Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@petaorsi ja moc na duchy neverim zkus udelat test po ocekavane ms pokud nebude silit tak asi jde o biochemicke tehu a ms se dostavi pozdeji o neco.drzim pesti at sili 🙂.
Děkuji, o biochemickém těhu jsem ještě neslyšela...To je něco jak falešné těhotenství?
@laura1972
@katerinacernotova Holky, tak dnes takto. Dr max 17DPO v limite a porovnani po zaschnuti zhora 13, 14, 15, 17DPO. Co myslite, je to ok?
@katerinacernotova to mi povídej....nevím, jestli jde o stres...ale jsem vždycky před tím napnutá jak struna...hledám informace pomalu jak šílená. :o). Já měla minulý měsíc biochemické....čárka prostě nesílila...i když byla na pohled hezká a jasná...i když ne dálnice..:o)
Takže to špinění 25.5. nebude k ovulaci.....protože to bys byla 19.den od ovulace a v případě těhotenství bys už určitě měla pozitivní test. Už jsi někdy slabě krvácela uprostřed cyklu? Někdy ale mají holky křehký čípek....a může se krvácet slabounce růžově i po sexu....
@rosalline ano krvacela slabounko jak píšeš.kdyz jsem byla ginde tak me dělali ster čípku a posílali do Prahy na lepší vyšetření protože minule byli špatný výsledky a pro jistotu jsem si připlatila a uvidíme.rikali jdyz do 14dnu nezavolaji tak vše ok ale jdyz zavolají tak se to bude muset řešit.ještě nevolali.
@zabec No presne, ja som si vcera hovorila, ze uz nebudu testovat, ze mam posledneho maxe a nedalo mi. Musela som a som za to rada, moc ma to ukludnilo, ze uz mam poriadku carku. Nastastie sme sli do mesta, tak som si kupila dalsie 3 baleni maxe a digi, chcem skusim v sobotu. To bude tyden po prvom a musi tam byt +2-3, inak je zle. Neviem dockat. a k drke az za 2 tydny. :(

Ahoj holky, zajímá mě váš názor. Oplodňující sex byl 30.5....Ovu podle testů a křečí asi o den později...Tedy berme že první den těhotenství je 1.6.....Dnes je 13...takže cca 13 den po OVU...Tedy oplodnění....Co říkáte na ty čárky...Normální duši co bývaj před MS nebo těhu? MS mam dostat až v pátek tedy za 3 dny...