me tušení je vyplněno a nejspíš tedy miminko čekáme. 😲

janajens
9. čer 2017

@bambinna321 ja mela to same a rano dorazila ms drzim palecky at nedorazi predminuly mesic

janajens
9. čer 2017

@bambinna321 tohle byl muj bud byl falesny nebo to nedopadlo

elvinerha
9. čer 2017

Duch tam je 😉 takovy jsem take mela a vysledek mi prave spinka v postylce 🙂 akorat u nas je to mymodlene ditko coz v tvem pripade asi ne.

lencak80
9. čer 2017

Chtela jsem se zepat...jeste jsem se stim nesetkala...jak muze prasnout kondom? V jake fazi? Az po? Ptam se opravdu ze zvedavosti...jeste se nam to nikdy nestalo...🙂

deniskaaap
9. čer 2017

Ahoj, chtěla bych se taky pochlubit, zatím první test a dost pozitivni 😊 rok mám vysazeno a myslela jsem, že jsem rozbitá, teď jsme se přestali snažit a asi je to tam 😊

bambinna321
9. čer 2017

@lencak80 nám už se stalo 2x :( z toho teď fakt na plodný dny. Zjistili jsme to po akci, byla to díra tak 2 cm, takže vše ve mně....

2. miminko plánujeme, ale déle. Já sama nevím, co bude jsem z toho sama ještě rozhozená.

elvinerha
9. čer 2017

Nam prasknul akorat jednou, asi dva tydny zpatky, ale pritel na to prisel jeste pred akci.

zabec
9. čer 2017

@sunny1sis Dr. Max 😉

vanea
9. čer 2017

@bambinna321 ten prášek PO ti mohl udělat krásný bordel v hormonech, takže bych to zopákla za dva/tři dny a uvidíš, jestli to zesílí..jestli bude slábnout, tak to mohl být důsledek toho prášku, případně "to" odchází..no a když zesílí, tak je to jasné ;) teď ale závěry dělat nemůžeš =)

lencak80
9. čer 2017

Diky za info...tak to se nam nestane....radeji bych ozehotnela uplne nahodne...ted momentalne resim jestli mit tretatko nebo ne...kdyby to byla nahoda tak nic neresim a je to jasne...

bambinna321
9. čer 2017

@lencak80 bohužel to není jen mé rozhodnutí.

simi1510
9. čer 2017

@lencak80 kdyz jsme se chranili jeste kondomem, tak taky nikdy nic... bavila jsem se s chlapem a vetsinou pry špatná manipulace 😃

nikisha1
9. čer 2017

@kaaacaaatkooo dneska jsem poprvé byla u dr. martínka.

Bylo mi řečeno, že podle testů mám zvýšené HCG ale nejsem tak daleko jak tvrdil můj doktor bývalý tak je to nanejvýš 2 týdny co se mohlo vajíčko usadit. Za 10 dní mám kontrolu kde by mělo jít rý už vidět dost na to aby dokázal říct více.

sunny1sis
9. čer 2017

Holky, ten testik 13dpo 25benu sa mi takto dobarvil...skusit zitra digi?

janajens
9. čer 2017

@sunny1sis nadhera ja byt tebou tak zkusim 🙂

leymea
10. čer 2017

@nikisha1 jasny, ze takhle brzo na nic neprijde 🙂 zkousela jsi dneska test?

nikisha1
10. čer 2017

@leymea nechávám to už náhodě nechci být zklamaná