Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sunny1sis hele, nemůžeš srovnávat 10kovej a 25kovej. Takže hoď nohy hore, dej si nějakou dobrou baštu a mysli pozitivně!!! Bude to dobré 😘 na benu 10 je krásná čárka, takže klíííd 😉🍀
@sunny1sis teploty máš super, tak no stress 👍
@kastanek87 Vcera a dnes som nemerala, vstavali sme inak ako obvykle. Zitra zmerim, snad to bude dobre.
@leymea to jo,ale ten jeji dr nevidel ani fn..zadny tehu poradne nepotvrdil,tak ji nemuze rict,ze se ji roztahuje deloha..a ja si myslim,ze ve 3tt se jeste nic poradne neroztahuje..to se tak spis zavrtava.
@ms.neomagic tak kdyz bych vzala, ze ovu je po 14 dnech od ms, tak za dalsi tyden by tezko slo jeste neco videt, kdyz teprve uhnizdeni bude probíhat... a stejne tak test bude videt nejdriv kdyz uz tak 8 dpo :-/
Takze na nejake potvrzování tehu 3.tyden je podle mne moc brzy, ten doktor sam nemuze nic moc rict, si myslim. Jedine co tak muze videt, ze sliznice bude zvýšena, ale jestli to je tehu nebo se ms spustí tezko rict :-/
Nevim no, beru to z pohledu Lajka a svých zkusenosti ted
@ms.neomagic tak vi, ze je brzo a urcite si ji pozval za tyden zas 🙂
@bambinna321 ja mela to same a rano dorazila ms drzim palecky at nedorazi predminuly mesic
@bambinna321 tohle byl muj bud byl falesny nebo to nedopadlo
Duch tam je 😉 takovy jsem take mela a vysledek mi prave spinka v postylce 🙂 akorat u nas je to mymodlene ditko coz v tvem pripade asi ne.
Chtela jsem se zepat...jeste jsem se stim nesetkala...jak muze prasnout kondom? V jake fazi? Az po? Ptam se opravdu ze zvedavosti...jeste se nam to nikdy nestalo...🙂
@lencak80 nám už se stalo 2x :( z toho teď fakt na plodný dny. Zjistili jsme to po akci, byla to díra tak 2 cm, takže vše ve mně....
2. miminko plánujeme, ale déle. Já sama nevím, co bude jsem z toho sama ještě rozhozená.
Nam prasknul akorat jednou, asi dva tydny zpatky, ale pritel na to prisel jeste pred akci.
@bambinna321 ten prášek PO ti mohl udělat krásný bordel v hormonech, takže bych to zopákla za dva/tři dny a uvidíš, jestli to zesílí..jestli bude slábnout, tak to mohl být důsledek toho prášku, případně "to" odchází..no a když zesílí, tak je to jasné ;) teď ale závěry dělat nemůžeš =)
Diky za info...tak to se nam nestane....radeji bych ozehotnela uplne nahodne...ted momentalne resim jestli mit tretatko nebo ne...kdyby to byla nahoda tak nic neresim a je to jasne...
@lencak80 bohužel to není jen mé rozhodnutí.
@kaaacaaatkooo dneska jsem poprvé byla u dr. martínka.
Bylo mi řečeno, že podle testů mám zvýšené HCG ale nejsem tak daleko jak tvrdil můj doktor bývalý tak je to nanejvýš 2 týdny co se mohlo vajíčko usadit. Za 10 dní mám kontrolu kde by mělo jít rý už vidět dost na to aby dokázal říct více.

@sunny1sis na tom Benu bych řekla, že to není zase nějak slabé. A ms měla být na 100% dnes? Ja myslim, že to bude v pohodě 🙂 a co se týče testu od dr.Maxe,tak holky tady psaly, že už není to co býval, ukazuje ted slaběji než dřív. Držím moc palce 🙂