icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tornadolu
11. čer 2017

Ahoj holky Ms stále nikde 6.6.jsem vysadila prášky Gynprodyl a stále nic.je pravda jak jsem spinila tak třeba tim to je.uvidime no..

rosalline
11. čer 2017

@tornadolu ahoj, beru Gynprodyl 5.den... měla jsi nějaké vedlejší účinky? A měřila si teplotu ? Mně totiž vylétla vysoko a nevím, jestli to přičíst lékům nebo snad něčemu jinému 🙂 5dpo růžové krvácení ...

katuna93
11. čer 2017

Mám hodně podobný zatím mám druhy den zpoždění dam vedet jak to dopadlo

tornadolu
11. čer 2017

@rosalline ja už ho vysadila na dobro uz ho brat nebudu brala jsem ho tříčtvrte roku a MS chodila jak hodinky jen 25.5.jsem kecala a to pri pri praskach chodí a tak jsem je začala brát jako vždy ale asik nedojde kdyz jsem krvacela uvudime

tornadolu
11. čer 2017

@rosalline teplotu si nemerim právě.

simi1510
11. čer 2017

@rosalline tak gynprodyl je progesteron, ktery drzi bt vys, takze pri jeho uzivani je to normalni 😉 a muze byt i vyšší nez je bt po ovulce bez prasku

laura1972
11. čer 2017

@tornadolu a co testík, nezkusis když máš zpoždění ? 🙂

tornadolu
11. čer 2017

@laura1972 myslíš ted?

tornadolu
11. čer 2017

@laura1972 gynekolog nic neviděl tak si myslim ze nic nebude právě na testu

laura1972
11. čer 2017

@tornadolu tak pokud už MS vynechala pár dní, tak.by na testu bylo vidět něco už i z odpolední moči. Dr.ještě nic vidět nemusí když jsi krátce 🙂 já bych asi zkusila🙂 a co máš za test?

tornadolu
11. čer 2017

@laura1972 vis co ted toho je strašně moc... Všechno se sere.... Auto motorka střecha a tak no a Mimi ted by no bylo by to asik něco pro nás vyfotim a pošlu test ale red jedu do Bystrého a pak udělám tedt

tornadolu
11. čer 2017

@laura1972 tento mam

janajens
11. čer 2017

@tornadolu tak ho udelej uz bys Tam Mela mit neco videt I Ted odpoledne

laura1972
11. čer 2017

@tornadolu dobře, tak držím palce 🙏 🙂 budu napnutá😀

tornadolu
11. čer 2017

@janajens
@laura1972 no udělám a uvidím

janajens
11. čer 2017

@tornadolu tak drzim. Palecky a dej vedet

tornadolu
11. čer 2017

Za jak dlouho muze sliznice vyrůst?me právě přijde divny to ze jde spinola i krvacela jesli to není tim ze než sliznice zase vyroste
@janajens
@laura1972 za chvilku jsem doma tak to zkusím.Ted to je doma takoví divný se vším no nějak by jsme se s tím vypořádali kdyby to dopadlo uvidíme

tornadolu
11. čer 2017

Miminko si urcite necháme kdyby to dopadlo byla bych rada 😉 zkusím test třeba ještě dorazí MS a když ne tak třeba další měsíc 😉

janajens
11. čer 2017

@tornadolu drzim palecky a tesim se na fotecku

laura1972
11. čer 2017

@tornadolu taky se teším na fotecku 🙂 držím palce, ať to tam je 😉

laura1972
11. čer 2017

@tornadolu a nějaké změny na sobe pozorujes ? Než jindy?

rosalline
11. čer 2017

@tornadolu taky jsem napnutá 🙂 a držím vše,co můžu

rosalline
11. čer 2017

@simi1510 no jasný no... nebudu se upínat.. 😀 minulý měsíc jsem měla to biochemické..a vyměnila doktora... který po prohleédnutí 1.6.vuděl 19 mm folikul, píchl mi ovitrelle ještě ten den a předepsal gynprodyl.... rozdíl obrovský mezi ním a tím předchozím matlou

rosalline
11. čer 2017

@katuna93 taky jsem na tebe zvědavá... ovulku jsi měla dle grafu 1.6. a sex 29.5., tzn. že by si spermijky počkaly tři dny... tak jsem zvědavá... teď jsi 8dpo, tak testovat budeš kdy?

nikisha1
11. čer 2017

Tak holky přináším tedy novinky.
Jak jsem se bála že to je třeba biochemické tak není. Malý již jde na ult. vidět. Těhu není ani mimoděložní, za což jsem ráda. Děkuji všem za podporu a rady. A nezoufejte malý se počal přes antikoncepci a je podle Dr. vše v pořádku. Věřím, že i vy se dočkáte svých vytoužených potomků.

janajens
11. čer 2017

@nikisha1 tak super jsem rada ze uz vis na cem jsi v kolik atm teda jdi tydnu ze uz to je videt na ultrazvuku me bylo teda v Patek tydnu videt max mala tecka

aleenka1234
11. čer 2017

@nikisha1 děláš si z nás tady srandu? Ve třetím tydnu nevím, co by doktor měl vidět a potvrdit. Cely ten tvuj příběh je velice zvláštní. Připadá mi, že si trochu troll 😀

laura1972
11. čer 2017

@rosalline @janajens ta @tornadolu nás tedy napíná 😀

janajens
11. čer 2017

@laura1972 to ano

janajens
11. čer 2017

@aleenka1234 taky na to koukam Co. Napsala Leda ze by byla vic a ne 3tyden