icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
petaorsi
13. čer 2017

Holky tak ještě jedna perlička...jsem posedlá testováním a už jsem vyplácala všechny těhu testy....Měla jsem ještě nějaké ovulační...slyšela jsem že ovulační a těhu hormon je dost podobný a že na těhotenský reagujou i Ovu testy tak jsem to chtěla zkusit...Ovulaci jsem stopro měla testuju se...A teď tři dny před mrchou na mě na Ovu testech vykokly dvě //.....To je nadějné!!Nikdy předtím to tak nebylo!! A věřte mi, že ne protože já jsem testováním posedla vedu si už několik měsícu deník kde si všechno lepím:D

rosalline
14. čer 2017

@petaorsi Ahoj, tak co dnes?

katerinacernotova
14. čer 2017

@petaorsi zalezi jestli tehu test bude silit.ja mela slabsi carku na tehu a silnejsi na ovulacnim a stejne to bylo biochemicke tehotenstvi.testy nesilili.tak at to klapne vam ☺

laura1972
14. čer 2017

@tornadolu ahoj, tak jak jsi na tom?? 🙂

kkac83
14. čer 2017

@petaorsi já jsem taky zkoušela ovulační..jen tak.. a pozitivní byl fakt hodně, tak něco na tom asi bude 😀
Včera jsem byla na kontrole a vše vypadá v pořádku, jsem 8+1. A ješte jednou díky všem, co mě tady uklidňovaly, když se mi čárka na testu nezdála dost silná 🙂

lbourova
14. čer 2017

Ahojte holky, tak ms se dostavila, stale vaham jestli jit na gyndu a nebo pockat,zda se vse vytisti samo. Dnes delany test byl zase slabe pozivni. Nemate nekdo zkusemost,jak dlouho po samovolnem potratu muze byt test pozitivni. Kdybych si ten test nedelala,tak o nicem nevim a jsem v klidu. Kdyz o tom tak premyslim,tak se mi to jiz nekolikrat stalo,ze jsem tri ctyri dny spinila,jedem den byla pauza a pak se ms dostavila. Ale nikdy jsem se netestovala.

rosalline
14. čer 2017

@lbourova to je mi moc líto...😢 po 11 velkého dnech krvácení byla čárka pryč. ...

katerinacernotova
14. čer 2017

@lbourova par dnu to trva nez se zase da telo dokupy zkusila bych po tydnu jeste otestovat.ja treba taky samovolne potratila po tydnu kdy se ms nedostavila mela sem silnejsi ms a pry kdyz neni neco jineho zadne problemy tak sem nemusela prijit na kontrolu jestli sem vycistena uplne a taky ze nemusela.nech tomu cas.

kolibricek36
14. čer 2017

@lbourova dle toho jakou jsi mela hodnotu Hcg... Je to individualni.... Jinak je mi to lito... Na kontrolu zajdi at vis ze jsi skutecbe vycistena.....

petaorsi
14. čer 2017

@rosalline Ahoj tak vypadá to takto...snímek dole ty poslední dva jsou z dneška ale az odpo a vecer nemela jsem uz těhu testy...zatím to vypadá dobře musím zaklepat....doktorka mi dnes těhu potvrdila v pondělí uz jsem měla v krvi 73 hcg a vemte si ze na testu jeste jen slaba carka...ta krev je tutovka...a to bylo ponděli teprve 11 dní po oplodnění....tak ted se jen modlit at se zahnízdí ještě není a at se udrzíííííí je to k zblaznění kdyz uz jsem tak daleko tak daleko jsem jeste nebyla....dnad se to zase nepokazí...jo a dostala jsem v ponděli injekci a ve stredu dnes taky neco na udrzeni a zavadim si do pochvy Gynprodyl...máte s tím některy zkusenosti? A nevíte jestli muzu sexovat?

janajens
14. čer 2017

@petaorsi uz to vypada krasne drzim palecky

laura1972
14. čer 2017

@petaorsi tak to.vypadá krásně 🙂 tak my se snažíme ted po třetí, bohužel také jsme daleko nedošly během pul roku 2x ZT a revize.Ted zkousime 4 měsíc, tak snad už se konečně zadaří.Tobě moc držím palce, ať konečně dojdete do zdárného konce 🙂 🍀 Můžu vědět od jakého DPO jsi začala testovat?

monikadeny
14. čer 2017

@petaorsi moc pěkná čárka. Každý dostáváte nějakou injekci, či něco na podporu, mě je jen řečeno, že v mém věku je to zázrak a že mi dají kontakt na IVF :o(

petaorsi
14. čer 2017

@laura1972 Ahoj vlastně už 7 den po O ten první test a nic tam nejde videt....vypadá to nadějně jen jedno mě ted zacalo desit...nemam tak nafoukla a napnutá prsa....vsechny holky psaly ze pokud jim zacaly splaskavat bylo zle:( Má s tím někdo zkusenost?

petaorsi
14. čer 2017

@monikadeny
Hodně zálezi na gynekologovi já mam skvelou doktorku

petaorsi
14. čer 2017

@janajens ..vypadá to nadějně jen jedno mě ted zacalo desit...nemam tak nafoukla a napnutá prsa....vsechny holky psaly ze pokud jim zacaly splaskavat bylo zle:( Má s tím někdo zkusenost?

laura1972
14. čer 2017

@petaorsi to bude v pohodě. Já tedy při tehu moc taky prsa neměla nafouklé, mám doma už tři děti, takže si to tak nějak pamatuju. A jinaknnějaké příznaky?? Mě ze začátku u toho posledního tehu bylo pořád divně od žaludku a pak to ustupovalo a bylo jasno. Ale ne u každé to.platí stejně. Psaly tu holky, že jim bylo taky špatně na začátku tehu a pak to pominulo a vše bylo v pořádku.🙂 tak se nestresuj a nepozoruj 🙂 bude to v pohodě, držím palce 🙂 🍀

laura1972
14. čer 2017

@monikadeny zkus změnit doktora. Já ho taky změnila a jsem max. spokojená 🙂 je mi přes 40 a taky kvůli tomu mi předepsal clostilbegyt a duphaston, právě kvůli věku. Držím ti moc palce ❤🍀

simi1510
14. čer 2017

@petaorsi já defakto od doby, co jsem zjistila těhu, tak o prsou nic nevím,, břicho chytá zase až teď sem tam, jinak nevolnosti nic... a už jsem v 10tt, vlastně zítra už 11tt 🙂

petaorsi
15. čer 2017

@simi1510 jééé tos me uklidnila děkuuju🙂

petaorsi
15. čer 2017

@laura1972 Děkuju uklidnilo me to...Přiznaky asi jen bolst břicha jako pred MS..Roztrhané spaní...někdy nemuzu vecer usnout a ráno zas vstanout, ted zas jsem vzhuru od pul páté, takové jak když unavené oči...předevčírem nechuť k jídlu...jinak nic..

kkac83
15. čer 2017

@petaorsi Taky beru Gynprodyl, brala jsem ho už dřív na úpravu cyklu. Je to progesteron, podporuje těhotenství, aby se plod udržel 🙂

pavcik123
15. čer 2017

@monikadeny a proč nezměníš lékaře? Vždyť máš na to právo..

hribek
15. čer 2017

Ahoj holky po 3zt 1mimodeloznim sem dnes cca 9dpo nasla toto. Horni je oovulacni spodni s duchem tehotensky. Snad bude vse ok a tehu bude silit

laura1972
15. čer 2017

@hribek Jéé, tak ti je krásný na 9DPO 🙂 moc držím palce, ať to tentokrát vyjde 🍀🙂

laura1972
15. čer 2017

@petaorsi to je stejně zajímavé s tim spaním Měla jsem to taky. Podle toho jsem poznala, že jsem. Normálně bych mohla spát pořád a když jsem byla krátce po ovulaci a před ms, tak večer jsem třeba odpadla, ale rano jsem se vzbudila třeba v pět a taky už jsem nemohla spát.

petaorsi
15. čer 2017

@kkac83 a zavadis? jak dlouho? sexujes na to?

kkac83
15. čer 2017

@petaorsi Jj, zavádím 1 ráno, 1 večer. Teprv od včerejška.. Ale předtím jsem Gynprodyl užívala 3 měsíce, někdy jsem zaváděla, někdy polykala.. Doktorka říkala, že je prý lepší zavádět. Jinak normálně sexujem, já teda poslední dobou nemám vůbec chuť 😅 ale když už na to přijde, tak si pak dám sprchu a zavedu tabletku.

tornadolu
15. čer 2017

@laura1972 ahojky MS stále nikde včera a předevčírem ne bolelo bříško jako ze uz MS a stále nic.tak to zatim nehrotim třeba přijde dýl test jsem ještě nezkoušela jen ten co jsem sem dávala.

laura1972
15. čer 2017

@tornadolu tak ty máš tedy výdrž 😀 a máš zpoždění jak dlouho tedy? a kdy teda zkusíš test??